Yok özür falan dilemem kesinlikle çünkü ortada özür dilemek birşey yok.Hak etmiş bence. Ders olsun yaptığı davranışların tepkilerine de katlansın. Halanızın hatrı için de özür falan dilemeyin. Şakanın esprinin de dozu vardır aşmış bayağı sınırı. Münasebetsiz
Iki kuzenim ve bir kuzenin esiyle ciktik demissiniz, ben ortamda onlar da var sandim. Yanlis mi anladim acaba?Normalde şehir dışında yaşadıkları için halamlarda kalıyorlar, ağlayarak eve gitti muhtemelen beni şikayet etti :)
Diğer kuzen dediğiniz eş mi?
Oh çok güzel cevap vermissiniz.icim buz gibi oldu.sizinle ilgili çekmediği bir durum var belli.halaniz da ayıp etmiş ayrıca.gelinim diye koruyor da o densizi ;yeğenim diye size destek olamıyor mu.bir daha konuşmayın bu kayınvalide gelin ikilisiyle çok sinir oldumMerhaba Hanımlar
Bugün akşam üzeri yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum sizinle.
İki kuzenim ve normalde şehir dışında yaşayan, bayram dolayısıyla yaşadığımız şehirde olan kuzenimin eşiyle dışarıya çıktık akşam üzeri.
Eşim Pazartesi Günü yurtdışına çıkacak iş dolayısıyla ve bir ay kadar olmayacak. Kuzenimin eşi bunu duyunca garip bir tepki verdi nasıl gönderirsin tek başına hemde bir ay ben olsa asla göndermezdim gibi. Bende göndermek yada göndermemek gibi bir durum yok , iş için gitmesi lazım gidiyor, daha öncede defalarca gitti bizim için normal artık bu durum dedim.
Biraz sonra eşi aradı konuşup kapattı ve bana dönerek eşin de iyi ki seni bir ay bırakıp gidebiliyor benim eşim birkaç saat görmese özlüyor beni dedi. Hicbirsey söylemedim, eş yarıştıracak değildim onunla orada. Ama yaptığı kıyas çok saçma geldi.
Kuzenlerimden biri 2 ay sonra eşimin gideceği ülkeye tatile gidecek bunun mevzusu olunca, kuzenimin eşi bana, sen burada 2 çocukla uğraşırken eşin hafta sonları gezecek arkadaşlarıyla tabi gitmek ister niye istemesin dedi. Şaşırdım dediklerine. E o kadar gitmisken gezmek en doğal hakkı gezecek tabi dedim ama sinirlerim bozuldu ısrarla bu konu üzerinden birşeyler söylemesine.
En son ortak tanıdıkları bir arkadaşlarının eşinin aldatması sonucu, ayrılma evresinde olduğundan bahsediyorlardı. Bu kuzen eşi bana arkadaşın eşi sevgilisiyle eşinin gideceği ülkeye gitmiş, iş seyahati bahanesiyle dikkat et dedi gülerek. Bende ki sinir halini düşünebilirsiniz o an, eşimin gidecek olması benden çok sana dert oldu başka konu bulalım sana takılacak istersen dedim.
Ben bunu deyince, alındı, nasıl böyle dermişim benim eşimin işinden gücünden ona neymiş, espri yapmış sadece. Bunlari söyledi ve ağlamaya başladı, kuzenler sakinleştirmeye çalıştı,bende kırmak istemediğimi ama konuyu çok uzattığını söyledim. Ben öyle deyince kalkıp gitti.
Bizim de tadımız kaçtı, bizde kalktık sonrasında. Daha yoldayken beni halam aradı yani bu olayı yaşadığım kuzen eşinin kayınvalidesi de olur kendisi. Normalde halamı da çok severim. Geliniyle konuşmuş, yaptığımın ne kadar ayıp olduğunu,kendi hatri için gelinini kırmamam gerektiğini söyledi ve beni hiç dinlemeden telefonu kapattı. Benimle konuşması yetmemiş babamı arayıp beni şikayet etmiş. Sonra babam beni aradı ne oldu diye, olanı anlattım, boşver kızım takılma dedi kapattık telefonu.
Akşam akşam saçma sapan birşey yaşadım. Abartmadım diye düşünüyorum gayet sakin kalmaya çalıştım ama bir insan niye aynı konu üzerinde bu kadar gereksiz muhabbet yapar? Halam beni hiç dinlemeden gelininin lafiyla beni hiç konuşturmadan telefonu yüzüme kapattı ki bende yeri ayrıdır. Ne yapayım ben şimdi?
Aslında onun da cevabı çok basit. Tek silahları ağlamak bu tarz insanların.Kolay kolay ağlamam, bazı insanlar sinirlenince, haksızlığa uğrayınca ağlar onları da anlarım. Bir şekilde ama kuzen eşinin böyle bir durumu da olmadı. Kendini hakli çıkarmak için ağladı muhtemelen.
İnsan nasıl bu kadar kolay ağlar anlayamadım onu da, istediği an ağlayabiliyor demek ki .
Bi biz kıymetli olamadık.Halam nasıl bu gaza geldi ona şaşırdım, durduk yere gelinini ağlatacak biri olmadığımı gayet iyi bilmesi lazım. Gelini kiymetliyse demek.
Birisi sürekli eşimden bana laf atarsa bende sinirlenirim fesatlıktan başka bişey değil insan bikere şaka yapar sürekli niye?Merhaba Hanımlar
Bugün akşam üzeri yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum sizinle.
