Kuzenim Evlilik Teklifi Etti !?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ensest fanteziniz sonucu doğacak bozuk genli çocuklarınızın ve torunlarınız sorumluluğunu nasıl almayı planlıyorsunuz? Sorun en başta, bu aşk değil, arzu. Aşık insan o insanın iyiliğini ister de kuzenine aşık olmak=ensest...
Ensest ile kuzen evliliği farklı şeyler.
Ensest ya bu. Enteresan mideler. Bir de savunanlar var. Pes
Devletler ensest evliliğe izin vermiyor. Dinen de ensest değil. Ensest olmayan bir şeyi ensest gibi göstermeyin. Savunmadığınız bir şeyi yanlış anlatmayın.

Ensest, bir kişinin annesi, babası, kardeşi, büyük annesi, büyük babası, amcası, dayısı, halası, teyzesi, torunları ile olan cinsel ilişkisidir.

Aile içi evliliğe deniyor ensest. Kuzeni de ailesinden gören insana öyle geliyor. Bana da sapıkça geliyor kuzeniyle sevişenler.
İşte o dediğiniz gibi olmuyor. Siz kardeş gibi görüyorsunuz diye ensest olmuyor. Yani gerçek bu. Kuzen evliliği ensest olmuyor. Savunmazsınız, riskleri vardır, karşısınızdır ama ensest demek yanlış.

Ensest ilişki olarak görülse ne dini ne resmi olarak evliliklerine izin verilmez. Herkes kardeş gibi büyümüyor. Herkes kardeş gözüyle bakmıyor.

Ensest ile kuzen evliliği farklı şeyler.

Devletler ensest evliliğe izin vermiyor. Dinen de ensest değil. Ensest olmayan bir şeyi ensest gibi göstermeyin. Savunmadığınız bir şeyi yanlış anlatmayın.
Ya dine göre ensest değil, bazı bilmiş alimler kadın evden çıkmaz tek görevi koca ve çocuklarına hizmettir, kocasına of demez, sırtını dönmez de diyor, bunları da aynen uyguluyor musunuz. Artık akraba evliliğinin doğru olmadığını çağın değiştiğini söyleyen alimler de var onlar neci. Takılmışsınız 400 yıl önceki alimlerin yorumlamalarına şimdikiler eşek başı mı, bilim her gün yeni şeyler keşfediyor bunları dine de uyarlamak gerektiği hiç aklınıza gelmiyor mu

Ya dine göre ensest değil, bazı bilmiş alimler kadın evden çıkmaz tek görevi koca ve çocuklarına hizmettir, kocasına of demez, sırtını dönmez de diyor, bunları da aynen uyguluyor musunuz. Artık akraba evliliğinin doğru olmadığını çağın değiştiğini söyleyen alimler de var onlar neci. Takılmışsınız 400 yıl önceki alimlerin yorumlamalarına şimdikiler eşek başı mı, bilim her gün yeni şeyler keşfediyor bunları dine de uyarlamak gerektiği hiç aklınıza gelmiyor mu
Alimlerin dediği mi Kuran ve Peygamberin ne dediği mi önemli?

Ahzab suresi 50. Ayet ve nisa suresi 23. Ayette açıkça belirtilmiş. Ne alimi???

Ahzab suresi 50. Ayet ve nisa suresi 23. Ayette açıkça belirtilmiş. Ne alimi???
Aysiz evlenin allah aşkına, hatta iki kardeş kuzenlerinizle evlenin sonra kendi çocuklarınızı da evlendirin, evrim mutasyon görsün

Annemle babam kuzen, babannemle dedem kuzen, ablamla eniştem kuzen, amcalarım kuzen. Çocuklarında hiçbir sağlık sıkıntısı yok. Zeka geriliği vs de yok. Hepsi okumuş insanlar. Ama bu diğerlerinde olmayacak anlamına gelmiyor tabi de her akraba olarak evlenen de engelli, zeka geriliği sahibi olmuyor yani.
Aysiz evlenin allah aşkına, hatta iki kardeş kuzenlerinizle evlenin sonra kendi çocuklarınızı da evlendirin, evrim mutasyon görsün

Annemle babam kuzen, babannemle dedem kuzen, ablamla eniştem kuzen, amcalarım kuzen. Çocuklarında hiçbir sağlık sıkıntısı yok. Zeka geriliği vs de yok. Hepsi okumuş insanlar. Ama bu diğerlerinde olmayacak anlamına gelmiyor tabi de her akraba olarak evlenen de engelli, zeka geriliği sahibi olmuyor yani.
Belli oldu canhıraş koruma nedeniniz. Eski insanlar cahildi yaptı diyelim şu yüzyılda dedelerini aşın biraz. Eskiden yapmışlar ama artık yapmayalım diyin.

