• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küstah adam..

Yok onun cevresinde benden daha güzel kizlar var eminim buna.ama ben yuz verdim evet sordu ben senin tarzin biri miyim diye bos bulundum evet dedim. .havalandı. .

bence hiç umursama hoşlandığını bildiği için aklına estikçe yazıyo... hatta hiç muhatap olma.... zaten o düşecektir peşine sen sallamadıkça

Evet bir yarasi var sanirim turk kadini en cirkin kadin tipiymis ole dedi.bende dedim bende turkum niye bole soyluyorsun.sen litvanyaya finlandiyaya gittin mi hic dedi.ordaki kizlar cok güzel .onlarla kendini kiyaslama falan filan. Bende tutamadim kendimi benide yabanci erkekler begenir dedim.meraklisiniz tabi gevura demeye basladi..

aa adama bak aşmış kendini. yabancıları çok beğendiyse sana neden yazmış acaba görüşelim diye..

Evet bir yarasi var sanirim turk kadini en cirkin kadin tipiymis ole dedi.bende dedim bende turkum niye bole soyluyorsun.sen litvanyaya finlandiyaya gittin mi hic dedi.ordaki kizlar cok güzel .onlarla kendini kiyaslama falan filan. Bende tutamadim kendimi benide yabanci erkekler begenir dedim.meraklisiniz tabi gevura demeye basladi..

Çok tuhaf dialoglarınız var :31:
Sevgi kırıntısı veya havadan sudan muhabbeti bile görmedim ben adam fizikten söz edip duruyo, bi elinde gazozu eksik bence bu adamın bildiğin Nuri Alço

şu yazdıklarınızı okuduktan sonra ne kadar doğru bir karar verdiğini anlamış oldum... ne kadar sinir bozucu ve itici bir tip....ben olsam asla bir daha konuşmazdım.. hatta tümden engellerdim

Çok tuhaf dialoglarınız var :31:
Sevgi kırıntısı veya havadan sudan muhabbeti bile görmedim ben adam fizikten söz edip duruyo, bi elinde gazozu eksik bence bu adamın bildiğin Nuri Alço

Sevgi yok ki bi kere gordum zaten.evet baska kizlari anlatiyor guzel diye.ben ne yapayim adam begenmiyormus iste turk kizini demek

Evet resmen ayagina cagirdi ben inat yapmisim buna ondan oyle yapmis.ben inatciymis vs vs.dikine gidiyormusum.bilmem hoslanmistim iste yas farki gozume batmadi tipi zaten genc gosteriyor..
herzamanki gibi boş laflar hep aynı taktik aynı yalanlar ben çözdüm artık yani leb dememden adamlar ben leblebiyi anlıyorum çözene kadarda canım yanmadı değil yani :15:

neden gitmek istemediğinizi açıkça söylemediyseniz eğer neden kötü düşünmüş. hemen o olasılık aklına gelmiş :1:. madem iyi süperdi neden iş yerine tek başınıza çağırdı... kafeler ne güne duruyor....

hadididı da "kıza bak ne ince düşünmüş" diyeceği yerde "çevremde çok kız var" diye biliyor.

iyiki gitmemişsin...

Hani zorla birsey yapicagindan degil de bole ayagina cagirmasi bana koydu.onca ay arama sorma.bide yarin bulusalim dedi yok dedim geç olur sonra hafta sonu dedik.ben inatciymisim ondan inat etmis benim inadimi kirmak istemis.

Boşver arkadaşım sal gitsin işine, kendine Finlandiyalı falan bulsun, uzak olsun...

Varmis zaten Finlandiyali biri gecmiste.yani cok oldu guzel kiz arkadaslarim dedi.bende neden ayrildin o zaman dedim madem öle .ole gerekti falan dedi.sacmaliyor.ama benim kiz arkadaslarim daima guzeldi demesi cok icime oturdu.

Görüşmeyi engellediğiniz gibi onun telefonunuda engelleyin bence. . . Resmen canı sıkılmş boşta kalmış diye aramış :2::ssz:

nuri alco nun 2014 versiyonu:9::9::9: aman uzak dur gitsin 40ına gelmiş hala kız mı begenmiyomuş :1:

bende 28 yaşındayım, 40 yaşında bir adam bana fazla geldi. Tabi tercih meselesi, çokta önemli değil. Prestij sahibiymiş ya hani adam, Allah kimsenin sonunu benzetmesin ama Münevver Karabulut cinayetini işleyen adam da gayet zengin, prestijli bir adamdı. Yani para, mal, mülk, prestij hepsi boş, söz konusu "güven"se...
sen doğru olanı yapmışsın zaten. Niye seni işyerine çağırıyo ki, bir de o kadar zaman aramayan bir adam. hiç güven vermedi bana açıkçası.

Hani zorla birsey yapicagindan degil de bole ayagina cagirmasi bana koydu.onca ay arama sorma.bide yarin bulusalim dedi yok dedim geç olur sonra hafta sonu dedik.ben inatciymisim ondan inat etmis benim inadimi kirmak istemis.

adam havalı burnu havada ya. herhalde hemen kızları elde edebiliyor. sende avına düşmeyince adam sana kafayı takmış... büyük bi ihtimalde o bir ay boyunca senden adım atmanı bekledi. sonra dayanamayıp yazdı sana:1:

o hıyar kendini bişey sanmış senin gibi genç kızları yok ben yabanimiyim yok basit bi adammıyım diyerek suçlu duruma düşürmek istiyor tamamen egosunu tatmin etmeye çalışıyor neden çünkü artık merdivenleri hızlı inmeye başladılar denginle konuş böyle adamlardanda uzak dur

bende 28 yaşındayım, 40 yaşında bir adam bana fazla geldi. Tabi tercih meselesi, çokta önemli değil. Prestij sahibiymiş ya hani adam, Allah kimsenin sonunu benzetmesin ama Münevver Karabulut cinayetini işleyen adam da gayet zengin, prestijli bir adamdı. Yani para, mal, mülk, prestij hepsi boş, söz konusu "güven"se...
sen doğru olanı yapmışsın zaten. Niye seni işyerine çağırıyo ki, bir de o kadar zaman aramayan bir adam. hiç güven vermedi bana açıkçası.

Ya ole zorla birsey yapicak biri degil ama ne bileyim neden bole yapti o zaman .bende tam guvenmedim gitmedim ...

Back