canım yanlış bişey ifade ettysem k.b ama inan bu konuları bunun gibi şeyleri günde kaç kez görüyorm duyuyorm artk o kdr normal geliyorki bn biz bile bişey yapamıyorz dha neler var bilmedgnz ki bn bu şklde bi adalet olucagnı bilsem hukuk okumzdım bunu anlamanz için gerçktn bu işi seçmenz gerekiyor dudak uçuklatıcak olaylarla karşılaşıyorm
kapıya bi kutu konuluyor ve heycanlı heycanlı açıyosun içinden çıkan bi yaratık ölü bagırıyosun deliler gibi komşular geliyor emn olalm ki bnm karşılaştgm şu durumla bi başkası karşılaşsaydı kriz bile geçirebilirdiiiiii ordan yorum yapması gerçekten kolay merak etmeyn bnde etrafımdaki insanlara ortada neler döndügünü rahat rahat anlatamıyorm ki bunu ancak bu bölümü okuyan insan bilir ki ceza hukuku neler var tahmn bile edemzsnz kardeşinin çocuguna cinsel istismarda bulunan bi sapıgı bile rüşvetle suçsuz yargılayan parayla örtbas eden bi dünyada yaşıyosunuz kızlarrr burda kimligim blli olmadgı için rahat rahat konuşuyorm ki daha ne örnekler var bn bu örnekleri kndi anneme bile anlatmıyorm bilmem anlatabldmmiii :)
Hukuk bilmemize/eğitimini görmemize gerek yok ülkede olanları görebilmek için.. Bir hafta boyunca çeşitli kanalların haberlerini izleyin, envai çeşit gazete alıp okuyun ya da internetten okuyun, gizli saklı hiçbir şey yok... Dış basını da okursanız gözlerinizin yerinden fırlayacağı hikayelere de rast gelebiliyorsunuz... Hiçbirine gerek yok, başınızı mahallenizden dışarı uzatın, mutlaka bir evde şiddet gören bir bayan, cinsel istismara uğrayan bir kız çocuğu, tiner çeken bir genç vs. vs. bulacaksınız en hafif şekliyle... Öyle sizin dediğiniz gibi bir dünyada yaşadığımızı biz çoktan biliyoruz...
Kapıyı açtığınızda solucandan hallice ve fakat solucandan pek fazla büyük olmayan bir hayvanı kıvrılmış bir şekilde paspasınızda bulduğunuzu söyleseydiniz eğer ben de geçen gün beni göz yaşlarına gark eden bir olayı anlatırdım size.. Kapımın önünde ölü yavru kedi vardı ve dünya başıma yıkıldı...
Ama siz özellikle "Pembe" kutunun içinde, bakın pembe bir kutu.... süslenmiş bir yılan ölüsünden bahsediyorsunuz, adınıza ve soyadınıza gönderilen...
Aslında hiç bu konuya yanıt vermek istemiyorum... Zira "koca topuklu" rus kadın, her köşe başında rastlanan cinsten olmayıp da bu durumda gerçekten "ajan" bile olabilir. Bu kadar zahmete girilmiş sonuçta...
Memleketimin polisleri emrinize amade!... Sıra sıra dizin bakalım evladlarımızı... Yüksek ihtimal çok fazla polisiye dizi izliyorsunuz...
Ya da ayrıntıları abarttınız, ilgiye ihtiyacınız var...
...
Kimseyi kapınıza dizemezsiniz... Bunu had görüp yazamazsınız... Bu nasıl bir üsluptur..
Koskoca davayı elalemin toprak mafyasıyla tek başına yürütmüş ne avukatlar biliyorum da, hiç bu üslupla kapıya adam dikmediler...
Ben çok üzüldüm o cümleye... Çok fazla üzüldüm...
Böyle düşünen evladlar mı yetiştiriyoruz biz okullarda artık...