kuyumu kazanlar, kendini o kuyuda buldular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır sizin niyetinizi biliyorum bu yazdıgınız yorumu bu polemikten önce yazsanız emin olun hiç bişey demezdim. O ikisi ile atışınca , ooo kaos var dyip geldiniz ikisinin şakşakçılığını yaptınız. Sonrada eh madem çok istedin ben bi yorum yapayım dedinz. Nasıl sizi artniyetli görmeyeyim

oydara art niyetli demedim diyorsun sana dedim diyorsun bu ne??
Kac oldu soyluyorum cevap vermedin.

Ya tamam çıkarırdın ama kendin diyorsun pek düşkün değilim çok görüşmüyorum diye bu olaylar olup oraya gitmeseydin nerden haberin olacaktı

Bu olaylar olmasa hiç mi gitmeyecektim sanıyorsunuz düşkün değilim diye illaki er yada geç giderdim düşkün olmayabilirim ama tamamen bağımı koparmışta değilim

verdim buna cevap yanlış anlamışım alıntıyı.

Bence çok iyi yapmışsın. Baban da güzel konuşmuş. Peki bu kadar borcu hemen kapatacaklar mi? O esnada kuzenler ne yaptılar ne dediler? Valla bu ortamı görmek isterdim. Yüzlerini ne hale geldi kimbilir.

Bilmiyorum artık paraları bol kapatsınlar bir zahmet. Hatta o maaşlarla yatılı bakıcı tutulsa çok daha iyi olacak ben babama bu fikri söylerim belki icraate geçerler. Birinin gidip gelmesiyle olacak iş değil artık

İkna ol diye demedim anla diye dedim ama neyse. Banane ikna olup olmamandan sana neyi ispatlayacağım. O kimsenin bakamadığı yerden bakıyorsun ya, yanlış bakıyorsun bana. onu anla diye açıklamaya çalıştım.

Hangi alintiyi yanlis anladin? Kadina demedin diyosun dedin iste diyorum Sonra ben yazdım konu basindan beri konuya yorum yapıyor diye.
Kac oldu demedim diyorsun birde.

Özet geçiyorum ilk ve son kez bu sorunla ilgili. Fesat kelimesini ilk olarak oydarın şahsına kullanmadım. Sen direkt ona fesat dedin, hakaret ettin diye iddiada bulundun. Bende şahsına kullanmadım o kelimeyi, yaptığı yoruma çıkarıma demek istedim. o yüzden yorumunun “fesatça” buldugumu kendisine, “fesat” demediğimin altını çizdim.
Sonra senin yorumuna alıntı yapıp artniyet arayanlar artniyetlidir diye bir söylemde bulundum bunuda genele, ortaya söyledim. Sen yine ona söylediğimi iddia ettin, o esnada bana oydar, kendisini artniyetli buldugumu düşündüğünü belirterek bunu sorgulayınca bende yaptıgı çıkarımlar nedeniyle nasıl bulmayayım dedim. Yani şahsına değil çıkarımlarıma yönelikti söylediğim bu şey. Eksik yada hatalı yazmışsam uykusuzluguma verin saatlerdir sizle uğraşıyorum.

Boyle olmadığını yorumlari okuyarak ilerleyenler gorecek zaten neyse. Hadi iyi forumlar.

Boyle olmadığını yorumlari okuyarak ilerleyenler gorecek zaten neyse. Hadi iyi forumlar.

Görenler birden fazla kişinin üstüme geldiğimi ve saatlerdir uykusuz olduğum halde bir şeyleri açıklamaya zorunda bırakıldığımı, yer yer olayı yumuşatmaya çalıştığımı ve saatler ilerledikçe doğal olarak bazı yerlerde artık uykusuzluk ve sinirden dolayı kendimi yanlış ifade ettiğimide görecek. Sayenizde konu benim konum olmaktan çıktı sizin konunuz oldu. Çok iyi performanstı, yine gelin, yine beklerim.

Genelde her konu açan birden fazla kişiye cevap verir çoğu konuda da konu sahibinin aksine düşünen olur ama neyse

Fazla dramatik olmadi mi sence? Forumun amaci düşünce belirtmek bizde belirttik.
Davete icabet ederim ben. Nikini unuturum diyecegim de mesaj attin ordan bakarim arada konu actin mi diye. Hic yapmadgim sey ama olsun madem bu kadar davet ediyosun gelirim.

Genelde her konu açan birden fazla kişiye cevap verir çoğu konuda da konu sahibinin aksine düşünen olur ama neyse

Sizden başka yazan olmadıki konuyu sabote ettiğiniz için. 1-2 kişi yazdı sadece onlarada cevap verdim. Millet konuya mı odaklansın yoksa yorumlardaki saçma pandemi muhabbetine mi, kim haklı kim haksıza mı? sende ilk bu kaos için gelmedin mi sonuçta? Ayrıca bana katılan olduğu gibi katılmayanda olabilir. Siz benimle polemiğe girmeye çalıştınız, yermeye çalıştınız saatlerdir forumdaki tek konu buymuş gibi bu konuda takılı kalmanıza başka bi açıklık getiremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…