Kızlar çıktım kayıtlarda bildginz 180 boylarnda topuklu gayet guzlde bi kadın kendisini tanımıyorm ilk defa gördm kaydı aldm karakola gidiyormmm derdi neyömş km yaptrmış anlıcaz haberdar ederm szi
kızlar dün karakoldan sonra annemlere gittimm evime polis koruması koydular gelen olucakmı diye kadın rus çıktı fakat bulunamadı kayıtlarda adı geçen bi bayanmışş zatenn bulunur bulunmaz ifadesi alınıcak haber bekliyorum hala şaşkınım şmdi annmle evime gldkk neyseki biraz daha iiyyimmm
kızlar dün karakoldan sonra annemlere gittimm evime polis koruması koydular gelen olucakmı diye kadın rus çıktı fakat bulunamadı kayıtlarda adı geçen bi bayanmışş zatenn bulunur bulunmaz ifadesi alınıcak haber bekliyorum hala şaşkınım şmdi annmle evime gldkk neyseki biraz daha iiyyimmm
ne kadar şanslısınız. polis koruması ha. polislerde işi yok,ölü yılan çıkan hediye için polis koyacaklar kapıya.
ya insanlar kocaları tehdit ediyor kadın kaç kere koruma istiyor ama maalesef veremiyorlar çünkü diyorlarki her tehdite polis versek polis kalmaz... ve bu yüzden ölüm tehditi alıp kaç kere başvuran kadınlar korumasız. hatta geçenlerde bir genç kadın kocası tarafından öldürüldü. annesinin eviindr. aile kaç kere başvurduk dilekçe verdik koruma olmadı diye dert yandı tvde..
neyse..
emniyette buyuk bu ihtimalle kadına para verilip yaptırıldıgı düşünülüyor açıkcası kadını dünde bulabilirlerdi ama çok ugraşmadılar dedgm gibi telefon bekliyorm çunki kadın kayıtlarda var istedkleri taktrde bulup getirirlerdi ..bu arada eski sevgilmn böyle bişey yapıcgnı hç sanmıyorm aldatılan taraf bnm çünki o yapamaz bunu öyle biri degl blmıorm çk korkuyorm km çıkıcak işin içinden rüyamda gördgm insanlar var onlar diildir umarm
Rus bayan mı ? Paket yanlış kişiye verilse tamam ama adınız belirtilmiş rus bayan çok ilginç gerçekten.
hayr arkadaşm bn annmlerde kjaldm evde eşyalarım var gözetm altına alındı giren olucak mı diye ! ayrıca son sınıf hukuk ögrensym istesem kapıma o polisleri sıra sıra dikerimmm)
öncelikle ruyamda bi cenazeye katıldıgımı görüyorm bu beraber staj yaptgmz avukat arkadşm o ölüyor..ondan önce bi yataktaym bi adam var adamı tanıyorm ama hç görüştgm muattap oldgm bi adam diil birlikte olmak istiyor bnmle n istemıyorm başka bi odaya gidiyorm o odada eski konumda söz ettgm birlikte oldgm fakat sevgili olmdgm adam var diye gidiyorm diger adamdan kaçarak bi giidiyorm yatakta başka bi adam uyuyor yanlış oldu kusura bakmayn fln diyormm nasl bi ruyadır Allahım bunlar sınanıyomuyum yaşadıklarım ruyalarm
Boş evinize bir şey olmasın kötü bir eylem yaşanmış amenna ama bir kadın olarak son cümlenize çok kırıldım. Klasik Türkiye diyorsunuz ya tanıdığın olacak işi bileceksin yada öleceksin hukukçu olacaksın birde adelet işte...
hayr arkadaşm bn annmlerde kjaldm evde eşyalarım var gözetm altına alındı giren olucak mı diye ! ayrıca son sınıf hukuk ögrensym istesem kapıma o polisleri sıra sıra dikerimmm)
Hukuk son sınıf öğrencisiyseniz, nasıl olurda aklınıza o kutuyu inceletmek gelmedi.
Ne kadar olursa olsun soğuk kanlı davranabilir bir hukuk öğrencisi, hani hergün neler duyuyorsunuz neler ya ?
Önemli olan kapıya sıra sıra polisleri dizdirmek değil, o sıra sıra polisleri dizdirtmeyi hatırlamak.
.....
Benim evimle ilgili tehdit içeren bir durum oldu geçen aylarda benimde kapıma sıra sıra polis dizildi, avukat değilim.
.....
Birde soruldu mu bilmiyorum kutuyu kapıda mı açtınız ? Böyleyse, nasıl olduda içeriye almadınız kutuyu ?