- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.406
- 508
- Konu Sahibi kymetgenc12
Size dediğini biliyorum, ben 40 yaş tarafındayım Nine değiliz bizzzBana demis 40lik nene diye 40lik hatunlari nene saniyorsa 26 yasinda kendi ne oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size dediğini biliyorum, ben 40 yaş tarafındayım Nine değiliz bizzzBana demis 40lik nene diye 40lik hatunlari nene saniyorsa 26 yasinda kendi ne oluyor
Tamam sen dedin diye geliştiririm kendimi sen nesin doktor falan mıOf ögretmensin galiba bide şasirtmadi biraz kendini gelistir teyze
Tamam penguenBiz beğenmedik seni herkes herkesi beğenmek zorunda değil ki Sen de belki bizi beğenmezsin bu kadar zorlama herkese foto atarak.
O ne bilecek senin güzelliğiniSize dediğini biliyorum, ben 40 yaş tarafındayım Nine değiliz bizzz
Doktor değilim ama senin gibi boş beleşte değilim usluba bak yani seni es kaza biri begense agzini actigin an kosarak uzaklaşir zatenTamam sen dedin diye geliştiririm kendimi sen nesin doktor falan mı
Ay baydın off bıktım tamam kötü yorumların sende kalsın yazma sayfama yorum falan cahil biriyle inan yarısamam kusura bakma yazdığın yorumlara cevap vermeyeceğim !!Doktor değilim ama senin gibi boş beleşte değilim usluba bak yani seni es kaza biri begense agzini actigin an kosarak uzaklaşir zaten
Teşekkür ederim balım Güzellik de değil ki mesele, yeni doğurdum sayılır. Biyolojik olarak da nene değiliz yaniO ne bilecek senin güzelliğini
Bu tarz kadınlar buyukleri yaşli bulur hatta cevresindeki kadinlarida inceliyodur agzini yüzünü kusur ariyodur kendisini onlardan daha güzel bulmak için bizim eskiden okulda böyle bi kiz vardi herkes dalga geciyodu arkasindanSize dediğini biliyorum, ben 40 yaş tarafındayım Nine değiliz bizzz
Size dediğini biliyorum, ben 40 yaş tarafındayım Nine değiliz bizzz
Aynen aynenEltimin kınasındq çekilmiştim. Nazar etmeyin
Ne sürdüğünüzü bilmiyor musunuz gerçekten? Buna takıldım benparfüm mu ne sürmüştüm
Tamam bilge ve güzel olan kişiAy baydın off bıktım tamam kötü yorumların sende kalsın yazma sayfama yorum falan cahil biriyle inan yarısamam kusura bakma yazdığın yorumlara cevap vermeyeceğim !!
Sanane ne sürdüysemNe sürdüğünüzü bilmiyor musunuz gerçekten? Buna takıldım ben
Ablam bu kafaya nasıl ulaştın,bir formülü var mı?Sınav için gelmişti parfüm mu ne sürmüştüm ay ben hiç güzel kokmuyorum dedi beni de kokladı ay ne guzelsin Dedi tabi güzel olduğumu biliyorum söylemesine gerek yok sonra elimde bavulla yeri boyladım üstüm başım falan kan oldu vah nazar oldu galiba
BbTamam bilge ve güzel olan kişi
Nası bağırıyoooSanane ne sürdüysem
Oğlum doğdu eve geldik abisinin kucağına verip foto cektik sonra fotolara bakarken yeni doğmuş bebeğin gozleri o maksimum güzelleştirmede kaldığından görünmüyorduPP fotoğraf kendine ait sanırım da kameranın güzelleştirmesi maksimumumda kalmış