- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.406
- 508
- Konu Sahibi kymetgenc12
Keşke sen kurtarsaydın, niye uğraştırdın kadınıDünyayı kurtardı cahiller sizi gülüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke sen kurtarsaydın, niye uğraştırdın kadınıDünyayı kurtardı cahiller sizi gülüyorum
Normalde konulara pek yorum yazmam sadece okur geçerim ama bu hanımefendinin konularında onu yapmıyorum çünkü gerçekten bir güzelliği yok ve hoşuma gidiyor ona gerçekleri göstermekKız nasıl buldun vallahi bu KK kadinlarindan korkulur
Aynen çok cirkinim oldu muNormalde konulara pek yorum yazmam sadece okur geçerim ama bu hanımefendinin konularında onu yapmıyorum çünkü gerçekten bir güzelliği yok ve hoşuma gidiyor ona gerçekleri göstermek
OlduAynen çok cirkinim oldu mu
Tatmin oldun mu bir dakikaligina vah canım
Şovunu yaptın mı tamam şimdi defolNormalde konulara pek yorum yazmam sadece okur geçerim ama bu hanımefendinin konularında onu yapmıyorum çünkü gerçekten bir güzelliği yok ve hoşuma gidiyor ona gerçekleri göstermek
Bende yaptim gidim mi?Şovunu yaptın mı tamam şimdi defol
Ne yapıp yapmayacağıma ancak ben karar veririm bu sizi hiç ilgilendirmez ayrıca şov felan da yapmak gibi bir niyetim yok.Her seferinde ben şöyle güzelim ben böyle güzelim diye şov yapmaya gelip hevesi elinde patlayan sizsiniz.Bence bir yardım alın naçizane tavsiyem.Şovunu yaptın mı tamam şimdi defol
Şerlok dünyayı kurtarmıyor ki Cüneyt Arkın kurtarıyor.Dünyayı kurtardı cahiller sizi gülüyorum
Hani bana cevap vermicektin beybi başka üyeye alıntı yaptim ben sarişinim diye taktin bana kafayi ama aşkolsunAynen önceden kapalıyım demiştim at kafalı kadın
Sen yardım al salakNe yapıp yapmayacağıma ancak ben karar veririm bu sizi hiç ilgilendirmez ayrıca şov felan da yapmak gibi bir niyetim yok.Her seferinde ben şöyle güzelim ben böyle güzelim diye şov yapmaya gelip hevesi elinde patlayan sizsiniz.Bence bir yardım alın naçizane tavsiyem.
Salak derken sizin gibi mi yoksa daha farklı mı?Sizinle salaklık noktasında bile kesişmek istemem de o yüzden sordumSen yardım al salak
Klavye delikanlisiSalak derken sizin gibi mi yoksa daha farklı mı?Sizinle salaklık noktasında bile kesişmek istemem de o yüzden sordum
Evet işte o benimKlavye delikanlisi
Benim profil fotom daha güzelSağlı sollu girişiyor tek sana değil ki. Niye güzelsin demiyorsunuz kıza
Neden sinirleniyorsunuz ki cık cık cık gerçekten hiç yakıştıramadım çok ayıpBoş yapma kızım