- 12 Haziran 2022
- 479
- -115
- 28
- 20
- Konu Sahibi kymetgenc12
-
Sınav için gelmişti parfüm mu ne sürmüştüm ay ben hiç güzel kokmuyorum dedi beni de kokladı ay ne guzelsin Dedi tabi güzel olduğumu biliyorum söylemesine gerek yoksonra elimde bavulla yeri boyladım üstüm başım falan kan oldu vah nazar oldu galiba
Sende de bir kıskançlık sezdimNapalım topluca felak nas mı gönderelim
Çat diye çatlamak üzereyimSende de bir kıskançlık sezdim
Kızzz iyi ki geldin hoşgeldin ışıl ışıl parlıyorsun foruma ışık geldi sayende. Nasılsın?Sınav için gelmişti parfüm mu ne sürmüştüm ay ben hiç güzel kokmuyorum dedi beni de kokladı ay ne guzelsin Dedi tabi güzel olduğumu biliyorum söylemesine gerek yoksonra elimde bavulla yeri boyladım üstüm başım falan kan oldu vah nazar oldu galiba
Kızzz iyi ki geldin hoşgeldin ışıl ışıl parlıyorsun foruma ışık geldi sayende. Nasılsın?
Yani?Sınav için gelmişti parfüm mu ne sürmüştüm ay ben hiç güzel kokmuyorum dedi beni de kokladı ay ne guzelsin Dedi tabi güzel olduğumu biliyorum söylemesine gerek yoksonra elimde bavulla yeri boyladım üstüm başım falan kan oldu vah nazar oldu galiba
Çok güzel olup kıskanılan, nazar değdirilen kadın mı olmak istiyorsun sen yoksa
Yani bursa dert diyerek açtığınızda göre ya topluca nazar duası okuyacağız ya da güzelliğini ovecegizSınav için gelmişti parfüm mu ne sürmüştüm ay ben hiç güzel kokmuyorum dedi beni de kokladı ay ne guzelsin Dedi tabi güzel olduğumu biliyorum söylemesine gerek yoksonra elimde bavulla yeri boyladım üstüm başım falan kan oldu vah nazar oldu galiba
Shop muÇok güzelsin ama shop yapmaktan çene hattınla boynun bütünleşmiş
Avrupa Yakası Nilay sandım ben onu hkdjfjdkPP fotoğraf kendine ait sanırım da kameranın güzelleştirmesi maksimumumda kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?