• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim niye böyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi istersen dünyanın en güzel kızı ol, böyle üstten üstten ben güzelim dersen insanlar kusur arayarak bakmaya başlar. Örneğin bir arkadasim ben çok zekiyim diyordu, yaptığı söylediği her aptalca şey gözüme batmaya başladı. Bırakın da güzelseniz insanlar kendileri size iltifat etsin. Böylece böyle saçma tartışmalar da çıkmaz.

Doktor değilim ama senin gibi boş beleşte değilim usluba bak yani seni es kaza biri begense agzini actigin an kosarak uzaklaşir zaten
Ay baydın off bıktım tamam kötü yorumların sende kalsın yazma sayfama yorum falan cahil biriyle inan yarısamam kusura bakma yazdığın yorumlara cevap vermeyeceğim !!

Size dediğini biliyorum, ben 40 yaş tarafındayım 😬 Nine değiliz bizzz 😫
Bu tarz kadınlar buyukleri yaşli bulur hatta cevresindeki kadinlarida inceliyodur agzini yüzünü kusur ariyodur kendisini onlardan daha güzel bulmak için bizim eskiden okulda böyle bi kiz vardi herkes dalga geciyodu arkasindan

Eltimin kınasındq çekilmiştim. Nazar etmeyin 🧿

Eklentiler

• Goldene_Kamera_2012_-_Scarlett_Johansson_3_(cropped,_2).JPG
    Goldene_Kamera_2012_-_Scarlett_Johansson_3_(cropped,_2).JPG
    77,6 KB · Görüntüleme: 58
Sınav için gelmişti parfüm mu ne sürmüştüm ay ben hiç güzel kokmuyorum dedi beni de kokladı ay ne guzelsin Dedi tabi güzel olduğumu biliyorum söylemesine gerek yok 😅sonra elimde bavulla yeri boyladım üstüm başım falan kan oldu vah nazar oldu galiba 🥲
Ablam bu kafaya nasıl ulaştın,bir formülü var mı🙄?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back