kutudan çıkan yılan !

bende aynı şeyi düşündüm hukuk öğrencisi ve o anda ne yapılacağını bilmiyor.adını soyadını bilsekte keşke ilerde işimiz düşerse avukatlara bu arkadaşa gitmeyiz.

Son yazdığı yorumlar hiç hoşuma gitmedi.
Senaryoyu genişletmek isteyen kişilerin yaptıklarını hatırlattı.
Bu yüzden inandırıcı gelmedi sonradan.

en yakın arkadaşlarım istanbul hukuk mezunu ve birkere bile istersem o polisleri sıra sıra kapıya dizerim diye bir cümleyi bırak polise aşırı derecede saygı duyan insanlar hiç kompleks yok hatta şimdi sana bakınca kompleksi sınıftan olduğun o kadar anlaşılıyor ki bizim ülkemizin

hem şuda var ailenle aynı şehirdesin son sınıf öğrencisin veee ayrı evdesin bu çok ilgincime gitti kafan rahat olsun die herhalde ama bence sen ailenle yaşa aleni bir şekilde tehdit aldın hergün polisler gelemez kapına

işin ilginç tarafı 4 sene okurken arkadaşlarımın yanında bütün herşeyde yanındaydım birkere neler neler duyuyoruz denmedi yaniii çok farklı ve ilginç geldi hani ben arkadaşlaırmı görmesem bir hukuk öğrencisinin değişik hayatı olduğuna inancam halbuki normal öğrencilik hayatları vardı

yanlış anlama dünden beri konunu okuyorum ama şu yazdığın cümleye kadar seni anlamıştım ama sen birilerin o yazdığınla kızdırdın normal hayatında dilinin kemiği yoksa birilerinin canını pekala yakmışsındır ben yazdığına sinir oldum mesela bilenler bilir asla kızmam burda kimseye ama kızdım ve sen laflada olsa birini öfkelendirdiysen sana ders vermek istemiştir nasıl bir dersse mantık dışı

Son yazdığı yorumlar hiç hoşuma gitmedi.
Senaryoyu genişletmek isteyen kişilerin yaptıklarını hatırlattı.
Bu yüzden inandırıcı gelmedi sonradan.

bencede..bi de sanki mum dikiyo ya :d başta sinir oldum şimdi gülüyorum o ne özgüven o

ben de aynısını söyledim canım.

kapıya bi kutu konuluyor ve heycanlı heycanlı açıyosun içinden çıkan bi yaratık ölü bagırıyosun deliler gibi komşular geliyor emn olalm ki bnm karşılaştgm şu durumla bi başkası karşılaşsaydı kriz bile geçirebilirdiiiiii ordan yorum yapması gerçekten kolay merak etmeyn bnde etrafımdaki insanlara ortada neler döndügünü rahat rahat anlatamıyorm ki bunu ancak bu bölümü okuyan insan bilir ki ceza hukuku neler var tahmn bile edemzsnz kardeşinin çocuguna cinsel istismarda bulunan bi sapıgı bile rüşvetle suçsuz yargılayan parayla örtbas eden bi dünyada yaşıyosunuz kızlarrr burda kimligim blli olmadgı için rahat rahat konuşuyorm ki daha ne örnekler var bn bu örnekleri kndi anneme bile anlatmıyorm bilmem anlatabldmmiii :)

Kesinlik ile durumu çok güzel özetlemişsiniz ben bu arkadaşın bu konusun ne kadar doğruluk payı vardır bile kestiremiyorum önceki konularına bakıyorum belirttiği yaşının olgunluğu yok ve yer yer sivri cevaplar veriyor bazı cevaplarında ne kadar açık göz biri olduğu ortaya çıkıyor.

Bu olay yaşanmış ise hukuki bir işten olabilir ki öğrencinin bu boyuta ulaşacak ne olabilir yada yaşam biçiminin rahatlığı ile rahatsız etti birilerini zira ailene yakınsın ama ayrı ev tutuyorsun ailesi de masraf vs. düşünmüyor.

yo bunların hepsini bizde biliyoruz siz sadece kendinizin bildiğini sanıyorsanız büyük yanılgıdasınız çünkü bunları herkes biliyor.özel değilsiniz yani.siz hukuk okuduğunuz için anlatıldığını sanıyosunuz ama bunlar zaten herkesin bildiği şeyler.

ha bunları düzeltticek kişilerde hukuk okuyup avukat savcı hakim olacaklar adaleti sağlayacaklar ama sizin zihniyetinizdekiler kesinlikle değil kapıya polisleri dikerim lafınızdan anlaşıldığı gibi.

haa bu arada emrak eden arkadaşlarım karakolu aradım şimdi ögleden sonra gidiyorumm ki aramasam yine bi bok yapıcakları yoktu gibi geldi bana ;bu arada normalde kadın konuşana kadar maduru almıyorz ama sen bizdensin gel bakalım diyen bi memurla konuştummmm

bende şuan buraya yazılan son yorumlardan rahatsız oldum yaşadgm şeyleri senaryo derecesine bile getirdiginiz için teşekkurler bayanlarrr

Yok öyle çokta zor değil ölü yılan görmek.
Hele neler neler görüyorum ben hergün diyen bir insan için hiçte zor olmamalı.
En azından çığlık çığlığa kalınacak bir durum değil.

