kutudan çıkan yılan !

Eski sevgilindir dogum gununu kutlamisya yuzsuzce o yollamis olmasin sakin.

Biz Bu Saatlere Kadar Çalışalım Karnımız Çatlasın..
Milletin Uğraştığı Şeye Bak..

Ne Kadar Boş ve Gereksiz İnsan Var Yahu..

tzzzz herkes karni catliyana kadar calismak zorunda olmadigi icin ne gereksiz ne bosdur hanimefendi ,

Hem de hamile bir erkek....

Konu sahibinden haber yok mu hala ?

e konu hediye kutusundan yılan çıkması olunca Makaranında hamile haliyle erkek sanılması da gayet doğal geldi bana :)

konuyu açan arkadaş naptı acaba? çok ilginç bir olay.artık hediye paketlerini de korkuyla açıcaz.

Kimden geldiğini bilmediğimiz,tanımadığımız hediye paketlerini açmayacağız...Hele böyle bir takdim şekliyle gelirse....

iyiki yılan ölüymüş,
ya birde canlı olsaydı:18:

kimden geldiğini bilmediğimiz kapı önüne bırakılmış paketleri napmıycakmışız...
açmıycakmışız...

tzzzz herkes karni catliyana kadar calismak zorunda olmadigi icin ne gereksiz ne bosdur hanimefendi ,

hamıleya hanı msjı yazan canım bı de boş ve gereksız şeylerle ugrasıyo mıllet derken kapıya bırakılan kötü hedıyeden bahsedıyo sanırım...

hamıleya hanı msjı yazan canım bı de boş ve gereksız şeylerle ugrasıyo mıllet derken kapıya bırakılan kötü hedıyeden bahsedıyo sanırım...

evet olabilir , turkcem bazen takili kaliyor, yani diger turlu kasetse kendinin burda isi olmamali :) neyse konu sahi nerde yaaaa:26:

Kımmıs polıs buldumu kapıya yılanı bırakan kadını haber beklıoruz senden

aman be ne o öyle ölü yılan falan

Son düzenleme:
kıll bil

muklakukla yazmadan geçemicem çok eğlencelisin

Kapıya bırakılan yılan...
1.80 Boyunda hoş gyimli bi kadın...
Yakınlarda bi yerde film çekimi felan mı vardı acep

Nasıl psikopat insanlarla yaşıyoruz, ne boş, kin dolu insanlar var... Neyse ki konu sahibi kapıda açmış...

Ben mi kaçırdım, kamera kayıt sonuçlarını paylaştı mı konu sahibi? Bazı arkadaşlar kadın falan demiş...

Acaba diyorum kadın daireleri mi şaşırdı.
Başka birine götürecekti.senin kapıya mı geldi bıraktıda gitti...

Yada eski seni aldatan sevgilin yolladı bu kadınla yılanı

Çok pis senaryo yazılır.Müracat :dumadumadum

pakette arkadasin adi soyadi yaziyormus,karismis olamaz sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…