Bu riski aldığınıza değiyor mu peki, bakın sağlık problemli bir evladın yükü de vebali de ağırdır. Bir defa anne rahmine düştüğünde engelli olduğunu öğrenseniz de geri dönüşü yok bu işin, sizin ailenizde sorun olmayabilir ama pek çok ailede sorun oluyor. En yakın arkadaşım akraba evliliği evladı ms hastası, hayatı boyunca hep saçma sapan hastalıklarla boğuştu, bağışıklığı sorunlu, ömür boyu çekecek bunu. Viranşehirde bir aile var karı koca kuzen 7 çocuk sahibi olmuşlar, hepsi belli bir yaşta sapır sapır ölüyor, onlar da allah sağlıklısını versin diye habire doğuruyor. Böyle çok örnek mevcut. Almanya gözlemini bir arkadaş yazdı. Engelli çocukların çoğu almanyadaki akraba evliliği yapmış türküleri çocuklarıymış. Bilim böyle bir riski görürken ayet var allah bizi korur mu diyeceğiz

Belli oldu canhıraş koruma nedeniniz. Eski insanlar cahildi yaptı diyelim şu yüzyılda dedelerini aşın biraz. Eskiden yapmışlar ama artık yapmayalım diyin.
Başka ne bekliyordun ki, bunu savunanların hepsi akraba evliliğinden doğma ya da akraba evliliği yapmış insanlar. Ben bunlar gibileriyle yüzyüze de cebelleştim hiçbir işe yaramıyor. Hatta konunun birinde "başa çıkamazsınız onlar için normal" dedim diye linç yedim. Evet onlar için normal hatta büyük meziyet, değilmez bu kafa

Başka ne bekliyordun ki, bunu savunanların hepsi akraba evliliğinden doğma ya da akraba evliliği yapmış insanlar. Ben bunlar gibileriyle yüzyüze de cebelleştim hiçbir işe yaramıyor. Hatta konunun birinde "başa çıkamazsınız onlar için normal" dedim diye linç yedim. Evet onlar için normal hatta büyük meziyet, değilmez bu kafa
Bir de zeka geriliği yok diyor. Yani daha geniş bir gen havuzundan yararlanmak varken aynı genleri kullanmak neden yetsin?
Deniz mi daha temizdir göl mü?

Hanımlar lütfen dini yorum yazmayın.
Akraba evliliğini her ne kadar tasvip etmesem de, ensest başka bir şey. Kanunen 1, 2, 3. derece akrabayla girilen ilişkiye ensest deniyor.

“Ensest, TCK’da özel bir başlık olarak düzenlenmiş olup TCK. m. 102’de cinsel saldırı başlığı altında suçun üçüncü derece dâhil kan veya kayın hısımlığı ilişkisi içinde bulunan bir kişiye karşı ya da üvey baba, üvey ana, üvey kardeş, evlat edinen veya evlatlık tarafından işlenmesi halinde verilecek cezanın yarı oranında arttırılacağı düzenlenmiştir.”​

Bu riski aldığınıza değiyor mu peki, bakın sağlık problemli bir evladın yükü de vebali de ağırdır. Bir defa anne rahmine düştüğünde engelli olduğunu öğrenseniz de geri dönüşü yok bu işin, sizin ailenizde sorun olmayabilir ama pek çok ailede sorun oluyor. En yakın arkadaşım akraba evliliği evladı ms hastası, hayatı boyunca hep saçma sapan hastalıklarla boğuştu, bağışıklığı sorunlu, ömür boyu çekecek bunu. Viranşehirde bir aile var karı koca kuzen 7 çocuk sahibi olmuşlar, hepsi belli bir yaşta sapır sapır ölüyor, onlar da allah sağlıklısını versin diye habire doğuruyor. Böyle çok örnek mevcut. Almanya gözlemini bir arkadaş yazdı. Engelli çocukların çoğu almanyadaki akraba evliliği yapmış türküleri çocuklarıymış. Bilim böyle bir riski görürken ayet var allah bizi korur mu diyeceğiz
Yav eskiden yapılmış, dinen de caizmiş. Ama artık 80 milyonluk ülkeyiz, çağ değişti, tıp da ilerledi. Artık yapılmaması gerekir demek niye bu kadar zorsa? :olamaz:
Yazı tura atar gibi bebeklerin kaderini belirliyorlar. Bunu da normal bir şey gibi lanse ediyorlar. Şuraya kürtaj sorusu açan bekar kadınları linç ederler. Ama bile bile bir bebeğin hayatını riske atana, aşık olmuşsun canım ensest de değil, evlen gitsin diyebiliyorlar. La ne aşkı? Bebek diyoruz, sma diyoruz, down sendromu, ms diyoruz. Daha aşk, ensest değil caiz diyorlar. Deli çıkacağım bir gün. :deli:

