kuyumu kazanlar, kendini o kuyuda buldular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Düşünce belirtmekle kalmadın, polemik yarattın. Uzatmaya hiç gerek yokken uzatmayı tercih ettin. Drama isteyen başından beri sendin kısacası. Aynen unutursan nickimi mesajlardan bulursun, bu ekstra çaban için teşekkür edeceğim sana tekrar karşılaştığımızda unutturma. Ben artık uyuyorum, sende uyuyacaksın sanırım. İyi uykular.

Kaos konusunu açıkladım ya onu geyik olsun diye yazıyorum ben. Ne çok içerlemişsin saçma sapan bir şeye. En başından konuyla ilgili yazdım ben napayım destan gibi konu illaki bana hitap eden kısmını aldım. Aa ama yok çol iyi yapmışsın falan yazmam lazımdı. Bir de şey konu zaten öyle üstüne aman aman yorum yapılacak kafa patlatılacak bi konu değil işte en can alıcı noktaya da ben değindim. Korkma yani sabote oldu falan diye

Gecenin körü acilan yorumlara karantina da evde kalma sebebiyle bu kadar yorum geldi. Normal de bu kadar da gelmiyor o saatte. Gene iyi 4 kisi vardi

Bak kendi ağzınla söylüyorsun destan gibi konuyu napayım bana hitap eden kısmını aldım diyerek cımbızla seçip aldığını. Tamamını okumuyorsan, aldığın kısımlarla yaptığın çıkarımların doğru olmasını zaten bekleme sadece varsayım olarak sunarsın ortaya, eğer bana uygunsa sana katılırım değilse katılmam senin görüş belirtme hakkın olduğu gibi benimde görüş belirtme hakkım var. Dediğim gibi konunun başında bu olay öncesinde fikrini belirtsem saygı duyuyorum der geçerdim katılmasamda sana. Sabote olmadı diyorsunda 11 sayfa boyunca konuşan 3 kişi var ve konu kim kime ne demiş, pandemi muhabbeti vs... ben bunlardan ne gibi bir verim aldım, bana ne kattı söyler misin? boş yere gerildik sadece hepimiz olan bu.

Yoo bütün konuyu sabırla okudum ama işte aklıma takılan kısmına yorum yaptım ki gayet doğal. Pandemi konusuna yorum bile yapmadım ama sen sırf onlar bana hak verdi diye benim yazdıklarıma da bilendin. Evet görüşlerime katılmayabilirsin çok doğal ama katılmadığın gibi art niyetli kötü şakşakcı olmakla suçladın beni ki hiç birine ters tepki vermedim.

Üzgünüm ama yanlış anlamışsın sana onlar sana hak verdi diye bilenmedim. Sen daha hiç konuşmuyorken onlara beğeni atıp duruyordun. Onların tarafını tuttuğunu düşündüğüm için başından sana bilenmiştim zaten. Şakşakçı kelimesinide bu yüzden kullandım, alkış tutuyorsun onlara gibisinden. Zaten o an sinirliydim. Sonra kaos var diyip dahil oldun. Bu iyice sana karşı önyargımı arttırdı. yazmayıp yazmayıp birden ehh madem çok konuyla ilgili fikir istiyorsun diye bir şeyler yazdın. Doğal olarak taraflı bir yorum yapıyormuşsun gibi geldi bana. O yüzden diyorum yazdığın yorumu bana olay öncesinde yazsaydın saygı duyardım fikrine katılmasamda diye.

Onları haklı buldum yorumları beğendim. Sonra daha konuyu ilk okuduğumda aklıma takılan noktayı yazdım. Ha pandemiyle ilgili de yorum yapabilirdim işte o zaman kaos için yorum yapmış olurdum ama ben bambaşka bi yere çektim olayı ki diğer iki arkadaş bana hakvermeyebilirdi. Zaten ortalık süt limanken herkese saygı duymak kolay önemli olan böyle durumlrda saygıyı korumak. Ki ben diğer konuyu da okumuştum akrabaların sana karşı yaptığı şeyin yanlış olduğunu da söyledim ama sen sanki hiç bir şeyden haberim yok geldim sadece o noktayı okudum diğerlerine yaranmak için yorum yaptım gibi davrandın. Neyse ne diyim

Sırayla hepiniz ilgilenirsiniz maskeyle gider yemeklerini bırakırsınız ihtiyaçlarını alırsınız. Allahaskina ne yemeği yahu? Babaanne ye bulaşırsa hemen ölür. Ne desem bos

Önceki konunu çok iyi hatırlıyorum çok iyi yapmışsın senin hayatından kimene kendi pisliklerine baksinlar
sayfalarca linclemisler seni bi göz attim tamam haklılar sende hak vermiştin ama yeter bu kadar uzatılmaz ki 12. sayfaya geldim hala cevap vermeye uğraşıyorsun

Özrü kabahatinden beter... suç kardeşim salgında yemek için toplanmak. Bu kadar basit! Bu davranışlar yüzünden düzelmeyecek bu salgın.

Benim yanlış anladığım bariz belliydi başından sende fark ettin ama bunu bana sormak yerine bana daha çok iğneleyici tavırla yaklaştın, yorumlarımı alıntılayıp verdiğin cevaplarıda onları etiketleyerek yazdın sanki onlardan destek bekliyormuşsun gibi. Yani durum üçe karşı bir kişiydi resmen. Sağlıksız bir iletişim kurduk ister istemez kırdıysam kusruma bakma çünkü gerildim sizde beni yanlış anlayınca ister istemez. Umarım bana kızmamışsındır niyetinden şüphe ettiğim için, sende beni anlamaya çalış. Ben seni anlamaya çalıştım ve dediklerinin onlardan bağımsız olduğuna ve samimiyetine inandım.

