kutudan çıkan yılan !

ansj

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
246
1
kapı çaldı kapıyı açtım yerde bi paket süslenmiş adım yazılmış heycanlı heycanlı paketi açıyorm bn bide lanet olsun paketin içinden ölü yılan çıktı ellerim titriyo hala kam yaptıı bunu bnmle kmsenin bi derdi yok lanet olsn aglayarak yazıyorum bunlarıı

yok artık yılanmı cıktı canım bi işim falan yazmıyormu üstünde

Kutuyla çok oynamayın. Polis çağırın, parmak izi incelemesi yapılsın.
Tehdit içeriyor diye şikayette bulunun.

şok şok şok oldum birisi eşşek şakası yapmaya çalışmış olabilirmi..

ansj neler olmus boyle polıs cagır hemen

hayır adım soyadım yazıyor pembe süslü bi paket kapıyı açtım paketi zatn kapının önünde açtm kapı ortuktu çıglık attıgımı hatrlıyorm karşı komşu gldi diger komşular geldi kapıcı aldı götürdü ruh gibiym şuan zor yazıyorm hç kmseyle derdim yok km yapar bunu yalnz yaşıyorum hç bişey glmedi o halde aklıma kmse polisi çagıralm demedi aklımı kaçırıcammmm

kamera kayıtlarına baktırıcam aradım yöneticiyi şimdi

böyle seyler filmlerde olur sanırdım..

biriyle zıt gittiğiniz bir durum oldu mu acaba ?

Polis ne yapabilir bu durumda?

Parmak izi alınır. Civarda kamera varsa bakılır. Tutanak tutulur. Belki bulunur kişi.
Daha sonra eğer tekrar bir şikayette bulunulacaksa bu dikkate alınarak savcılık kararı çabuk çıkarak koruma verilir v.s

Birçok işe yarar yani.

Son düzenleme:
Okurken bile çok kötü oldum çok büyük bi fobim var o hayvana karşı.yalnız kapıcıya söyleyin atmasın o paketi.belki içinde başka birşey bir not falan vardır.

ortalık çatlak doldu yahu ben bile irkildim oturduğum yerde, seni düşünemiyorum cnm

Şüphelendiği kimse yokmuş o yüzden yazdım kamera olması iyi olmuş öğrenirsin geçmiş olsun

Okurken bile çok kötü oldum çok büyük bi fobim var o hayvana karşı.yalnız kapıcıya söyleyin atmasın o paketi.belki içinde başka birşey bir not falan vardır.

bütün herkes kapıda ... görmüş gibi kutuya bakıyodu götürdülerr .hadi bn o halde bişey yapmadm o kdr adam indi hiçbirinin mi aklına gelmedi çöpe atmışlar kutuyu çöpteymiş şuan yönetici 1 saate gel bakalım dediii çıkıcam yukarı çok korkuyormmm yere basamıyorm telefonu almaya zor gttmmmmm

arkadas dogru solemıs kapıcıyı tembıhle paketı atmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…