Merhabalar, ben normalde Almanya’da yasiyorum su an Türkiye’deyim izinde.
Bu konuda o kadar kafam karisti ki buradan bir tanidigim kadinlar kulübü diye bir site var oraya yaz derdini oraya dök kimse seni tanimaz dedi.
Ben de buraya geldim icimi dökmeye.

Biz Almanya’da amcalarim ile ayni binada yasiyoruz büyük bir binamiz var ortak bahcemiz var. Babam ve amcalarim ortak is yapiyorlar. Yani amcalarim ile hayatimiz tamamen ortak. Hepsi ile aramiz cok cok iyi. Basliga bakarak lütfen farkli düsünmeyin modern bir ailemiz var üc kusaktir Almanya’dayiz. Akraba evliligi mezhebimizde cok annem babam da teyze cocugu. Mezhebimi yazmak istemiyorum herhangi bir tartisma cikmasin gereksiz yere.

Üc amcam var. Bir amcamin bir tane oglu var bu sene okulu bitti. Ben ise pek okumadim acikcasi halam ile güzellik salonu actik. Oraya gidiyorum calismaya. Ben de tek cocuk oldugum için ailem pek istemedi calismami neyse konuya geciyorum.

Amcamin oglu benden bir yas büyük. Ayni evde olmamiza ragmen diger kuzenlerimizle kardes gibi plmamiza ragmen onunla hep mesafeli olduk.

Kuzenim ve amcam yengem dünyanin en tatli iyi insanlari beni el üstünde tutarlar her zaman
Neyse buraya gelmeden yani Türkiye’ye gelmeden kuzenim beni cafeye davet etti ben de sasirdim ama sevindim cünkü cok sevmeme ragmen hep uzak dururdu gidince utana sikila ben uzun zamandir sana asigim falan dedi geciyorum burayi

Aileme söyledim ailem inanmadi saka sandilar ama sonra inandilar basta onay vermeseler de israr edince onayladilar iliskimizi. dedigim gibi beni ondan daha mutlu edecek bir insan yok, öyle mükemmel bir insan yasina ragmen efendi olgun biri meslegi de var.

Yalniz sorun su ki tutturdu hemen bu yaz bitmeden nisan yapalim
Ben ve bütün ailemi karsisina aldi
annem babam asla istemiyor bu kadar hizli. İkiniz de iyi insansiniz ama evlilik baska diyorlar.

Kuzenim de illa bu yaz nisan olacak ne kötülügümü gördün isteyelim seni diyor. Amcamlar da öyle.
Ben kabul etsem ailem de edecek bana birakirlar eninde sonunda.
Evet ben de asik oldum asik olunmayacak biri degil beni yargilamayin lütfen.
Sonradan ayrilsak ailemizin birligi bozulmaz mi diyorum o da bana yillarca tanisan yine ayrilabilirsin diyor.
Bana bir akil verin. İcim kalbim kabul et diyor ama aklim bekle diyor… nisani kabul etmesek evde sogukluk da olacak..
Önce bi sma taraması yaptırın sonra düşünürsün

Bir de zeka geriliği yok diyor. Yani daha geniş bir gen havuzundan yararlanmak varken aynı genleri kullanmak neden yetsin?
Deniz mi daha temizdir göl mü?
Yapmak isteyen de istemeyen de özgür. İsteyen istediği ile evlenir. Engelli doğacak veya doğmayacak bu da kimsenin elinde değil, evlenen bunu düşünerek evleniyordur. Kimseyi de ilgilendirmez. Buna karşı çıktığınız kadar eşcinsellere karşı çıkıyor musunuz acaba.

Sizden sonraki kuşağa dikkat edin, bu kadar akraba evliliğinin sıkıntısı malesef onlardan çıkacak. Çünkü gen havuzu daralmış da daralmış .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back