- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taktik var mı canım yaAğlayan bebekse iş değişir deseydin
Biraz daha çabayla yontulur seninki
Olur olur pes etme
4 kişi aynı seyleri söyleyince o an dilim tutuldu sanki. Ben mi yanlıs düşünüyorum dedim sacmaladım. Bu 4 kişiden 2 si nişanlı 1 nin sevgilisi var 1 i bekar.
Bende 1.5 saat önce whatsapp grubumuzdan yazdım ee kızlar hediyelerinizi atında gözümüz gönlümüz acılsın diye :) 3 ünden ses yok mesajı görmelerine ragmen. Sadece 1i 1 demet çiçek ve altın küpe atmış:) bende onun gibi yaptım ve sırf gıcıklık olsun diye “ zaten sana yakın zamanda küpeyle saat almaya gidecektiniz 1 taşla iki kuş vurmuş eniştemiz cok akıllıca “ yazdım. “Ne alakası var ben gidip secmedim o secti aldı hediye sonucta yazdı “
“ tabiiki hediye ama kayınvaliden zaten küpeyle saat almak için haftasonu götürecekti seni ee o zaman bu ayrıdır heralde haftasonu gidip alırsın tekrar farklı 2 küpen olur hemde kendin secersin bunuda farklı bi model “ dedim “ ikinciye ne gerek var napcam o kadar küpeyi “ cevabını aldım :)) cok iticiydim ama sabah bana yaptıgı seyi yasamış oldu. Ayrıca birleşip beniml dalga gectigi insanlar şimdide onunla dalga geciyor.
Nişanlı mı kahvaltıya çagırdım, makina da kahve yaptım ve ^ 1 kahvenin 40 yıl hatrı varmış, bize 40 yıl yetmezdi diye makinasını almış yarim ^ diye whatsappta paylastım
kahve makinasından güzel hediye mi var
biz eşimle nişanlıyken kurban bayramında bana içli köfte yapma makinası almıştı
yemek yapmayı çok sevdiğim için o hediyeyi görünce sevinçten milletin önünde o zaman nişanlım olan eşime sarılııp öpmüştüm
bence seni kıskanmışlar. benim kuzenim de görmüş ama hayırlı olsun diyememişti. bence kötü davranmışsın. arayıp onların yanında sağol aşkım birtanem çok mutluyum demeliydin
Taktik var mı canım ya
Çok güzel cevap vermişsin tebrik ederim
Bak gördüğün gibi kıskançlıktan yapmışlar
Bir daha insanların etkisinde kalma lütfen
O sana herkesin absürd bulduğu bir hediye bile alsa bu ikinizin ilişki dinamiği başkalarını bulaştırma
Ahahahaha ya çok güldüm yanlış anlamayın ama bence o da keko değil ki ama içli köfte yapma makinası olduğunu bilmiyordum o nasıl bir şey ya
hem kıyma makinası hem içli köfte yapıyor arn.ca marka markayı tam yazmadım belki yasaktır diye. şimdi kullanıyorum, ne güzel içli köfteler oluyor karnımız doyuyor
Benim kuzenlerim böyle işte. Ve ben herkesi böyle zannediyordum.İyi niyetli olsalardı siz hoslanmasaniz bile "adam düşünmüş de almış ne güzel, hemen ara teşekkür et" derlerdi. Acayip fesatlar. Sizin alışkanlıklarınızı ve ne sevdiğinizi bilip ona göre hediye almış. Çok ince bir düşünce bu. Yani ne bileyim hediye alsan bir dert almasan bir dert.
İnanılmaz
4 kişi aynı seyleri söyleyince o an dilim tutuldu sanki. Ben mi yanlıs düşünüyorum dedim sacmaladım. Bu 4 kişiden 2 si nişanlı 1 nin sevgilisi var 1 i bekar.
Bende 1.5 saat önce whatsapp grubumuzdan yazdım ee kızlar hediyelerinizi atında gözümüz gönlümüz acılsın diye :) 3 ünden ses yok mesajı görmelerine ragmen. Sadece 1i 1 demet çiçek ve altın küpe atmış:) bende onun gibi yaptım ve sırf gıcıklık olsun diye “ zaten sana yakın zamanda küpeyle saat almaya gidecektiniz 1 taşla iki kuş vurmuş eniştemiz cok akıllıca “ yazdım. “Ne alakası var ben gidip secmedim o secti aldı hediye sonucta yazdı “
“ tabiiki hediye ama kayınvaliden zaten küpeyle saat almak için haftasonu götürecekti seni ee o zaman bu ayrıdır heralde haftasonu gidip alırsın tekrar farklı 2 küpen olur hemde kendin secersin bunuda farklı bi model “ dedim “ ikinciye ne gerek var napcam o kadar küpeyi “ cevabını aldım :)) cok iticiydim ama sabah bana yaptıgı seyi yasamış oldu. Ayrıca birleşip beniml dalga gectigi insanlar şimdide onunla dalga geciyor.
Bence kıvamında zamanla keşfedecek seniTaktik var mı canım ya
Yapıyor da ben söyledikten sonra ne anlamı kalıyor kız :)Selam beni hatırladın mı
Bende de var bi' minnoş sürekli benim yönetmek zorunda kaldığım
Ben istediklerimi söylüyorum sakin sakin
Nasılsa yap deyince yapmıyorlar mı?
Sen de yap de, şunu şöyle yap, böyle yap daha mutlu olurum de
Benimki dinliyor öyle yapınca
teşekkür ederimBence kıvamında zamanla keşfedecek seni
Biraz zaman lazım
Yapıyor da ben söyledikten sonra ne anlamı kalıyor kız :)
inşallah canım inşallah sabır diyorum :)Ya ben de böyle düşünüyordum başta ama bir de şu açıdan bak.
Eğer senin istediğin şeyi yapmayı istemese zaten yapmaz ki.
Sen şimdi ona bana yağmur altında gitarla şarkı söyle desen, yapası yoksa yapmaz.
Ama seni mutlu edecek bir şeyse yapar, yine istemiş oluyor yani, napalım bizimkiler de böyle bir cins, bak öğren bunları diye sabırla anlatıyorum, bir gün öğrenecek umarım