İki kuzenim ve normalde şehir dışında yaşayan, bayram dolayısıyla yaşadığımız şehirde olan kuzenimin eşiyle dışarıya çıktık akşam üzeri.
Eşim Pazartesi Günü yurtdışına çıkacak iş dolayısıyla ve bir ay kadar olmayacak. Kuzenimin eşi bunu duyunca garip bir tepki verdi nasıl gönderirsin tek başına hemde bir ay ben olsa asla göndermezdim gibi. Bende göndermek yada göndermemek gibi bir durum yok , iş için gitmesi lazım gidiyor, daha öncede defalarca gitti bizim için normal artık bu durum dedim.
Biraz sonra eşi aradı konuşup kapattı ve bana dönerek eşin de iyi ki seni bir ay bırakıp gidebiliyor benim eşim birkaç saat görmese özlüyor beni dedi. Hicbirsey söylemedim, eş yarıştıracak değildim onunla orada. Ama yaptığı kıyas çok saçma geldi.
Kuzenlerimden biri 2 ay sonra eşimin gideceği ülkeye tatile gidecek bunun mevzusu olunca, kuzenimin eşi bana, sen burada 2 çocukla uğraşırken eşin hafta sonları gezecek arkadaşlarıyla tabi gitmek ister niye istemesin dedi. Şaşırdım dediklerine. E o kadar gitmisken gezmek en doğal hakkı gezecek tabi dedim ama sinirlerim bozuldu ısrarla bu konu üzerinden birşeyler söylemesine.
En son ortak tanıdıkları bir arkadaşlarının eşinin aldatması sonucu, ayrılma evresinde olduğundan bahsediyorlardı. Bu kuzen eşi bana arkadaşın eşi sevgilisiyle eşinin gideceği ülkeye gitmiş, iş seyahati bahanesiyle dikkat et dedi gülerek. Bende ki sinir halini düşünebilirsiniz o an, eşimin gidecek olması benden çok sana dert oldu başka konu bulalım sana takılacak istersen dedim.
Ben bunu deyince, alındı, nasıl böyle dermişim benim eşimin işinden gücünden ona neymiş, espri yapmış sadece. Bunlari söyledi ve ağlamaya başladı, kuzenler sakinleştirmeye çalıştı,bende kırmak istemediğimi ama konuyu çok uzattığını söyledim. Ben öyle deyince kalkıp gitti.
Bizim de tadımız kaçtı, bizde kalktık sonrasında. Daha yoldayken beni halam aradı yani bu olayı yaşadığım kuzen eşinin kayınvalidesi de olur kendisi. Normalde halamı da çok severim. Geliniyle konuşmuş, yaptığımın ne kadar ayıp olduğunu,kendi hatri için gelinini kırmamam gerektiğini söyledi ve beni hiç dinlemeden telefonu kapattı. Benimle konuşması yetmemiş babamı arayıp beni şikayet etmiş. Sonra babam beni aradı ne oldu diye, olanı anlattım, boşver kızım takılma dedi kapattık telefonu.
Akşam akşam saçma sapan birşey yaşadım. Abartmadım diye düşünüyorum gayet sakin kalmaya çalıştım ama bir insan niye aynı konu üzerinde bu kadar gereksiz muhabbet yapar? Halam beni hiç dinlemeden gelininin lafiyla beni hiç konuşturmadan telefonu yüzüme kapattı ki bende yeri ayrıdır. Ne yapayım ben şimdi?
Değil mi, eşim şehir dışında şuan arkadaşlarıyla bunu duysa buna da tepki verirdi muhtemelen.Ay okurken sinirlerim bozuldu yine iyi sakin kalmışsın. Böyle insanlar var. Biricik kocasını "tek başına " hattaaa ve hatta "bekar erkek gibi" (sanki gezmek sadece insanin eşiyle yapabilecegi bir aktiviteymis gibi) salmayanlar var hahahahah ben tasmali köpeğimi salıyorum bi nefes alsın bir kossun enerjisini atsın sosyallessin diger hayvanlarla hava alsın diye falan. Bunlarda hep nedense domestik,pek bisey görmemiş,cahil,evliligi sınıf atlamak olarak gören tipler oluyor. Bendede vardi bunun laciverti görüşmüyorum suanda
Yoksa saçına yapışacaktım
Boyle cok vukuatim var dedim kac senelik arkadasim en dogrusu görüşememek
Yalniz hala ayıp etmis hala.
O halaya da ona gore davranirsin artık
Bide ben nedense o ortamda bir kiskanclik sezdim
O kadin seni kıskanmış. Ama dış görüntünü ama maddi durumunu bilmiyorum oyle hissettim.
Saçma veya değil arkadaşımız paylaşmak istediği için yazmış..Sizin gibileri de hiç anlamıyorum valla ay buna mı konu açtınız ay şunu mu dert ettiniz yahu size ne? kadın paylaşmak istemişSaçma sapan insanları dert edinip buraya konu açmayın bence...Mesela bu enerjinizi şu an gidecek olan eşinize verseniz?
Bende aynısını dedim bir kıymetli gelin olamadım şu dünyada :)Cok güzel cevap vermişsiniz bence
Yalnız halanızın gelinini koruma kısmını okuyunca vayy be ne kaynanalar var demeden gecemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?