küstah adam..

cinsel beklentilerini karşılıycak birileri var bunu anlıyoruz evet.ama çok egoist sözleri.önce kendi egosuna baksın.ben burdan sinirlendim valla canım Allah sabır versin.

türk kızı ile slav kızının farkını anlar belki bu sayede

40 yaşına kadar hiç evlenmemiş mi?

hayır . bir kere nişan atmış . yıllar önce oda . hatta son konuşmamızda belkide hiç evlenmem dedi . başta evleniyordu benle sonradan hiç evlenmemlere geldi . bir öle bir böle . kafası karışık sanırım .işi ağır aslında anlıyorum bu kafa karışıklığını ama yinede bana yaptığı terbiyesizlik ...

cinsel beklentilerini karşılıycak birileri var bunu anlıyoruz evet.ama çok egoist sözleri.önce kendi egosuna baksın.ben burdan sinirlendim valla canım Allah sabır versin.

valla onu çekicek değilim gitsin umrumda değil artık . hoşlandım fırsat verdim kullanamadı . kullanamadığı gibi birde laf yarışına girdi benle . çocuk gibi aynı .
vardır zaten ihtiyaçlarını karşıladığı birileri . olmasa evlenirdi paşa paşa . egositin önde gideni evet zaten kendide diyor egom yüksek . hiç bir kızın peşinde koşamam . zaten burda rekabet çok . kızlar geliyor vs vs . iyice şımarmış parayı görünce . çok zeki biri . nasıl oluyor bu kadar vurdumduymaz oluyor anlamıyorum çevresine ... resmen kırılan kırılsın umrumda değil ben kendi keyfime bakarım . önemli olan benim mutluluğum olarak düşünüyor . vicdan kalmamış işte ... ben olsam rahatsız olurum ..

Bu yaşa gelipte evlenmemiş adamlardan korkulur gerçekten kafası karışık olduğu kesin hem yakışıklı işi gücü yerinde hem bi sürü kız peşinde tam ıssız adam modeli. Bence uzak durun tuzağa düşmeyin yaş farkını da düşünün

türk kızı ile slav kızının farkını anlar belki bu sayede

ona göre türk kızları yalancı zaten . herşeyi yapıp inkar ediyorlarmış . ruslar falan doğrucuymuş . artık ne kadar tanıyorsa onları . madem öle git onlara dedim bende ... türk kadınını çok aşağılıyor bundanda zaten rahatsız oldum . resmen bana kendini onlarla kıyaslama şimdi dedi . kıskanma diyor birde deli olucam . hayat kadınlarını mı kıskanayım dedim ne diyorsun sen . artık tutmadım kendimi ..

yok ben basit oyunlara gelmem . zaten bana zarar vericeğinide düşünmüyorum . bunada izin vermem ama oda sevgimi kullanarak bana birşeyler yapıcağını sanmam . çözdüm onu .. yaş farkı sorun değildi benim adıma ama işte karekteri güvenilir değil . çapkın biri bellki . bir sürü kadınla paylaşmak zorundayım çıksam onla yada evlensek . bunu görüyorum yani ..

Amca kusura bakma düşündüm de ben senden elektrik alamadım olmaz bu iş ha bayramlarda seyranlarda el öpmeye gelirim de gitsin egosu batasıca

evet yabancı hatunları tabiki tutar gel dediğinde gelcek git dediğinde gitcek kadınlar çünkü.. bence iyice düşün artılarını eksilerini ona göre karar senin

evet yabancı hatunları tabiki tutar gel dediğinde gelcek git dediğinde gitcek kadınlar çünkü.. bence iyice düşün artılarını eksilerini ona göre karar senin

yok bu iş bitti zaten aramaz artık . bende aramam tabi bölece kapanır .kendini kıyaslama demesi çok sinir etti beni . ne ki onlar anlamadım kendimi kıyaslamıcam . benide yabancılar beğenir dedim sinir oldum . dememem lazımdı biliyorum ama dayanamadım . ne yapayım madem ööle işte böle ..

hiç polemige bile girme hoşlandğınıda keşke belli etmeseydin ona dayanaraktan bu kadar cool bi hava sergilemiş sana

40 yasinda yurt disinda okumus gezmis tozmus Allah bilir neler yapmis. senle bir ara gorusuyor sonra bekleme listesine aliyor, bir ara tekrar donuyor, sende yalniz bulusmak istemeyince payliyor seni. Nerdeng eliyormus bu kendini dunyanin en onemli insani herkesi pesinde pervane zannetmeler.
Keske bulusalim diyip gittigi yerde sap gibi bekletseydiniz. sonrada ders olsun sana bekledinmi simdi aptal gibi falan diye bir mesaj atsaydiniz :)
ne sacma bir kisislik. yurt disinda bilmeme ne universitesinde okumakla insan olunmuyor. hiz sallama gorusme konusma.
ins karsina cok iyileri cikar.

hiç polemige bile girme hoşlandğınıda keşke belli etmeseydin ona dayanaraktan bu kadar cool bi hava sergilemiş sana

ben gerçekçi bir insanım birde dürüstüm . kendi beni oyuna gerirerek ona duygularım var mı diye sorguladı . işte bende atladım . neyse bu adamdan bana bir cacık olmaz .. egosyla mutlu yaşasın ve ölsün banane ..

onuda yapardım da amann onla mı muhattab olucam . o zaman iyice sarardı bir sürü şey sayardı ..
herkes peşinde demek egosu böyleyse boş yere değildir diye düşünüyorum . güvendiği bir yer var ki bu kadar rahat davranıyor insanlara ..

Herkesin onun pesinde oldugunu hic sanmam. 40 yasina gelmis daha evlenememis erkek modeli.
Bu saatten sonrada zor bulur birini, kizlarda artik bu tarz erkeklere iyi gozle bakmiyor bence. Duzgun aile babasi olacak adam boylemi davranir. sinirr

Herkesin onun pesinde oldugunu hic sanmam. 40 yasina gelmis daha evlenememis erkek modeli.
Bu saatten sonrada zor bulur birini, kizlarda artik bu tarz erkeklere iyi gozle bakmiyor bence. Duzgun aile babasi olacak adam boylemi davranir. sinirr

bakyordurlar kesin . tabi ona bakan kendi gibi yüzeyzel tiplerdir . kendilerine hayrı olmayan tipler . yoksa akıl sahibi biri bununla ilgilenmez . ama işte kariyeri falan var tipide iyi diye evlenilcek erkek sanıyorlar birde bekar hiç evlenmemiş çocuğu falanda yok . işte ondan buda şişmişte şişmiş . bakarlar da kaliteli tipler bakmaz tabi .. oda kadın olsun da ne olursa olsun modunda . herkesi kullanma peşinde işte ..

40 yaşındaki adam hatta amca diyorum yani hala litvanyadaki finlandiyadaki kızların güzelliğinden bahsediyorsa cahilin dibidir o. istediği kadar okusun kendi kişiliğini geliştirememiş karakterini oturtamamış bir insan o 28 yaşındaymışsınız sizde bu adamın saçma sapan muhabbetlerine dahil olmayın lütfen olgunluğunuzu gösterin birde ilk kez buluşacağı kızı ayağına çağırıyo hani öyle bi insanın gelip kendisinin alması gerekirken ben sana söyliyim ya yurtdışında sevgilisi var ya evli yani bu adam

bundan sonra yazarsa geyige al yaşlılar haftasında aramayı düşünüyordum bende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…