Kapıda niye açıyorsunuz kutuyu ? Nasıl alıp paketi içeriye girmek aklınıza gelmedi ?

Tahmin edebilirim.
Abim Türkiye'nin sayılı avukatlarından biri, amcam hakim, dayım başkomser v.s bu şekilde saymaya devam edebilirim.
Uzak değilim, kimse değildir.
Anlayamıyorum ki gece gündüz şubede çalışan bir avukat gibi konuşmaya çalışıyorsunuz.

Bu saydığınız örneği özel haberlerde de izliyoruz, çokta farklı gelmedi.

Arayıp ne dedin "Seni lanet olası pis beyaz" mı acaba ? Canım çok abartılı gidiyor konun rus mafyasına mı bulaştın ? Para verip yaptırmışlardır diyorsun azmettiren profesyonel biri mi ? Zira bu ülkede bir şişe şarap için adam öldürenler var gerçi benim haddim değil sen hukukcusun daha iyi bilirsin ben sıradan basit bir vatandaş figuran yani.

hayr arkadaşm bn annmlerde kjaldm evde eşyalarım var gözetm altına alındı giren olucak mı diye ! ayrıca son sınıf hukuk ögrensym istesem kapıma o polisleri sıra sıra dikerimmm )

ilahi siz
polisler hukuk son sınıf öğrencilerine mi çalışıyor?

Vaaay beeee !!!

bir de "istesem sıra sıra dikerim.."

ayy niye istemediniz... ?
nasıl rahat olabildiniz...

bu kadar öz güven size zarar olmuş farkında değilsiniz

daha fazla buraya yorum yapmakta istemiyorum merak eden arkadaşlarım özelden msj atsınlar sizide o yorumlarınızla başbaşa bırakıyorum

Bir halt olmayacak polisi neden aradınız öyleyse ? Bugun öğle neden gideceksiniz ?
Kendiniz halledin son sınıf öğrenci olarak.

Siz abarttınız yazdıklarınızı. Geniş bir platformda konuşuyorsunuz.
Avukat var burada, hakim var, sizin bir halt saymadığınız polislerimiz var, daha saygılı-bilinçli olmalıydınız.

nedense artık inandırıcı gelmemeye başladı....

özelliklede kutuyu kapıda açtığını düşünürsek kim gelen paketi kapıda açar ki
vede polis çağırmayı düşünemez o an. polis ne yapacakki diye yorumları vardı başta .
konu sahibi;
hukuk öğrencisi isen polisin de ne yapacağını bilmeliydin değil mi

hayr arkadaşm bn annmlerde kjaldm evde eşyalarım var gözetm altına alındı giren olucak mı diye ! ayrıca son sınıf hukuk ögrensym istesem kapıma o polisleri sıra sıra dikerimmm )

dün konu nasıldı bugün ne hala gelmiş!!!!!!!!!!

valla bravo !!! kapıya sıra sıra polis de dikersin tabi sen.. kimlik konusur dimi kimbilir hangi kodamanın tanıdıgı ya da evladısın mı demeliyiz? şiddet gören, kac kez kapısına koruma isteyen kadınlarımız değil sıra sıra polisi , 1 tanesini bile devlet göndermiyor korumaya..

kapıya sıra sıra polis diktiğin kadar konuna da bu kadar insan getirmeye mi calıstın... helal olsun.. cidden. ego tavan. tebrikler. temiz iş !!

---
bu arada burada seninle dünden beri kafa patlatan insanların da vakitlerini yok yere aldığın icin haklarına geçmiş oldun bilirsin adalet , hukuk !!

Son düzenleme:

Evet pembe süslü bir paket demişti paket için.
O kadar süslü bir paket gelse insan konu komşu görmesin bari diye hemen içeri girer ve açar kutuyu.
Ailesi ile aynı şehirde yaşayıp tek başına başka evde yaşaması da unutulmamalı,buda pek mantıklı gelmedi bana.

konunun açılma amacı neydi bilmiyorum ama artık gereksiz bir senaryoya doğru gidiyor.
yakında kapatılır konu zaten ..

polisler son sınıf hukuk öğrencileri için çalışmıyor.
kendinize o kadar güveniyorsanız kendiniz çözün sorununuzu ...

( belkide amaca ulaşmıştır konu. 7bin görüntüleme ile )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…