- Konu Sahibi sivaslii_58
Test yaptırmaya kadar konuştuysanız neden konu açtınız anlamadım?Evlenmeden bütün genetik testleri yaptiracagiz
Önceden genetik testte her şey çıkmıyordu. Bilemiyorum şimdi durum nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaptırmaya kadar konuştuysanız neden konu açtınız anlamadım?Evlenmeden bütün genetik testleri yaptiracagiz
Yorum için tesekkür ederim ama insan mutlu olacaksa kuzeni olsa ne olur3 kuşaktır Almanya’da yaşa ama bir adım ileri gideme, yazık gerçekten!
Git kuzene aşık ol, yok okumayı tercih etme. Nasıl bir dünya bu ya?
Kuzenin aşık olduğunu söyleyince mi aşık olasın tuttu. Böyle saçmalık mı olur?
Bende ilk başta istemedim ama bildiğin biri olması bence her zaman iyi bende çok tanımıyordum en fazla hoşgeldin hoşgeldin ama inan ki tanıdık olması bence çok iyi beni hiç ezdirmez ailesine korur savunur el üstünde tutar. İnşallah seninde öyle olur ama biraz daha tanı aileler konusunda en başta anlaşın.Canim yorumun icin tesekkurler böyle kuzen falan diyince insanlar aaaa ne geri insanlar diyebilir ama asla degiliz aslinda ailemiz bize karismaz ama bu konu ciddi konuydu fikirleri önemli
Görüstügüm oldu ama mutlu olmadim bana kimse onun kadar deger vermedi3.derece akrabasınız farkındasınız di mi? Ben hayal bile edemiyorum bir kuzenim ile kendimi. Dünyada milyonlarca erkek varken bu kadar yakın kan bağı taşınan biriyle evlilik, çekim vesaire hissetmek bana ensest geliyor kusura bakmayın. Kayınbabanız amcanız olacak mesela. Babalarınız kardeş. Düşündükçe kötü oluyorum. Hiç sevgiliniz, görüştüğünüz biri olmadı sanırım son çare gibi yakın akrabayla olduğunuza göre? Doğacak çocuklar sakat engelli bile olabilir yüksek ihtimal bu.
Medeniyetsiz olmak akrabam olan biri ile evlenmek mimedeniyetin ortasında doğup böyle medeniyetsiz çağ dışı bir şey yapmak nasıl bi şey acaba![]()
Gerilikten dolayı değil, midemiz almıyor kuzeni eş olarak.Canim yorumun icin tesekkurler böyle kuzen falan diyince insanlar aaaa ne geri insanlar diyebilir ama asla degiliz aslinda ailemiz bize karismaz ama bu konu ciddi konuydu fikirleri önemli
Ben de ona söyledim akrabayiz sorun olur ilerde diye o da bana önceden engel olunuyor dediTest yaptırmaya kadar konuştuysanız neden konu açtınız anlamadım?
Önceden genetik testte her şey çıkmıyordu. Bilemiyorum şimdi durum nedir?
evet tam olarak buMedeniyetsiz olmak akrabam olan biri ile evlenmek mi
Bu mantıkla insan mutlu olacaksa kardeşi olsa ne olur… Gerçekten çok tuhafsınız keşke okusaydınız biraz hayata bakış açınızı geliştirirdinizYorum için tesekkür ederim ama insan mutlu olacaksa kuzeni olsa ne olur
Diğer kuzenlerimi ben de asla istemem ama o farkli geldi bilmiyorumGerilikten dolayı değil, midemiz almıyor kuzeni eş olarak.
Hanfendi kuzeniniz ile seks yapacaksınız farkındasınız dimi?Kerdesim gibi görmüyorum eskiden ben de öyle derdim
Okumadim dediysem yine 15 sene okudum orda farkliBu mantıkla insan mutlu olacaksa kardeşi olsa ne olur… Gerçekten çok tuhafsınız keşke okusaydınız biraz hayata bakış açınızı geliştirirdiniz
Kuzeninle evlenen ilk benimHanfendi kuzeniniz ile seks yapacaksınız farkındasınız dimi?
resmen ensest, çocuklar hastalıklı doğarsa napalım bu da bizim sınavımız derlerHanfendi kuzeniniz ile seks yapacaksınız farkındasınız dimi?
İnsanların bakış açısı. Değişik bence medeniyeti farklı boyutlarda düşünmek gerek. Kuzenim ile evliyim ve mutluyumevet tam olarak bu
Hani o ne değer verdi ki? Arada normalde bir arkadaşlık bile yokmuş sonra evlenince gelip burada konu açarsınız kuzenimle evlendim şöyle mutsuzum böyle mutsuzum diye. Üst soylarınız da en ufak kavgaya dahil olup kardeş kardeşe küsecek. Akıl karı değil iki kuzenin evlenmesi. Nasıl o gözle bakılabilir aklım almıyor.Görüstügüm oldu ama mutlu olmadim bana kimse onun kadar deger vermedi