Kuzenim Evlilik Teklifi Etti !?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aşık olunmayacak biri değil derken bu arada ?
Ne yani tüm kk kadınları toplanıp oğlanın karşısına çıksak aşık mi oluruz yani ? Efsunlu mu herif ?

Ben de ondan korkuyorum amcamla babamın küsmesinden

İnsanların bakış açısı. Değişik bence medeniyeti farklı boyutlarda düşünmek gerek. Kuzenim ile evliyim ve mutluyum hiçte bahsettiğiniz gibide değil
ablacım zaten akrabanla evli olup mutlu olman sorun rahatsız olman ve midenin kaldırmaması lazım

Koskoca Almanya ve Türkiye'de erkek mi kalmadı? İki koca ülkeden bahsediyorum, vizyonunuza hayran kaldım doğrusu.
Aman ha dar çevrenizden kafanızı kaldırmayın. Kuzeninizden ala koca mı olur hem?
Yıl 2022 bizimkiler hala kuzeniyle evlenme derdinde ya. Pes!
Ha bu arada çocuğunuz da engelli olabilir, olmasa bile bir kuşak atlar yine birileri hasta doğabilir. Değer mi ya?
Aşık olmuşmuş. Peh...
Aynı apartmanda yaşamışsınız, beraber büyümüşsünüz. Ebeveyninizin biri kardeş, yarı yarıya genleriniz ortak. Hiç mi içiniz ürpermiyor? Kardeş gibi bir şey ya genetik olarak.

Herkes nisanlniyormus beni yillardir seviyormus
Aşık olduğunu söyleyeli kaç hafta oldu ? Siz kaç haftada onunla bir ömür geçirebileceğiniz kanaatine vardınız?
Akraba evliliğine yorum yapmayacağım ama bırakın akrabayla komşu çocuğuyla bile evliliklerde en ufak anlaşmazlıklarda bütün ilişkiler alt üst oluyor.

İnsanların bakış açısı. Değişik bence medeniyeti farklı boyutlarda düşünmek gerek. Kuzenim ile evliyim ve mutluyum hiçte bahsettiğiniz gibide değil
Cocuklarinizin saglik durumu nasil? Genetik test yaptirdiniz mi engellilik durumlari olmasin diye? Burda konu sahibi yazmis merak ettim.

Onceden insanlar ayni koyde yasarlarmis, herkes akraba oldugu icin tuhaf karsilanmazmis. Kuzen evliliginin mezheple bir alakasi yok. Gecmisteki mecburiyetleri ya da yabanciya gitmesin, mal bolunmesin gibi sacma sapan düşünceleri bugune tasimak hic dogru degil. Ayni binada buyuyorsunuz, diger kuzenlerinizi kardes olarak kabul ediyorsunuz ama bu kisi farkli geliyor. Bence mumkun degil ama siz madem anlasmissiniz, mutluluklar dilerim.

Aşık olunmayacak biri değil derken bu arada ?
Ne yani tüm kk kadınları toplanıp oğlanın karşısına çıksak aşık mi oluruz yani ? Efsunlu herif ?
Yorumunuz beni güldürdü. Yani yakışıklı,olgun, yaşı daha 23 ama davranıslari büyük gibi. Bilmiyorum asik oldum

Ben de ondan korkuyorum amcamla babamın küsmesinden
Burada açılan konuları az okumuyoruz. Amcanıza kayınbaba diyeceksiniz yengenize kayınvalide. Bütün akrabalık ilişkileriniz değişecek bir anda. Artık onlar erkek tarafı olacaklar. Düşündükçe vallahi midem kalktı.

Cocuklarinizin saglik durumu nasil? Genetik test yaptirdiniz mi engellilik durumlari olmasin diye? Burda konu sahibi yazmis merak ettim.
İlk olarak her evlilikte çocuk olacak diye bir kaide yok. İlk çocuğunuz var mı diye sormalısınız. Tıp denen bir şey var genetik test belirtmişsiniz.

Evet bunlar aklımı kemiriyor diyorum anlık bir heves mi benim için

Reactions: rpt
Yorum için tesekkür ederim ama insan mutlu olacaksa kuzeni olsa ne olur
Olmaz abicim. Kuzenle evlilik olmaz. Kardeşle neden evlilik olmuyor? O da mı normal sizin mezhebe göre?

Genetik sorunları bir yana bırakıyorum ama küçüklükten beri gönül rahatlığı ile bir arada büyüttüğümüz çocuklarımızın birbirlerine cinsel arzu duymasını doğru bulmuyoruz. Birbirlerini kardeş olarak gördüklerini düşündüğümüz için birbirlerine emanet ediyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…