küstah adam..

Beni evlilik meraklisi gordu ondan evlilik mevzularini acti belkide gerci ben evliligin e sinden bahsetmedim.ben once arkadas olunmasindan yanayim zaten ikili iliskilerde...bilmem begendim yani nedenini bilmiyorum
bende egitimli biriyim yani benden kat kat ustun degil.birde sevgilim olmadi su yasima kadar hep aksilik oldu.begenmediklerim cok oldu .belki bu birazcik ilgi hosuma gitti ama ole kapilcak bir kizda degilim yani.kendi bilir..

Evet...o adamda mi bole yapmis kuzenine...demek bunlarin hepsi ayni...

hıhı benzer şeyler evlilikten bahsetmeler sıcak davranmalar neyseki kız uzatmadı gördü ne mal oldugunu uzaklaştı hemen.. bunlar masum görünüşlü kızları seciyor av olarak..sen hiç yüz verme yaşını başını almış adam ama aklı on karış havada bırak öyle kalsın sen görmezden gelerek havasını al engelleki her kuşun etinin yenmeyeceğini anlasın

Soylediklerine alindim daha cok...yani ilgili olmamasına degil...

Boşver güzelim,üzülmeye değmez.Adamn karakteri zihniyeti oymuş.Dua et ki baştan göstermiş kendini.Kimseyi 40 ından sonra değiştiremezsin.Karizmatik olmak,iş güç sahibi olmakta mutlu etmek için yetmiyor.Üzüldükçe,o artılar eksiye dönüşür gözünde.Taviz verme,sil gitsin.Değerini düşürme.

Okudum gitmediginizi ama ben olsam bu adamla tek kelime bile etmezdim o yuzden dedim. Insallah Allah karsina hayirli birini cikarir.

bende konuşmam artık . biraz duygularım vardı ondan belki bir umut olur diye konuştum ama tartıştık zaten .. inşş hayırlısı olsun ...

yok ben zaten asla gitmem ... kırıcı konuşmaları oldu ona üzüldüm .. taviz vermem . zaten isteseydi böle davranmazdı bana ... egosundan dolayı böle yaptı işte ... kendi bilir ...

neden böyle yapıyor insanlar anlamadım . ben olsam böyle yapmam . egoları çok yüksek . birde gerçekten çok kız var çevrede . her dediklerini yapıyolar belki benle evlenir diye .. ne bileyim ben anlamadım ..40 yaşında aklı bir karış havada . birde diyor bende daha çok şey var kızlar koşsun peşimde ben koşamam ... kendileri bilir falan ..

buna sebep tek şey malesef kızlar.. ama herkese de aynı tutumla yaklaşmak deli cesareti olsa gerek.. meslegine güvenerekk egosu tavan yapmış bizim kızlarda bayılır pof poflamaya doktor amca ya birisi kendine gelmesi için dürtmeli senide hiç arayıp sormamış iş yogunmuş palavra bi mesaj aramak kaç dakkasını alır boşa düşünce aklına geldin belki sevgilisiyle küs sana yazdı.. .barışınca yine görmezden gelir aman üzülen sen olursun

ciddi bir ilişkisi olduğunu sanmam çünkü ortak tanıdık var olsa o bilir ama takıldıkları muhakkak var . valla onun için hiç üzülemem kendi bilir kendi kaybetti . bulsun benim gibisini görelim .
zaten daha öncede doktor arkadaşlar benle görüşmek istedi red ettim yani .... beğenmedim . bunu beğenmiştim ama buda böle çıktı keyfi bilir ...

Son düzenleme:
ihtiyacım mı var derken...ne demek istemiş acaba.kaş yapıyım derken göz çıkarmış bence.zamanında seni ekmiş birisi şimdide tutmuş ayağına çağırıyo.iyi yapmışsınız.dünya beyefendinin etrafında dönmüyo malesef.kendine gelsin.

ekmedi ama aramadı da yani ... ben çok dik kalalıymışım vs vs .. atıyor işte ...
şunu demek istedi güya aklınca hani ben böle şeylere ihtiyacı olan bir erkek değilim . senle niyetim o değil . bana güven . gel işte ne olucak diyor . hani ben abaza değilim demeye getiriyor işte ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…