kutudan çıkan yılan !

müthiş bir komedi ve hayal gücü:)hey allahım işin gücün yokmu git oturda alttan ders bırakma dersine çalış..

rus mafiası bence. ama işin içinde KGB de olabilir

Son düzenleme:
Vay be!! Elin öğrencileri neler yaptırıyor, bu ne güç, ne nüfuz?

Valla artık arkadaş okulu bitirdikten sonra olabilecekleri düşünemiyorum; bir telefonla anayasa maddelerini değiştirtir alimallah.

Neyse biz de kk dan tanıyorduk bu nüfuzlu şahsı diye övünürüz.

Vakit kaybi diye dusunmeyin.
Bir diziydi kanallarda dolasirken rastladigimiz.
Erken final verdi:)))

ben de yakında şapkadan çıkan tavşan adlı bi konu açmayı düşünüyorum.iyice zıvanadan çıkmak lazım çünkü

öyle bir konuşmuşsunuz ki, diyeceklerimi şaşırdım.

konu sahibi arkadaşım, binlerce kişinin üye olduğu bir yerde yazıyorsun. muhatap aldığın kişiler emin ol kör cahil değiller, kimse "vayy hukuk öğrencisi" demiyor.
herkesin hukuk öğrencisi arkadaşları, avukat tanıdıkları, daha üst rütbelerde tanıdıkları var.
senin o kullandığın saçma cümleyi emin ol kimse uzatmaz, herkes senin "cahilliğine" verirdi, ama sen uzattıkça uzatmışsın.

ayrıca nasıl çelişkiler var konunda böyle, polisleri sıra sıra dizermişsin, polis koruması gelmiş evine falan...

özel ajan çağır bence hukuk öğrencisi olarak, süpersin çünkü, aslansın kaplansın, cumhurbaşkanını getirirsin bir telefonunla, polisler yetmez.

türkiyde mi yaşıyosunuz siz? ne kaa ilgili polisler bunlar,Maaşallah hayran kaldım..vay be dedim! memurda muhteşemmiş,sen bizdensin gel dedi öyle mi? ee sen avukat değil miydin polis mi oldun şimdi? ya da polis memuru hukuk okuyor..

O değilde yılan ne oldu hukukçu? Çöpten bari alsaydınız hayvanı.

O rus topuklu hatuna söyleyin yarım yamalak iş yapmasın hayvan telef oldu onun yüzünden... Bu arada senin memleket neresi çok merak ettim? Yılanı nerden bulmuşlar yahu kedi köpek satılan yerlerden alınacak bir şey de değil ama valla ilginç.

Bence olaya polisi karıştırma. Hayır iş büyür ondan diyorum. Şimdi senin son sınıf hukuk okuduğunu öğrenince adamlar olay yerine hava destekli operasyon düzenleyip kapına sıra sıra dizilirler, millet bir şey var sanar. İnsanlar cahil anlamaz senin başın ağrır sonra, parmak kadar yılanı piton zannederler.

Az önce cnn de alt yazı geçti "mahallede yılan paniği" diye özel harekat polisleri panzerlerle bir mahalleyi abluka altına alıp operasyon düzenliyordu seninle alakası vardır diye düşündüm son sınıf. Hatta askerden yardım istemişler olayda rus topukluların parmağı varmış galiba insansız hava araçlarıyla istihbarat topluyorlarmış. Operasyonu da son sınıf hukuk öğrencisi yönetiyormuş...

benim de en çok dikkati mi çeken şu oldu; kutuyu açıyorsunuz ve yılan çıkıyor korkunç bir durum ve siz ardından koşa koşa internete girip konu açıyorsunuz bu normal mi... insan o durumda oturupta kadınlar kulübünde konu açayım diye düşünmez herhalde...

Ahahaha genelde saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz. yırtık dondan çıkar gibi çıkıyorsunuz her yerden ama bu yorumu sevdim

Hukuk bilmemize/eğitimini görmemize gerek yok ülkede olanları görebilmek için.. Bir hafta boyunca çeşitli kanalların haberlerini izleyin, envai çeşit gazete alıp okuyun ya da internetten okuyun, gizli saklı hiçbir şey yok... Dış basını da okursanız gözlerinizin yerinden fırlayacağı hikayelere de rast gelebiliyorsunuz... Hiçbirine gerek yok, başınızı mahallenizden dışarı uzatın, mutlaka bir evde şiddet gören bir bayan, cinsel istismara uğrayan bir kız çocuğu, tiner çeken bir genç vs. vs. bulacaksınız en hafif şekliyle... Öyle sizin dediğiniz gibi bir dünyada yaşadığımızı biz çoktan biliyoruz...

Kapıyı açtığınızda solucandan hallice ve fakat solucandan pek fazla büyük olmayan bir hayvanı kıvrılmış bir şekilde paspasınızda bulduğunuzu söyleseydiniz eğer ben de geçen gün beni göz yaşlarına gark eden bir olayı anlatırdım size.. Kapımın önünde ölü yavru kedi vardı ve dünya başıma yıkıldı...
Ama siz özellikle "Pembe" kutunun içinde, bakın pembe bir kutu.... süslenmiş bir yılan ölüsünden bahsediyorsunuz, adınıza ve soyadınıza gönderilen...
Aslında hiç bu konuya yanıt vermek istemiyorum... Zira "koca topuklu" rus kadın, her köşe başında rastlanan cinsten olmayıp da bu durumda gerçekten "ajan" bile olabilir. Bu kadar zahmete girilmiş sonuçta...

Memleketimin polisleri emrinize amade!... Sıra sıra dizin bakalım evladlarımızı... Yüksek ihtimal çok fazla polisiye dizi izliyorsunuz...
Ya da ayrıntıları abarttınız, ilgiye ihtiyacınız var...

...
Kimseyi kapınıza dizemezsiniz... Bunu had görüp yazamazsınız... Bu nasıl bir üsluptur..
Koskoca davayı elalemin toprak mafyasıyla tek başına yürütmüş ne avukatlar biliyorum da, hiç bu üslupla kapıya adam dikmediler...
Ben çok üzüldüm o cümleye... Çok fazla üzüldüm...

Böyle düşünen evladlar mı yetiştiriyoruz biz okullarda artık...

Organize işler bunlar
Başımıza işler bunlar
Senin benim dinlemez
İstanbul'u dişler bunlar

son durum nedır kızlar ?
yılanı kım oldurmus rus kadın kımmıs

şaka olsa herhalde ölü yılan olmaz plastikten falan olurdu benim bildiğim

Polise haber verseydiniz kargo şirketinin kamerasından paketi kim teslim etmiş öğrenebilirsiniz. Kargocumu getirmiş birde? ülkede manyakmı arıyorsun ya? Kargo şirketiyle mutlaka irtibata geçin derim.

son durum nedır kızlar ?
yılanı kım oldurmus rus kadın kımmıs

Konu sahibi istihbarat mensubu çıktı polisler aslında zabıtaymış rus kadın bavul ticareti yapıyor çok nadir bir yılanı teslim etmeye gelmiş ama hayvancağız ölmüş. Komşular ise aslında komşu değilmiş ama tam bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…