küstah adam..

Attiklarida var tabi gercek olanlarda.ama buyumedigi henuz gercek.belkide yogun calisma hayatindan ciktiktan sonra bole oldu hayatin tadini çıkarmaya calisiyor aklinca iste.ama bazı insanlarida kirarak iste.tavri ve tarzi cok gereksizdi bulustuguma pisman etti beni ...iyiki ikinciye gitmedim..

Aramaz ki sanmam.cunku buyuk tartisma oldu.istersen burdan yazarsin bana dedi gerek yok dedim iyi sanslar diledik bitti.
sahte hesap degil maalesef ....amann neyse banane kimle isterse ciksin.zaten kadinlarin ne oldugu belli

kendi demiş zaten benle evlilik olmaz diye tam da bunu diyecektim
havası biraz da işinden dolayı,ben öyle düşünüyorum.
hiç umursama salla gitsin.

Şöle Deseydin; İhtiyar Senin İşler Türk Kızlarında Olmaz Hadi İkile Yurtdışına Doğru!!

güzeller icindeeen biiiir seni sectiiiim... diye bir şarkı dinletmedigi kalmıs kıronun!

hem de tum bunları tel de konusuyor, bu ne rahatlık!
bir de karizmatik diyorsun, dışı parlak paketlere benzemis ama içi fos cıkmıs...
o kadar egitim almıs ama bir halta yaramamıs kusura bakma.

Ben niye kusura bakayim aynen ole. Karizma olarak tipinden bahsetmistim dis gorunusunden yani...

kendi demiş zaten benle evlilik olmaz diye tam da bunu diyecektim
havası biraz da işinden dolayı,ben öyle düşünüyorum.
hiç umursama salla gitsin.

Evlilik olmaz demedi tam.ben bireysel biriyim vs dedi.basta evlenmek istiyordu fikir değiştirdi galiba bende anlamadim..

cerrahların hepsi böyle sanırım benim kuzeniminde başına gelmişti buna benzer bi olay birde aynı kişi oluyormuş

Evlilik olmaz demedi tam.ben bireysel biriyim vs dedi.basta evlenmek istiyordu fikir değiştirdi galiba bende anlamadim..

ay bi de bireysel biriyim mi soyleseydin de azcık kitap okusaydı... kariyer yapacagım diye konusmayı unutmus beyfendi, belki o zaman kıvırmayı daha iyi ogrenirdi. gerci onun dersi oryantalde veriliyor, pardon

bu yaşlı teke den kurtulduguna şukret bence... hiiiic uzulecek birsey yok, bazen oluyor boyle, gonul yanlıs yere konuyor...

Tip olarak ilgimi cekti kendisine iyi bakmis begendim gerci arkadaslarima gösterdim resmini ayy bu mu ya uzuldugun dediler ama ne bileyim bide sıcak davranmisti görüştüğümüzde ....sonradan tamamen döndü. ..

özele bi bak canm evet veya hayır dersin

Tip olarak ilgimi cekti kendisine iyi bakmis begendim gerci arkadaslarima gösterdim resmini ayy bu mu ya uzuldugun dediler ama ne bileyim bide sıcak davranmisti görüştüğümüzde ....sonradan tamamen döndü. ..

niyetim senin masum duygularınla dalga gecmek degil canım,
sadece kendine biraz iyi bakan, orta yaslı ve biraz da egitimli falan olunca kapılıyoruz hemen ama o perde gozumuzden kalktıgı anda aslında herbirinin genckız avına cıkmıs gibi davrandıklarını daha net goruyorsun...

onun ozellikleri su an gozunde buyuyebilir ama once karakterli olmayı bilseymis keske...

parmagını şıklatmasıyla kızlar sıraya girecek sanıyor ya onun totosunun boyle kalkmasını saglayanlar da maalesef yine bizleriz. şöyle adam akıllı birisi haddini bildirse neye ugradıgı şaşıracak da...
bir de baslarken evlilik lafı da etmis falan, insanların duygularıyla oynuyor resmen, terbiyesiz. olur da çapkın yanaşılmaz diyen olursa da diye ilk hamleyi oyle yapıyor herhalde, turk kızlarına ozel gelistirdigi bir taktik olsa gerek.
hic mi buyuyememis o bu adam anlamıyorum ki. dedigin gibi tamamen kustahlık yaptıgı. bırak kendi çöplügünde tepinsin dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…