kutudan çıkan yılan !

burdaki yorumları okumadan yazıyorumm (kimseye açıklama yapmak zorunda degilim )bazı hatunlar cozuttu !bna msj atan arkadaşlar var fakat daha yeni üye oldugum içn cvp veremedigim için yazıyorum buraya karakola gittim kadının ifadesi alınmış çoktann ben görmedim bile kadın yaptırtan adamın kimligini vermiş oda sevgili olmadgm birlikte oldgm x şahısın yaptrdıgı bişey hiç beklemedgm bi insan ben bu adamla irtibatımı 3 gündür kestm çünki buraya derdimi yazmıştım zaten görüşmeme kararını aldm fakat hç bi açıklama yapmadn telefonlarına cvp vermedim adamn. şikayetçi olmdm konuyu örtpas etmk zorunda kaldm arkadşmn şaka yaptıgını belirttm emniyete biraz ugraştırıcı oldu bu kısım bu x şahıs eski erkek arkadaşımla barıştıgımı düşündügü için böyle bişey yaptıgını söylediii özür diledi bi güzl agzının payını verdm ve olayı kapatttmmm ayrıca bu x şahıs estetik cerrahi fakat hala çocuk adeta bi ergen adeta bi ögrenci kafas yaşıyor hala neyse benden bu kadarrrr

nıhalııııı msj kutunu bosalt dunden berı sana msj atamıyorum

tövbe tövbe

O adam niye böyle bir şey yapmaya gerek duysun ki içip eğlendiğin bir adam niye bu kadar üstüne düşmüş acaba ?

anj. o kişinin ismini verdiğinde kadın o adamı çağırmadılar mı polisler ? Önce size mi söylediler ?

Tek gecelik ilişki yaşadığın adam sana kafayı takmış o mu yollamış yılanı?

son durum şuymuş arkadaşlar:

-kutuyu geçen yıl konu sahibi henüz 3. sınıftayken, kapı önünde dizdirdiği polislerden biri olan Behzat Ç. göndermiş, çünkü çok gıcık olmuş saatlerce boş yere beklediği için.

-kutuyu getiren kişi ise, MOSSAD'ın en güzel ajanı Nataşa Yılanov'muş. Behzat Ç'nin ısrarına dayanamayıp bu iş için Moskovadan gelmiş. Artık ne varsa Behzat Ç ile aralarında:)

-kutu ikea'nın saklama kutularındanmış, hani şu pembe desenli olanlarından.

-kapıcı kutuyu hemen çöpe atmış çünkü güzel rus ajanla bi şekilde anlaşmalılarmış meğerse..

-'neyse sen bizdensin' diyen polis memuru Behzat Ç'nin şöhretini acayip kıskanan Arka Sokakların Rıza Babasıymış..

-yılan ise Hindistandan özel olarak getirilmiş, aslında plan yılanı canlı olarak kapıya koymakmış ama o kadar yola dayanamamış garibim...

böyle hikaye ancak bu şekilde bitebilirdi

Bunu sevdim.
"Hukuk son sınıf öğrencisiyim. İstersem polisleri kapıma dizerim"

Bir de...
Biz bunları çok gördük tavrı : )))

Yanılıyorsunuz. Henüz hiçbir şey görmediniz. Ve daha çok çok yolunuz var.

Sanal bir karakterden ibaret değilseniz sitedeki hukukçularla diyaloğa geçmenizde fayda var. Gerçek hayatla irtibatı koparmamak adına iyi gelecektir.

Son düzenleme:

vay canına ne estetik cerrahlar var...adam sırf bunun için rus kadın mafya tutmuş.
ha sizde bu kadar siteyi ayağa kaldırdınız. şikayeti neden geri aldınız ki..
kapıdaki poliside boşuna koudular oraya şimdi. sanki seri katil peşindeymiş gibi olmuştu çünkü....
tekrar ve yeniden bir..
neyseeee.

dogru da olablır ama bna cok sacma geldı bu yılan olayı ya
hem o adam senı pek onemsemıyodu ıntıkam alcaktın hanı neden yılan gondersın sana ansj

Uşak aşcı ve bahçıvan var bu olayın öncesinde. En sonunda uşağa patlamış hepsi...

Açın kızlar arayı salıyom kobrayı

O adam evini biliyor madem kendi gelir alacağını alabilirse alır malum içip çoşan yatağa geçen kadınsın niye böyle aksiyona girsin ki ? He rüyana bağlı bakayım istedi olmaz dedin yine böyle bişey yapmaz kalayı basar gider.

Etrafınızda ergen kafası yaşayan tek kişi o estetikçi X değil diye tahmin ediyorum ben...

dogru da olablır ama bna cok sacma geldı bu yılan olayı ya
hem o adam senı pek onemsemıyodu ıntıkam alcaktın hanı neden yılan gondersın sana ansj

konularımı oku istersen sen eski sevgilimden bahsediyor olabilirsin bu adam sevgilim olmayan adammm !!!!!!!!!

Konu gerçek ise daha üniversite yıllarında bunları yaşamanız üzücü ve bir o kadar da şaşırtıcı.Bundan sonra yaşınıza göre arkadaşlıklar kurmanızda fayda var.
Ayrıca lütfen bu devletin canı pahasına çalışan memuruna ''dikerim'' gibi itici ötesi ithamlarda bulunmayınız. Onlar bu işe sizin kapınızda dikilmek umudu ile başlamıyorlar. Eğer amacınız burada bize ''vayyy beee ne hayatlar var,bizde bir halt olamamışız'' dedirtmek ise yanılıyorsunuz. Bu forumdaki hiçbir kadın sizin düşündüğünüz gibi eli boş gönlü hoş değil.
Bizlerin de ailesinde diplomatlar,hukukçular,prof.lar var, bizler de yeterli eğitimi görüp kendi işini,gücünü tutturan insanlarız.
Hiç bir zaman da layık görüldüğümüz konumu ''istersem kapıma polisleri dikerim yeeaaa'' gibi ergence bir yaklaşımda bulunmadık.
İlk önce okuduğumda yorum yapmak istemedim ama ne zaman ki ''ben hayatımı yaşıyorum bakın yeaa'' edalarına büründüğünüzü farkettim o an gerildim. Dilerim sanal ve gerçek olmayan bir karaktersinizdir.

anj. o kişinin ismini verdiğinde kadın o adamı çağırmadılar mı polisler ? Önce size mi söylediler ?

bana söylediler canım tanıyıp tanımadgmı sordular şaka olma ihtimalini polislerde söylemişlerdi çünki

Konu gerçek mi değil mi bilmiyorum ama eğer gerçekse olan yılana olmuş.Ben de buna taktım başından beri=)
Kim öldürdüyse Allah belasını versin.

Benim yorumlamamı da yorumlarmısın lütfen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…