Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arayıp ne dedin "Seni lanet olası pis beyaz" mı acaba ? Canım çok abartılı gidiyor konun rus mafyasına mı bulaştın ? Para verip yaptırmışlardır diyorsun azmettiren profesyonel biri mi ? Zira bu ülkede bir şişe şarap için adam öldürenler var gerçi benim haddim değil sen hukukcusun daha iyi bilirsin ben sıradan basit bir vatandaş figuran yani.
haa bu arada emrak eden arkadaşlarım karakolu aradım şimdi ögleden sonra gidiyorumm ki aramasam yine bi bok yapıcakları yoktu gibi geldi bana ;bu arada normalde kadın konuşana kadar maduru almıyorz ama sen bizdensin gel bakalım diyen bi memurla konuştummmm
O değilde yılan ne oldu hukukçu? Çöpten bari alsaydınız hayvanı.
O rus topuklu hatuna söyleyin yarım yamalak iş yapmasın hayvan telef oldu onun yüzünden... Bu arada senin memleket neresi çok merak ettim? Yılanı nerden bulmuşlar yahu kedi köpek satılan yerlerden alınacak bir şey de değil ama valla ilginç.
Bence olaya polisi karıştırma. Hayır iş büyür ondan diyorum. Şimdi senin son sınıf hukuk okuduğunu öğrenince adamlar olay yerine hava destekli operasyon düzenleyip kapına sıra sıra dizilirler, millet bir şey var sanar. İnsanlar cahil anlamaz senin başın ağrır sonra, parmak kadar yılanı piton zannederler.
Az önce cnn de alt yazı geçti "mahallede yılan paniği" diye özel harekat polisleri panzerlerle bir mahalleyi abluka altına alıp operasyon düzenliyordu seninle alakası vardır diye düşündüm son sınıf. Hatta askerden yardım istemişler olayda rus topukluların parmağı varmış galiba insansız hava araçlarıyla istihbarat topluyorlarmış. Operasyonu da son sınıf hukuk öğrencisi yönetiyormuş...
canım yanlış bişey ifade ettysem k.b ama inan bu konuları bunun gibi şeyleri günde kaç kez görüyorm duyuyorm artk o kdr normal geliyorki bn biz bile bişey yapamıyorz dha neler var bilmedgnz ki bn bu şklde bi adalet olucagnı bilsem hukuk okumzdım bunu anlamanz için gerçktn bu işi seçmenz gerekiyor dudak uçuklatıcak olaylarla karşılaşıyorm
kapıya bi kutu konuluyor ve heycanlı heycanlı açıyosun içinden çıkan bi yaratık ölü bagırıyosun deliler gibi komşular geliyor emn olalm ki bnm karşılaştgm şu durumla bi başkası karşılaşsaydı kriz bile geçirebilirdiiiiii ordan yorum yapması gerçekten kolay merak etmeyn bnde etrafımdaki insanlara ortada neler döndügünü rahat rahat anlatamıyorm ki bunu ancak bu bölümü okuyan insan bilir ki ceza hukuku neler var tahmn bile edemzsnz kardeşinin çocuguna cinsel istismarda bulunan bi sapıgı bile rüşvetle suçsuz yargılayan parayla örtbas eden bi dünyada yaşıyosunuz kızlarrr burda kimligim blli olmadgı için rahat rahat konuşuyorm ki daha ne örnekler var bn bu örnekleri kndi anneme bile anlatmıyorm bilmem anlatabldmmiii :)
O değilde yılan ne oldu hukukçu? Çöpten bari alsaydınız hayvanı.
O rus topuklu hatuna söyleyin yarım yamalak iş yapmasın hayvan telef oldu onun yüzünden... Bu arada senin memleket neresi çok merak ettim? Yılanı nerden bulmuşlar yahu kedi köpek satılan yerlerden alınacak bir şey de değil ama valla ilginç.
Bence olaya polisi karıştırma. Hayır iş büyür ondan diyorum. Şimdi senin son sınıf hukuk okuduğunu öğrenince adamlar olay yerine hava destekli operasyon düzenleyip kapına sıra sıra dizilirler, millet bir şey var sanar. İnsanlar cahil anlamaz senin başın ağrır sonra, parmak kadar yılanı piton zannederler.
Az önce cnn de alt yazı geçti "mahallede yılan paniği" diye özel harekat polisleri panzerlerle bir mahalleyi abluka altına alıp operasyon düzenliyordu seninle alakası vardır diye düşündüm son sınıf. Hatta askerden yardım istemişler olayda rus topukluların parmağı varmış galiba insansız hava araçlarıyla istihbarat topluyorlarmış. Operasyonu da son sınıf hukuk öğrencisi yönetiyormuş...
Ahahaha genelde saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz. yırtık dondan çıkar gibi çıkıyorsunuz her yerden ama bu yorumu sevdim
belki muklakukla, kk da ki bazı üyelere tepki olarak doğmuştur
son durum nedır kızlar ?
yılanı kım oldurmus rus kadın kımmıs