Kuzen Eşi ve Yaşadığım Sinir Bozucu Olay

Yok özür falan dilemem kesinlikle çünkü ortada özür dilemek birşey yok.

Söyleyene değil söyleyene bak denilen bir konu daha.

Benim kuzenimin eşi iş seyahatine gidince "eşin ailesi için ne kadar mücadele ediyor, masalah" diyorum. Çünkü böyle denir. Ben böyle biliyorum yani.

Bir diğer mesele; eşim beni özler??? Yani? Konu ile ilgisi nedir. Iş seyhatine gidemem çünkü karımı özlerim diye bi şey var da biz mi duymadık?

Bir insan ay benim kocam beni çok özler diyorsa kesin eşinde ya da kendisinde bir arıza vardır. Çünkü durduk yere kimse böyle bir ispat gayretine girmez.

Ve en sinir olduğum cümle... ŞAKA YAPTIM.

Şaka: eğlenmek ya da gülmek amacıyla yapilan espri anlamina gelir. Ama ben senin söylediklerine hiç gülmüyorum. Demek ki bu bir saka değil.
Ha sen ısarla şaka yaptım diyorsan, amenna. Ben de şaka yaptım. O yüzden zırlama. Nokta.

Bu mesajı kuzenden bozma kişiye kopya edip gönderin.

Halaya da eyvallah etmeyin. Gelini ile mutluluklar dileyin .

Normalde şehir dışında yaşadıkları için halamlarda kalıyorlar, ağlayarak eve gitti muhtemelen beni şikayet etti :)
Diğer kuzen dediğiniz eş mi?
Iki kuzenim ve bir kuzenin esiyle ciktik demissiniz, ben ortamda onlar da var sandim. Yanlis mi anladim acaba?

Oh çok güzel cevap vermissiniz.icim buz gibi oldu.sizinle ilgili çekmediği bir durum var belli.halaniz da ayıp etmiş ayrıca.gelinim diye koruyor da o densizi ;yeğenim diye size destek olamıyor mu.bir daha konuşmayın bu kayınvalide gelin ikilisiyle çok sinir oldum

Aslında onun da cevabı çok basit. Tek silahları ağlamak bu tarz insanların.
Böyle birisi ile görüşmem ben olsam.

Ya sizin olay bizim ufaklıkların geçenki olayı gibi olmuş. Kuzenin kızı ile oynuyor benim oğlan, aralarında bir buçuk yaş fark var kuzenin kız büyük... Benim oğlanı sıkıştırıveriyor arada, elinden oyuncak çekip alıyor filan kendi kendine ekşınlara giriyor. 2 dklığına mutfağa geçtim, o arada kapı arkasına oğlanın kafayı vurmuş. Patırtıya koştum hemen, başladı kuzenin kız ağlamaya. Kafayı vuran benim oğlan, ağladığı yok kafasını tutuyor, kuzenin kız "Ben yapmadım" diye ağlıyor. Kızacağımızdan değil çocuktur olur nihayetinde de, içimden geçirdim "Tilkiye bak, sıyrılmanın yolunu bulmuş"... Kızı teselli edeceğiz diye uğraştık bir de.

Kuzenin eşi de bu misal, sen dilinle deş deş, şaka maka diye, sonra normal, rahatsız olduğunu ve muhabbetin bu şekilde sürmesini istemediğini belirten birinin cevabı karşısında ağla, sıyırıl 4 yaşındaki çocuk hesabı, git bir de şikayet et. Ayy... Bu ne ayol kreş çocuğu gibi?

Az bile demişsin, ben halamı arar "Hala, seni de böyle bilmezdim çok kırıldım" diyerek konuşur, bir daha da o kuzen eşi ile görüşmezdim. Çocuk olsa çocuk dersin, bu ne böyle kreş seviyesi saçma biri :/

Artık yurtiçi yurtdışı diye bişey mi kaldı Allah aşkına. Dünya küçücük biyer. Yurtdışına gidiyo deyince nedir bu hemen bişeye mi gidiyo bu erkekler. Gidince gittiği yeri gezemez mi hiç anlamıyorum. Bana kalırsa çokta kırıcı bişey dememişsiniz kadar konu yu değiştir demissiniz. Hemen KV sini mi aramış. Kendi dedikleri nolcakmış. Nedir bu çekemezlik.
En çokta sen burda çocuklarla uğraşırken o gezecek kısmına takıldım. Bunlar etraflarına hayatı dar eder. Bu fesatlıktur

Ben anlamıyorum su yurtdışında ne var?

