- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi kymetgenc12
Biktim bu Kk.da kendini dunya guzeli sanan degisiklerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anonim olma durumum olmasa zaten kendi fotomu koyardim ama kendime çok benzer bir karakter koydum anlayanabenim orjinal sarı saclarim ve ela gözlerim var göcmenim senin gibi kapkara bi kizi kiskandigimi mi düsünüyosunAtsana resim kesin 40 lık nene gibisin
Yada çirkinim diye takıntılılar var hepsi kırıkBiktim bu Kk.da kendini dunya guzeli sanan degisiklerden
Lan dur şimdi biz esmerleri neden gömdünAnonim olma durumum olmasa zaten kendi fotomu koyardim ama kendime çok benzer bir karakter koydum anlayanabenim orjinal sarı saclarim ve ela gözlerim var göcmenim senin gibi kapkara bi kizi kiskandigimi mi düsünüyosun
Esmerimmm biçim biçimmm ölürüm esmer içinnnLan dur şimdi biz esmerleri neden gömdün
Yorum yapma o zaman zırvalamaAnonim olma durumum olmasa zaten kendi fotomu koyardim ama kendime çok benzer bir karakter koydum anlayanabenim orjinal sarı saclarim ve ela gözlerim var göcmenim senin gibi kapkara bi kizi kiskandigimi mi düsünüyosun
40lık nene miAtsana resim kesin 40 lık nene gibisin
Niye her yorumda sen varsınBiktim bu Kk.da kendini dunya guzeli sanan degisiklerden
Boş yapma o zaman her yorumda sen varsın bit gibi !!Biktim bu Kk.da kendini dunya guzeli sanan degisiklerden
Ay yok gömmedim kesinlikle esmerler candır konu sahibi kendisini kiskaniyoruz zannediyo ya hani kizil saç yesil göz olur orjinal farkli dersin neyini kiskansin milletLan dur şimdi biz esmerleri neden gömdün
Aşkolsun kız esmerler olarak alındık adgahaj hepimizi gömmeyeydin iyiydiAnonim olma durumum olmasa zaten kendi fotomu koyardim ama kendime çok benzer bir karakter koydum anlayanabenim orjinal sarı saclarim ve ela gözlerim var göcmenim senin gibi kapkara bi kizi kiskandigimi mi düsünüyosun
Sen anteni takmış gibi durmadınLan dur şimdi biz esmerleri neden gömdün
Sinirden ayni msja cvp yazip duruyor
Kesin cirkinin tekisin kıskançlıktan gözün döndüSinirden ayni msja cvp yazip duruyo
Hayiiirr kesinlikle esmerler bombalar üstüne alinmasinAşkolsun kız esmerler olarak alındık adgahaj hepimizi gömmeyeydin iyiydi
Bu kadar ezberlemis ablasiCevaplar da hep aynı "beynini mi deniyorsun yorumlarda sen varsın hııı kesin çok çirkinsin" güzelliğe bu kadar takacağına kelime hazneni geliştir
Olur canimYorum yapma o zaman zırvalama
Ben öğretmenim canım ama sen önce fesat beynini geliştirCevaplar da hep aynı "beynini mi deniyorsun yorumlarda sen varsın hııı kesin çok çirkinsin" güzelliğe bu kadar takacağına kelime hazneni geliştir