Başka bir konu yüzünden oldu o linç girişimi ama püskürttüm bir şekilde. Haksızsam hatalıysam kabul ederim, ki ettimde. Buna rağmen üstüme gelirlerse 12 sayfa değil 12000 sayfa bile yazarım ben.

Sırayla hepiniz ilgilenirsiniz maskeyle gider yemeklerini bırakırsınız ihtiyaçlarını alırsınız. Allahaskina ne yemeği yahu? Babaanne ye bulaşırsa hemen ölür. Ne desem bos

Dikkat etmiyorlarki yapılacak çok şey var fakat kimse umursamıyor korona meselesini bu yaşadığımız bölgede. Benim aram iyi olsa, ben yardımcı olurdum lakin geçmişte yaşanan olaylar yüzünden çok sık görüşemiyorum baba tarafıyla. Eğer kimse yardımcı olmazsa ve iş bana düşerse elbetteki elimden geleni yaparım vicdansız birisi değilim o kadar.

Aman o konuya hiç girme, sen de yanarsin.

Kim yandı o konudan allah aşkına bırakın abartmayı? Ne dedim size sanki ben? Hepinizi kaynar suda haşlamışım gibi? Haklısınız dedim üstüne kendimi açıkladım bu size yetmedi, beğenemediniz sadece haklısın diyip geçicekmişim başka bir şey eklemeden öyle tatmin olacakmışsınız, e olamadınız doğal olarak siz bana sardınız bende cevap vermeye devam ettm.

Gecenin bir saatinden şu saate kadar tartıştınız mi gerçekten
Kuzenlere amcaya inanamadım, yaşlı kadının üzerinden yazlık yeniletmek telefon almak çok zalimce değil mi ya. Kimbilir ne zamandır devam eden bir durumdu bu, iliğine kadar almışlar kadının neyi varsa. Peki geçimini nasıl sağlıyordu neneniz, amcanız ne istersen ben getiririm mi diyordu. Nenenizin mağduriyeti giderilmiş ne güzel, ben sadece şöyle bir tenkitte bulunmak istiyorum. Siz torunsunuz nenenin bakımı sizden önce babanıza yani kadının oğluna düşer. Babanız neden bu kadar boşlamış annesini, ipleri kardeşine vermiş o da istediği gibi kullanmış. Babanız bundan sonra biraz daha üzerine düşse iyi olur sanırım.

Valla sormayın 12 sayfa konuşmuşuz birde konuşmak istemiyorum muhattap olmak istemiyorum diyende vardı en çok o konuştu demek bir de istese kaç sayfa konuşacaktı kim bilir... Neyse vakit öldürdük eğlenmiş olduk diyip geçiyorum..:)) Babaannemin 3 tane oğlu var, içlerinden birisi yani bu sömüren kişi bakıp ilgileniyordu yemek falan götürüyordu, yanına uğruyordu. Adam hem ilgilenmiş hem cukkalamış açıkçası. Bari en azından borca harca girmeseydi o zaman yine ses etmezdi kimse en azından ilgileniyor diye. Babam şehirdışında yaşıyor normalde, kısa süreliğine gelmişti buraya. Buradaki arkadaşlar sen bak ilgilen diyorlar ama ben geçmişte yaşanan olaylar nedeniyle aram iyi değil sık görüşmüyorum baba tarafıyla. O yüzden bakabilecek birisi varsa babaanneme baksın istiyorum, imkanlar kısıtlı değil kimse gitmese bakıcıda tutulabilir. eğer hiç bir şeyin oluru yoksa, son çare ben üstüme düşeni yaparım ben bakarım ona, o kadarda sanıldığı gibi vicdansız biri olmadığım için doğal olarak yardımcı olurum geçmişte ne yaşanmış olursa olsun.

En son bana, beni ego tatmini yapmakla sucladigindan beri sana cevap vermiyordum. Yanmak falan isin sakasi, cevap vermen kadar dogal bisey de yok. Ama sectigin kelimeler cirkin. Don bak yazdiklarina “kitlelere seslen, showcusun, ego tatmini yapiyosun, alkis almaya gelmissin, bla bla”. Ve sadekahve nickli arkadas ilk yasaklardan bahsettiginde, hic de ona hak verir gibi degildin, cok agresiftin. Daha sonra ben konuya dahil oldum. Ve sen durumu sanki sen en basindan beri bizi hakli buldun da biz cok abartmisiz gibi olayi manipule ettin. Hic de oyle degil aslinda. Zaten pandemi konusundan bagimsiz olarak bakinca da bi cok konuyu manipule ettigin gorunuyor.

Başka bir konu yüzünden oldu o linç girişimi ama püskürttüm bir şekilde. Haksızsam hatalıysam kabul ederim, ki ettimde. Buna rağmen üstüme gelirlerse 12 sayfa değil 12000 sayfa bile yazarım ben.
O kadar çoktu ki hepsini okumadım senin yerine koydum kendimi benim arkamdan da o şeyler söylense onların bi araya toplanıp böyle bir fırsat geçmişken ele kullanmak isterim hakettiler
Hem kadıncağız kartına kavuşmuş oldu ne biçim insanlar senin namusuna dil uzatacagina yaşlı kadının parasına el koymamayi öğrensinler zaten nerde bi namus,ahlak bekçisi varsa en namussuz odur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…