niyetim senin masum duygularınla dalga gecmek degil canım,
sadece kendine biraz iyi bakan, orta yaslı ve biraz da egitimli falan olunca kapılıyoruz hemen ama o perde gozumuzden kalktıgı anda aslında herbirinin genckız avına cıkmıs gibi davrandıklarını daha net goruyorsun...
onun ozellikleri su an gozunde buyuyebilir ama once karakterli olmayı bilseymis keske...
parmagını şıklatmasıyla kızlar sıraya girecek sanıyor ya onun totosunun boyle kalkmasını saglayanlar da maalesef yine bizleriz. şöyle adam akıllı birisi haddini bildirse neye ugradıgı şaşıracak da...
bir de baslarken evlilik lafı da etmis falan, insanların duygularıyla oynuyor resmen, terbiyesiz. olur da çapkın yanaşılmaz diyen olursa da diye ilk hamleyi oyle yapıyor herhalde, turk kızlarına ozel gelistirdigi bir taktik olsa gerek.
hic mi buyuyememis o bu adam anlamıyorum ki. dedigin gibi tamamen kustahlık yaptıgı. bırak kendi çöplügünde tepinsin dursun.
Evet...o adamda mi bole yapmis kuzenine...demek bunlarin hepsi ayni...
ben gitmedim canim zaten .o tarz bir kiz degilim bunuda biliyorOfise ne niyetle cagirdigi belli. Gerisi sizin tercihiniz
Soylediklerine alindim daha cok...yani ilgili olmamasına degil...
ben gitmedim canim zaten .o tarz bir kiz degilim bunuda biliyor
Okudum gitmediginizi ama ben olsam bu adamla tek kelime bile etmezdim o yuzden dedim. Insallah Allah karsina hayirli birini cikarir.
Boşver güzelim,üzülmeye değmez.Adamn karakteri zihniyeti oymuş.Dua et ki baştan göstermiş kendini.Kimseyi 40 ından sonra değiştiremezsin.Karizmatik olmak,iş güç sahibi olmakta mutlu etmek için yetmiyor.Üzüldükçe,o artılar eksiye dönüşür gözünde.Taviz verme,sil gitsin.Değerini düşürme.
hıhı benzer şeyler evlilikten bahsetmeler sıcak davranmalar neyseki kız uzatmadı gördü ne mal oldugunu uzaklaştı hemen.. bunlar masum görünüşlü kızları seciyor av olarak..sen hiç yüz verme yaşını başını almış adam ama aklı on karış havada bırak öyle kalsın sen görmezden gelerek havasını al engelleki her kuşun etinin yenmeyeceğini anlasın
neden böyle yapıyor insanlar anlamadım . ben olsam böyle yapmam . egoları çok yüksek . birde gerçekten çok kız var çevrede . her dediklerini yapıyolar belki benle evlenir diye .. ne bileyim ben anlamadım ..40 yaşında aklı bir karış havada . birde diyor bende daha çok şey var kızlar koşsun peşimde ben koşamam ... kendileri bilir falan ..
buna sebep tek şey malesef kızlar.. ama herkese de aynı tutumla yaklaşmak deli cesareti olsa gerek.. meslegine güvenerekk egosu tavan yapmış bizim kızlarda bayılır pof poflamaya doktor amca ya birisi kendine gelmesi için dürtmelisenide hiç arayıp sormamış iş yogunmuş palavra bi mesaj aramak kaç dakkasını alır boşa düşünce aklına geldin belki sevgilisiyle küs sana yazdı.. .barışınca yine görmezden gelir aman üzülen sen olursun
o duruma düşücek bir tip değil ...
ihtiyacım mı var derken...ne demek istemiş acaba.kaş yapıyım derken göz çıkarmış bence.zamanında seni ekmiş birisi şimdide tutmuş ayağına çağırıyo.iyi yapmışsınız.dünya beyefendinin etrafında dönmüyo malesef.kendine gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?