- 3 Eylül 2018
- 8.806
- 47.031
- 548
- Konu Sahibi kymetgenc12
-
Fesat bi beyin gelişmiştir zaten ama sen bilirsinBen öğretmenim canım ama sen önce fesat beynini geliştir
En vahimi de o zaten.Ben öğretmenim canım ama sen önce fesat beynini geliştir
Cevaplar da hep aynı "beynini mi deniyorsun yorumlarda sen varsın hııı kesin çok çirkinsin" güzelliğe bu kadar takacağına kelime haz
SalaksıınFesat bi beyin gelişmiştir zaten ama sen bilirsin
Bana demis 40lik nene diye40lık nene mi
Yav hee tamam dünya güzelisin seviyeye bak.Salaksıın
Ya sizin gibi kalbi beş para etmez insanları umursamayacağımı falan mı zannediyorsunBana demis 40lik nene diye40lik hatunlari nene saniyorsa 26 yasinda kendi ne oluyor
Bu soruya niye cevap vermedin? Tesettürlüysen dikkat et burası herkese açık bir platform, fotoların yayılıverir güzel olduğunu kabullendirmeye çalışırken. Kimse de kabullenmez, fotolarının yayıldığıyla kalırsın.Başörtülü müsün hala yoksa açıldın mı?
He öyleyim Sanane benim hayatımı sen mi yaşıyorsun ?Yav hee tamam dünya güzelisin seviyeye bak.
Tesettürlü olup açılabilirim Demi ?Bu soruya niye cevap vermedin? Tesettürlüysen dikkat et burası herkese açık bir platform, fotoların yayılıverir güzel olduğunu kabullendirmeye çalışırken. Kimse de kabullenmez, fotolarının yayıldığıyla kalırsın.
Umursama beybi dua et yan yana degiliz yan yana gelsek kompleksten kalp krizi gecirirsinYa sizin gibi kalbi beş para etmez insanları umursamayacağımı falan mı zannediyorsun
Soru ekleri ayri yazilir muallimeTesettürlü olup açılabilirim Demi ?
Evet açılırsın ben hala kapalıysan diye diyorum.Tesettürlü olup açılabilirim Demi ?
Ahaha malUmursama beybi dua et yan yana degiliz yan yana gelsek kompleksten kalp krizi gecirirsin
Açık olduğumu belirttimEvet açılırsın ben hala kapalıysan diye diyorum.
Of ögretmensin galiba bide şasirtmadi biraz kendini gelistir teyzeAhaha mal
Sende başıma bilgili mi gözüktün vah garibimSoru ekleri ayri yazilir muallime
Biz beğenmedik seni herkes herkesi beğenmek zorunda değil kiAçık olduğumu belirttim
Tamal karı hadi sen defolOf ögretmensin galiba bide şasirtmadi biraz kendini gelistir teyze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?