konularımı oku istersen sen eski sevgilimden bahsediyor olabilirsin bu adam sevgilim olmayan adammm !!!!!!!!!
Benim yorumlamamı da yorumlarmısın lütfen ?
Sıra sıra polis mi dikiyorsunuz kapınızahayr arkadaşm bn annmlerde kjaldm evde eşyalarım var gözetm altına alındı giren olucak mı diye ! ayrıca son sınıf hukuk ögrensym istesem kapıma o polisleri sıra sıra dikerimmm)
nıhalı bı sevgılı bıde sevgılısı olmayıpda hesap soran yokmuydu nerdesın napıyosun dıe sende vardn konusurken
Canım yapan kişinin o olduğunu idda ediyor, bende diyorum adam evini biliyor kapar birası şarabını kapına gelir hadi diyelm geldi postaladı yada telefonda tersledi niye bu rus kadın tutsun niye ölü yılan göndersin belki duygusal mesaj vardır aslında o pembeli kutuda bak sensizlikten penisim kurudu kaldı canlanmıyor diye töğbe töğbe :) Bir tek sen değilsin içip içip erkekler ile takılan ( Yanlış anlaşılmasın bu lafım ) sana niye mecbur kalsın ki adam yani ?
Polisi arasam ne olacak ki diyen insan birden buraya polisleri dikerim vesaire diyor.
Konu sahibinin içipte bir erkekle birlikte olduğununerden çıkardınız? Ben böyle bişey okumadım. Ama şuna şaşırdım şüphelendiğim kimse yok falan deniyor böyle dengesiz bir adam varsa ilk şüpheleneceği kişi o olmalıydı bence ayrıca şikayetçi olmaması birlikte olduğu ortaya çıkacak diyemi? acaba