Konu sahibi istihbarat mensubu çıktı polisler aslında zabıtaymış rus kadın bavul ticareti yapıyor çok nadir bir yılanı teslim etmeye gelmiş ama hayvancağız ölmüş. Komşular ise aslında komşu değilmiş ama tam bilgim yok.
burdaki yorumları okumadan yazıyorumm (kimseye açıklama yapmak zorunda degilim )bazı hatunlar cozuttu !bna msj atan arkadaşlar var fakat daha yeni üye oldugum içn cvp veremedigim için yazıyorum buraya karakola gittim kadının ifadesi alınmış çoktann ben görmedim bile kadın yaptırtan adamın kimligini vermiş oda sevgili olmadgm birlikte oldgm x şahısın yaptrdıgı bişey hiç beklemedgm bi insan ben bu adamla irtibatımı 3 gündür kestm çünki buraya derdimi yazmıştım zaten görüşmeme kararını aldm fakat hç bi açıklama yapmadn telefonlarına cvp vermedim adamn. şikayetçi olmdm konuyu örtpas etmk zorunda kaldm arkadşmn şaka yaptıgını belirttm emniyete biraz ugraştırıcı oldu bu kısım bu x şahıs eski erkek arkadaşımla barıştıgımı düşündügü için böyle bişey yaptıgını söylediii özür diledi bi güzl agzının payını verdm ve olayı kapatttmmm ayrıca bu x şahıs estetik cerrahi fakat hala çocuk adeta bi ergen adeta bi ögrenci kafas yaşıyor hala neyse benden bu kadarrrr
burdaki yorumları okumadan yazıyorumm (kimseye açıklama yapmak zorunda degilim )bazı hatunlar cozuttu !bna msj atan arkadaşlar var fakat daha yeni üye oldugum içn cvp veremedigim için yazıyorum buraya karakola gittim kadının ifadesi alınmış çoktann ben görmedim bile kadın yaptırtan adamın kimligini vermiş oda sevgili olmadgm birlikte oldgm x şahısın yaptrdıgı bişey hiç beklemedgm bi insan ben bu adamla irtibatımı 3 gündür kestm çünki buraya derdimi yazmıştım zaten görüşmeme kararını aldm fakat hç bi açıklama yapmadn telefonlarına cvp vermedim adamn. şikayetçi olmdm konuyu örtpas etmk zorunda kaldm arkadşmn şaka yaptıgını belirttm emniyete biraz ugraştırıcı oldu bu kısım bu x şahıs eski erkek arkadaşımla barıştıgımı düşündügü için böyle bişey yaptıgını söylediii özür diledi bi güzl agzının payını verdm ve olayı kapatttmmm ayrıca bu x şahıs estetik cerrahi fakat hala çocuk adeta bi ergen adeta bi ögrenci kafas yaşıyor hala neyse benden bu kadarrrr
emniyette buyuk bu ihtimalle kadına para verilip yaptırıldıgı düşünülüyor açıkcası kadını dünde bulabilirlerdi ama çok ugraşmadılar dedgm gibi telefon bekliyorm çunki kadın kayıtlarda var istedkleri taktrde bulup getirirlerdi ..bu arada eski sevgilmn böyle bişey yapıcgnı hç sanmıyorm aldatılan taraf bnm çünki o yapamaz bunu öyle biri degl blmıorm çk korkuyorm km çıkıcak işin içinden rüyamda gördgm insanlar var onlar diildir umarm
dogru da olablır ama bna cok sacma geldı bu yılan olayı ya
hem o adam senı pek onemsemıyodu ıntıkam alcaktın hanı neden yılan gondersın sana ansj
anj. o kişinin ismini verdiğinde kadın o adamı çağırmadılar mı polisler ? Önce size mi söylediler ?
O adam evini biliyor madem kendi gelir alacağını alabilirse alır malum içip çoşan yatağa geçen kadınsın niye böyle aksiyona girsin ki ? He rüyana bağlı bakayım istedi olmaz dedin yine böyle bişey yapmaz kalayı basar gider.