kutudan çıkan yılan !

Noldu son durum?
Askeriye kapıya dizildi mi?
Operasyon falan yapıldı mı?
Habersiz bırakma bizi..

Bnd buna takldm Pp

Şaka şaka... Ben de buna takıldım gerçekten, sen hem hukuk öğrencisi ol sürekli anayasa vs oku ezberle Gel buraya bütün sözlüğü katlet !

Noldu son durum?
Askeriye kapıya dizildi mi?
Operasyon falan yapıldı mı?
Habersiz bırakma bizi..

Son durum şu, hem yatağı bütün ateşiyle beraber paylaşıp hala sevgili bile olamamış eski yavuklu, 3 gündür aranmamayı kendisine yediremeyerek Rus bir ajan tutup kapıya taze öldürülmüş yılanı bıraktırıyor... Sonra adam daha da ileri gidip Rus kadını,, Rus kadın bahçıvanı,, bahçıvan aşçıyı, aşçı önüne geleni,, önüne gelen de bu adamı derken karmaşayı çözmek için bütün emniyet, FBI falan YILAN HİKAYESİ kod adlı operasyonla öldürülmüş yılanı çöpte yakalayıp tutukluyor... Böylece yılanın başı da ezilerek olay çözülmüş oluyor...

Ben de hukukçuyum. Konu sahibi son sınıfta oldugunu söylemiş ve bir yerde de beraber staj yaptığı avukat arkadaşından bahsetmiş, bahsettiği avukatlık stajıysa zaten hukuk fakültesi son sınıfta staj yapılmaz. Mezun olduktan sonra staj yapılabilir.

alemsiniz yaa

konu sahibinin senaryosu sizinkinizin yanında çok sönük kalmış. gelip biraz sizden senaryo dersi almalı D

Kapina kirmizi bir yilan (gul)biraktim.

Sinan ozen duysa bu sarkisina senin senaryo ile yeni klip ceker

Bide neden yilan!

neyse ne de bence kazen desteklemeli bu şekil konuları bıkmıştık kaynım bana at aldı konularından. iyi oldu iyi

Yorum yazmak için konunun nihayetini bekledim.

İlk önce merak ediyorum nasıl bir hukuk öğrencisisinizde türkçeyi bu kadar katledebiliyorsunuz?

Süslü püslü bir paket kapıda açılıyor, içinden yılan çıkıyor, kameradan kadının rus olduğunu anlıyorsunuz. Sonra polis kapıya diktiriyorsunuz ortada suç aleti yok, çöpe atıldığı halde polisler sırf Hukuk öğrencisi olduğunuz için kapıya dikiliyor vay anasını
Daha sonra kadın yakalanıyor ifadede ile eski erkek arkadaşınız çıkıyor
Enteresan
Hukuk hayal gücünü geliştiriyor derlerdide inanmazdım

bu konu oldukça karışmış,
yılanı bırakan kimmiş,
estetik cerrahımı?
estetik cerrahı eski sevgilimi?

yok yok sarisin rus koymus,

tamam kiza bende inanmiyorum ama eski konusuyla hani yatak arkadasi demekte iyi degil,onla ilgili birsey dememis ki?

hukuk öğrencisi olarak, son sınıfta değil fakülte bitince staj yapıldığını biliyorum

ayrıca bizim hocalarımız her zaman diksiyonumuza, cümle kuruluş şekline, kompozisyonumuza fazlasıyla dikkat eder

velev ki hukuk öğrencisisin o zaman bırak bu bölümü belli ki sana kattığı birşey yok.

esas konuya gelirsek benim hiç düşmanım yok kim yapmış olabilir cümleleri bana her zaman savunma cümlesi olarak gelmiştir.
kimse düşmansız değildir kimse melek değidir
dönün bir geçmişinize bakın

konu sadece yılanlıyken gerçekçi görünüyordu ama işin içine rus topuklu kadın .estetikçi .yatak arkadaşı falan gırınce baya tuhaflaşmışş

başlık sahibi burada gerçekten hukuk okuyanları hesap edemedi sanırım

hmmmmmmm yatak arkadaşı ölü yılan göndermiş,
çok manidar...
ne demek istedi acaba

Gönderdiği şey ölü bir kuş olsaydı "kuşum öldü" demek istediğini anlardık ama anlamadık yılanla neyi kastettiğini. Adam cerrahmış, kuşa estetik yapıp yılana çevirmiş de olabilir :/

Bu hikayeden herşey çıkabilir mümkündür.

adam belki kuş deyip küçümsemiyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…