- 10 Ekim 2018
- 1.638
- 1.463
- 34
Nişanlı mı kahvaltıya çagırdım, makina da kahve yaptım ve ^ 1 kahvenin 40 yıl hatrı varmış, bize 40 yıl yetmezdi diye makinasını almış yarim ^ diye whatsappta paylastım
ohh iyi yapmışsın kızzz çatlasınn fesatlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nişanlı mı kahvaltıya çagırdım, makina da kahve yaptım ve ^ 1 kahvenin 40 yıl hatrı varmış, bize 40 yıl yetmezdi diye makinasını almış yarim ^ diye whatsappta paylastım
Ev eşyası alsaydı (ütü,süpürge, mutfak robotu, tencere, tava vb.) evet kuzenleriniz haklıydı. Ama sizin için, size özel, keyif yapabileceğiniz ve beğendiğiniz birşey almış. Çevrenin gazına fazla geliyorsunuz sanırım. Ortada bariz kıskançlık var. Etrafa, ne derler, ne düşünürlere göre yaşarsak ohooooo çok işimiz var bence.Arkadaşlar nişanlımla biz önceden sevgililer gününü kutlamama konusunda anlaşmıştık. o bana böyle günlerden hoşlanmadıgını ve kutlamak istemedigini söyledi bende tamam olur kutlamayalım dedim.
kendisi hediyeden kaçan, ya da hediyeyi çiçegi sadece özel günler de alan biri olmadıgı için bende cok önemsemedim açıkcası.
Neyse sabah kuzenler bize geldi kahvaltı yapıyoruz, kapı çaldı ve kargocu elinde koca bi kutu. Kutuyu aldım ve kuzenlerin yanında açtım. İçinde benim çok begendigim ama aynı zamanda çok pahalı olan bi kahve makinası cıktı. Ben aslında çok begendim çünkü yeni çıkan ve benim paraya kıyıpta alamadıgım makinayı almıştı.
Ama aynı zamanda 1 kuzenim ''bunu enişte göndermiş olamaz heralde sevgililer gününde kahve makinası yollayacak kadar keko degildir deyip bastı kahkahayı.'' Diğerleri de güldü. Bende cok üzüldüm onlar öyle söyleyince. Bozuldum da baya. yok bidahakine de çay makinası alsınlar, dogum günün de de çatal bıçak takımımı aldılar.. misafirler diye sert çıkmak istemedim sadece '' benim bunu istedigimi biliyordu sevgililer günüyle alakası yok ''dedim. Ama onlar sanki lanet bişeymiş gibi gülmeye dalgaya devam.
onlar yüzünden arayıp teşekkür bile edemedim. Eger kuzenlerim evde olmasaydı cok sevincek ve hemen arayacaktım, ama şimdi neden böyle bişey yaptın diye kızasım var.
sizce de cok mu kötü olmuş?
Ya bu mu odun?Ah canım o odun ne sürprizi yapacak çiçek yolladı iş yerime
yemeğe götürdü
sonra bi cafeye gittik
bana bebek almış :)))
bebek koleksiyonum var da
ben ona çok harika kendi ellerimle hazırladığım bir kutu yaptım içine de çok özel şeyler koydum
ilk sinema biletimiz bile vardı :)
sonra kocaman karakalem fotoğrafımızı çizdirdim
Yok yönetim dedi hep aynı konuları açma seni fake sanıyorlar :)Sende gelisme var.Bu guzel. Daha napsin cocuk ne odunu.Gayette guzel seyler yapmis.Bak klişe seyler istemiyordun ama yaptigin supriz aşırı klişe bisey :) ozel kutu icine ilk sinema bileti,ilk gidilen yemegin pecetesu falan.En azindan sikayet edip bunu sorun haline getirmemen guzel bisey.
özel şeyler :))))))))Adam daha ne yapabilir ki
daha güzel geçebilirdi ama bilemiyorum çok mu beklentim varNe güzel işte çok güzel geçirmişsin
Odun diyor daha
neden kızmadınız?Ya bu mu odun?
Benim erkek arkadaşım söz verdi bugün çıkacağız diye. Ne oldu sonra? Oyuna daldı. Akşama doğru geldi çıkardık ama anneme ayıp olur şimdi diye. Bence şükredin. Ben ne bir hediye aldım ne bir fedakarlık gördüm.
Kızmaz mıyım? Yanımda uyuyor şu an sözde bugün çıkacaktık. Ama erken çıkmalıymışız çünkü annesi hanım alınırmış neden beraber gitmedik diye.neden kızmadınız?
sözünü tutmayınca çok sinirleniyorum
yok artık sen bu adamla evlenmek istediğine emin misin resmen ana kuzusu buKızmaz mıyım? Yanımda uyuyor şu an sözde bugün çıkacaktık. Ama erken çıkmalıymışız çünkü annesi hanım alınırmış neden beraber gitmedik diye.
Evetdaha güzel geçebilirdi ama bilemiyorum çok mu beklentim var
aynen öyle ayrıca odun hediyeyi unutmuş daha elime almadım söyledi bebek aldım diyeEvet
biraz zamanla yerine oturur herşey
Gayet güzel geçmiş
Koleksiyonun olduğunu ve buna kıymet verdiğini bilmiş,ona göre hediye seçmiş
Ama yanına bir hediye daha düşünebilirdi minnak birşey hoş olurdu
Çocuk aslında annesiyle çıkmak istemiyor ama kadın baya surat asıyor ben de bıktım her şeyi annesine ve oyununa göre yaşıyoruzyok artık sen bu adamla evlenmek istediğine emin misin resmen ana kuzusu bu
balayında da annem de gelsin demesin
İnce ruhlu insanla evliysen, büyük hediyeler beklemiyorsun zaten. Ne anlamlı o taş simdi değil mi? Eşim de bana derelerden renkli taş toplayip vermisti, ben de farklı taşları severim çünküTas deyince aklima geldi, anneannemin mezarina gitmistik gecen yaz. Cok aglamistim ozledigim icin. Esim anneannemin mezarinin hemen yaninda parlak kristalimsi bi tas bulmus. Bir kutu ya koymus onu verdi bana :) hem ilginc taslari toplarim diye hem de baktikca anneannemi hatirlayayim diye. Simdi bu adama bana neden pirlanta almiyorsun diye kuseyim mi. Bi posta da sevincten aglamistim:)
Ağlayan bebekse iş değişir deseydinaynen öyle ayrıca odun hediyeyi unutmuş daha elime almadım söyledi bebek aldım diye
sevgililer gününde bebekten hediye mi olur dedim ama ağlayan bebek diyorrrr