kutudan çıkan yılan !

konularımı oku istersen sen eski sevgilimden bahsediyor olabilirsin bu adam sevgilim olmayan adammm !!!!!!!!!

bılıyorum konunu hatta senınle konusmustuk unuttun heralde neyse
bu adam sevgılın olmayıpta hesap soran degılmı ?

hayr arkadaşm bn annmlerde kjaldm evde eşyalarım var gözetm altına alındı giren olucak mı diye ! ayrıca son sınıf hukuk ögrensym istesem kapıma o polisleri sıra sıra dikerimmm )
Sıra sıra polis mi dikiyorsunuz kapınıza
Konu çok ilginç, bu yorum ondan da ilginç ...

Ya arkadaşlar bırakın ya amacına ulaştı arkadaş görüntülenme ve mesaj sayısına bakar mısınız hayel gücü ve egosu çok gelişmiş olaylara bak amerikan flimlerinden fırlamış resmen fazla dizi izliyorsun sen

nıhalı bı sevgılı bıde sevgılısı olmayıpda hesap soran yokmuydu nerdesın napıyosun dıe sende vardn konusurken

Canım yapan kişinin o olduğunu idda ediyor, bende diyorum adam evini biliyor kapar birası şarabını kapına gelir hadi diyelm geldi postaladı yada telefonda tersledi niye bu rus kadın tutsun niye ölü yılan göndersin belki duygusal mesaj vardır aslında o pembeli kutuda bak sensizlikten penisim kurudu kaldı canlanmıyor diye töğbe töğbe :) Bir tek sen değilsin içip içip erkekler ile takılan ( Yanlış anlaşılmasın bu lafım ) sana niye mecbur kalsın ki adam yani ?

Polisi arasam ne olacak ki diyen insan birden buraya polisleri dikerim vesaire diyor.

Son düzenleme:

dogru dıyorsun :)
konuyu bır sarkı ıle ozetlemek ıstıyorum
palavra palavra palavra

Dünden beri bu konuda bir tuhaflık seziyordum ama araya nifak sokmak istememiştim.
Tutamadım kendimi. yazmam lazım.

Eğer siz avukat olsaydınız ve çok büyük davalara bakıyor olsaydınız böyle bir şey başınıza gelebilirdi. Zaten başına böyle bir şey gelmiş bir avukat, koşa koşa kk'ya gelip, az önce kapıma paket geldi, içinde de ölü yılan vardı çok korktum ne yapayım demezdi.

Bir hukuk öğrencisi de, istesem kapıya polisleri dizerim diyorsa, hazırlıkta falan okuyordur. Daha katedecek çoook yolun var kolay gelsin.

Ama senaryo konusunda başarılı değilsin söyleyeyim :) (kendini geliştirmen için söylüyorum)

Hadi kolay gelsin.

bence de uzadı ve sacmalastı ıyıce

benim babam devletin üst düzey yöneticisiydi bazı zor günler atlattık ona rağmen polisler sıra sıra dikilmedi kapımızın önünde. çok sevindim sizin adınıza. daha mezun olmadan bu ilgi bu alaka mezun olunca bence başbakan korumalarından bir- iki tanesini size tahsis eder diyebiliriz öyleyse?

gerçek bile olsa reytingleri yüksek tuttun arkadaşım.eski konuların da iyi reyting toplamıştır.madem yeni üyesiniz,o kadar konuyu hangi arada,derede açtınız bu ne hız şaştım valla.tam
türk toplumunun seveceği şeyler bunlar.tebrikler.bu foruma da sen gibisi lazımdı zaten.hukuk okumak zor diye bilirdim.burada bunlarla uğraşmaya nasıl fırsat bulursunuz o da takdire
şayan.yılanla göz dağı verenler,sarhoş muhabbetleri hayat tam gaz gidiyor aman dikkat bi daha ki sefere ayı çıkmasın kutudann

Son düzenleme:
hukuk ögrencilerinin sira sira polis dikmeye yetkileri mi var?

bana sanki hakim,savci sizde herkes gibi ögrencisiniz bitmemis bir meslek sahibi olmamissiniz daha

hicte inandirici degil,zaten paketi kapida acmanizda ayrica birsey cok degisik olaylar zinciri

Konu sahibinin içipte bir erkekle birlikte olduğununerden çıkardınız? Ben böyle bişey okumadım. Ama şuna şaşırdım şüphelendiğim kimse yok falan deniyor böyle dengesiz bir adam varsa ilk şüpheleneceği kişi o olmalıydı bence ayrıca şikayetçi olmaması birlikte olduğu ortaya çıkacak diyemi? acaba

şikayetçi de olmamışsınız..
hem hukukçu hemde ne kadar hoşgörülü..
imrenilesi

zaten bence de ne olacak sanki şikayetçi olunca , alt tarafı bir yılan

koskoca hukuk son sınıf öğrencisini nelerle uğraştırıyorlar yaaa ...
hey Allahım..