Bütün kadınlar kollarını açmış bizim kocalarımızı mı bekliyor?

Beklese bile adam olana kac yazar?

Esim is dolayısıyla cok yurtdışına çıktı. Her seferinde kendi ellerimle hazırladım bavulunu uğurladım aklımın ucuna bile gelmedi ya aldatirasa diye. Bazen bende gittim onunla kendi teklif etti sen de gel diye.

Niyeti olan adam is yerinde de aldatir ee ne yapalım ise de mi gondermeyelim.

Bence aldatılıp aldatılmamak benim elimde olan bir sey degil. aldatılırsam eger acarim davamı alirim tazminatimi olur biter. omrumun sonuna kadar bu korkuyla mi yasayacagim.

Esimin beraber yurtdışına gittiği is arkadaşının eşi durmadan goruntulu arayip cabuk ac goster bana neredesin diye kontrol ediyormus. Arkadaşı esime demiski senin esin hic aramıyor mu goruntulu. esimde otele dondugumde ben onu ariyorum goruntulu ozledigim icin cocugumu gormek icin bizim aramizda hic boyle seylerin konusu olmadi demis. Ki kendi her aksam arar bizi oglumu ozledim seni ozledim diye.

esimle 5 yıl evlilik toplam 10 yıl birlikteliğimız var universiteleri ayri sehirlerde okuduk. ne onun ne benim en ufak guvenimiz sarsilmadi. sarsilsaydi zaten ikimizde yapamazdık biterdi.

cok iyi yapmıssınız ağzının payını vermekle. istedigi kadar aglasın. herkesi kendi gibi bilmesin. Halanız da küserse küssün bosverin.

Halam nasıl bu gaza geldi ona şaşırdım, durduk yere gelinini ağlatacak biri olmadığımı gayet iyi bilmesi lazım. Gelini kiymetliyse demek.
Bi biz kıymetli olamadık.

Etrafımda da hep tatli kayınvalideler var. Kuzenim estetik yaptıracağı zaman kvsi demiş ki:"kızım bence hiç gerek yok. Senin ger yerin güzel."

Benim içimde yaradır iyi kv sahibi olamamak.

Haklı olduğun yerde hatır gönül dinlemeyeceksin iyi yapmışsın resmen karı- koca arasına fitne sokmaya çalışmış. Şaka dediğin yapılır geçer dön dolaş aynı konuya gelerek içine kurt düşürmeye çalışmış. Belli ki çekemiyor, böyle insanlar şeytanın şubesi gibi

Birisi sürekli eşimden bana laf atarsa bende sinirlenirim fesatlıktan başka bişey değil insan bikere şaka yapar sürekli niye?

Kocaman kocaman insanların taktiği şeye bak!
Haddini fazlasıyla aşmış..Küçük ergen kızlar gibi size gaz vermeye çalışmış. .Seviye yerlerde .Bir de üstüne ağlamış ergenus.

Halanizla da yüz yüze konuşur anlatırsınız..Can sıkmaya değmez

Değil mi, eşim şehir dışında şuan arkadaşlarıyla bunu duysa buna da tepki verirdi muhtemelen.
Çünkü evli erkek kararının dizinin dibinde oturmalı, gezmek ,iş için yurt dışına çıkmak ne demek.
Benden daha güzel bir kadın, kıskanacağı birşey yok yani aramızda aslında.
Halam konusu tam bir hayal kırıklığı benim için zaten.

Bence oldukça sinirlenilecek bi konu. Bence neyse diyip kapatıp geçmeyin siz de kuzenini arayın karın önce bana laf sokup sokup durdu cevabını alınca ağlayıp halami babamı araya soktu ne demek kendi aranıp sonra beni haşlama şikayet etmek falan deyin bi sure de ilişkinizi kesin. Hem blofunu yemediginizi anlasin hem de herkes sizin bu konuda ne kadar ciddi olduğunuzu görsün ağzını acamasin

Saçma sapan insanları dert edinip buraya konu açmayın bence...Mesela bu enerjinizi şu an gidecek olan eşinize verseniz?
Saçma veya değil arkadaşımız paylaşmak istediği için yazmış..Sizin gibileri de hiç anlamıyorum valla ay buna mı konu açtınız ay şunu mu dert ettiniz yahu size ne? kadın paylaşmak istemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…