acaba diyorum Polisten mi şikayetçi olsanız ki? evinizi korumaya aldılar boş yere, sizi gerdiler falan...
bence bir düşünün bunu :44:

hani saçma olmaz, size yakışır

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/574184-amaci.html

kızlar daha önce malesef kötü bi ilişkim oldu çok karışık ilerleyen günlerde paylaşıcam onu bu arada bu yazdıgıma tepki göstericek olanlar yorum yazmasın.aşk acısı çekiyodum daha sonra başka birisiyle tanıştım felan güzl vakt geçiriyorz sohbetimimz iyi arkadaşlaryla çıkıyorz bnm arkadaşlarmla çıkıyorz eglenıyorz sohbetler koyu felan derken hoşlanıyorz birbirimzden ama sevgili olamıyorz ve bn bi gün buna gttm sarhoştuk ikimzde ve birlikte olduk baya baya ateşliydi güzeldi daha sonra ilşkiden sonra bu planlar yapmaya başladı bizimkilerle plan yapalm edelm fln flnbn yuz vermıyorm pek zatn vcdan azabı çekıyorum hem istiyorm hem acı çekiyorum başkasına aşıgım resmn onu öldürmeye çalıştım bu adamla yatarak derkn bu ilgili sürekli msj atıyı naptgını nereye gttgni bnm naptgmı nerde oldgmu fln filn bz bununla yine brlkte oluyorz ve bildigin vucudumuz birbirini nasl desem tamamlıyor bu arada bnm bekaretimi yeni kaybettigimi bilen bi insan bu derkn bn artk sıkılmaya başlıyorm bu durumdan dışarı çıkıyorz el eleyiz göz gözeyiz ama sevgili diillz sevgilim ol demiyor gerizekalı bnde kendimi güçsz duruma düşürmemek için açmıyorm bu konuyu pek ama bi yerden sonra tıkandm zamanla olucak şeyler bunlar dedii böyle konuşarak olmz dedii ve bn uzun zamndr bununla olmuyorm artık birlkte olamıcagmzı söyledm .gçen hafta bununla yine konuşuyorz haftaya gece çıkalım dedi bnde çıkmayalım gece bni isticeksn ve bn artk bu durumdan sıkıldm insanlar hakkımda yanlış düşünsün istemem dedm ilerde olursa zatn her hafta brlkte olrz nasip kısmt dedm bozuldu ama yine gl svglm ol demedi gerizekalı neyse bnm dogumgünümdü gece dışarı çıkt bu gldi yine elimi tutmalar fln devm insanlar sevgilisinz nie söylemiyosunuz diyolar diiliz ki lanet olsn (ve bn bundan hoşlanmaya başladm )! ve o gece bn evime o eglenmeye gttii yüzü yok gl gece yanıma demeye ve hala yüzsüz yüzsz bna naptıgını ne ettgimi günadn msjları ii gclr msjları nerdesn msjları amacı ne bunun anlamıyorm ve artık mesafemi koydum hata bnde evet birini öldürmeye çalıştım onunla ama ölmedi o hala bi başlkasına aşıgım ama mecburum başkasını sevmeye mecburum kendm için yorumlarınızı bekliyorum (((((

Ay ne güldüm ne güldüm akşam akşam.

Eşinden şiddet gören bayanın evinin önüne polis koymuyorlar, size mi koydular?

Burada da polisler, polis eşleri, avukatlar var (öğrenci de değil, avukat) güldürmeyin kendinize.

Kosssskoca cumhuriyet savcımıza koruma verilmediği için şehit oldu, hatırlatıyım istedim.

Yapılacak tüm yorumlar yapılmış ama bende birşeyler yazmadan duramıcam
1sen hanımın dediği gibi neden paketi dışarıda açtı ilginç bir ayrıntı gerçekten ,bir yorumda arkadaş evde tek durmaktan korkarım diyor ama aynı arkadaş ailesiyle aynı şehirde arkadaşıyla ayrı evde yaşıyor tezat bir durum ,arkadaşım madem evde tek durmaya çekiniyorsun o zaman kapı çalınca açarkende çekinmen ve açtıktan sonra paketi alıp hemen kapıyı kapatman gerekmezmiydi ama sen kapıyı kapamadan paketi hemen açmayı tercih etmişsin
Hukuk son sınıfta okuyan birisi nasıl oluyorda kapıda polisleri sıra sıra dizebiliyor afedersiniz ama polisin başka işi yokta ölü bir yılan için sıralansılar ilginç
benimde kaynım , amcam , yengem,arkadaşım avukat ama onlardan polislerle ilgili kapıya dizerim lafını hiç işitmedim
bu olay uydurma hikaye olayımıdır değilmidir bilemem ama belkide arkadaş olayları biraz abartılı anlatmış olabilir

Bende hukuk öğrencisiyim ama polisleri kapıma sıra sıra dızemıyorum acıkcası çok ılgınc hahaha

Bide söylemeden edemıcem hukuk son sınıfa gelmıssınız o kadar kıtap yutmussunuz hala ünlü harfler eksık yazıyorsunuz .

Örnek: Gçmş olsn .

İyi akşamlar .

Hukuk son sınıf öğrencisiymişsin, polisleri de kapına dizermişsin, "nie, die, diil" ne ya?! Sen bu yaşına kadar hiç mi dil bilgisi görmedin arkadaşım? Kelime kısaltmaların falan, işkence gibi yazdıklarını çözmek.

Kusura bakmayın çok kızıyorum değile diil, niye için nieee, yaaa için yhaa diyen dil katillerine !

Ben hala "yha" nasıl okunuyor çözemedim mesela, "yıhaa" mı , "yahhh" mı diyorlar acaba :/

Türkche değil TÜRKÇE KONUŞALIM... Lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…