• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küstah adam..

40 yaşındaki adam hatta amca diyorum yani hala litvanyadaki finlandiyadaki kızların güzelliğinden bahsediyorsa cahilin dibidir o. istediği kadar okusun kendi kişiliğini geliştirememiş karakterini oturtamamış bir insan o 28 yaşındaymışsınız sizde bu adamın saçma sapan muhabbetlerine dahil olmayın lütfen olgunluğunuzu gösterin birde ilk kez buluşacağı kızı ayağına çağırıyo hani öyle bi insanın gelip kendisinin alması gerekirken ben sana söyliyim ya yurtdışında sevgilisi var ya evli yani bu adam

yok canım bu adam tanıdık yani yeni tanımıyorum . daha önce görüştük . ortak biri var tanıdığımız . evli değil de sevgilisi var mı bilmiyorum ciddi biri yok ama . yurt dışından çoktan geldi orda birini bıraktığını sanmam . çok uzun zamandır burda yani . ben zaten iletişimi kestim . ama sinir oldum gerizkalı gerizkalı konuştu bana .

bu adamın niçin evlenilmek için can atılan bir tip olduğunu düşünüyorsunuz? çok yakışıklı, çok karizmatik, çok zengin.. Dünyayı dolaşmış, çok güzel bayanlarla birlikte olmuş. Peki sonuç?..
40 yaşında ve bekar..
Güzellik göreceli bir kavramdır elbet, ancak siz bu adamı gözünüzde çok büyütmüşsünüz. kafanızda göklere çıkardığınız gibi, yerlerde de süründürebilirsiniz. Dikkat ettim, insanlara cevap verirken bir yandan ona ukala, egolu diyorsunuz, bir yandan da "aslında bana zorla sahip olacak bir adam değil, herkesin evlenmek istediği bir adam, genç gösteriyor.." vs. diyorsunuz. Sen çok daha iyilerini hak ediyorsun bence. öle bir adam 5 para etmez.

bu adamın niçin evlenilmek için can atılan bir tip olduğunu düşünüyorsunuz? çok yakışıklı, çok karizmatik, çok zengin.. Dünyayı dolaşmış, çok güzel bayanlarla birlikte olmuş. Peki sonuç?..
40 yaşında ve bekar..
Güzellik göreceli bir kavramdır elbet, ancak siz bu adamı gözünüzde çok büyütmüşsünüz. kafanızda göklere çıkardığınız gibi, yerlerde de süründürebilirsiniz. Dikkat ettim, insanlara cevap verirken bir yandan ona ukala, egolu diyorsunuz, bir yandan da "aslında bana zorla sahip olacak bir adam değil, herkesin evlenmek istediği bir adam, genç gösteriyor.." vs. diyorsunuz. Sen çok daha iyilerini hak ediyorsun bence. öle bir adam 5 para etmez.

. ama şöle bir gerçek var . türkiyede hanımlar kariyere çok önem veriyor . belki ben önem vermem ama kadınlar öle düşünmüyor . bu tip adamların peşinde çok kız oluyor . o anlamda dedim . ondan şımarık zaten ...ama cidden öle zorla bana birşey yapmazdı diye düşünüyorum çünkü kolay değil bunu yapması kendi başıda ağırır böle birşeyde bunu göze almaz kimse . birde aslında okadar vicdansız biri olduğunu sanmıyorum . tabi ben yinede gitmedim gitmem de .
kendini dev aynasında görüyor demek ki . bencede bütün yaptıklarının bir anlamı yok . bir ailesi yok kaç yaşına gelmiş çocuk gibi . durulacağada benzemiyor . daha iyilerini hak ediyorsun cümlesi için teşekkür ederim :21:

öyle bir hafta mı var kız :1:
ya bu arada size yaşlı mı geldi ne bileyim bana normal gelmişti 13 yaş yaklaşık var ...gerçi ona rağmen peşimizde koşturamadık adamı . gayet cool ..

olmazmı var tabii :9::9: seneye kutlarsın :27:

yok canım bu adam tanıdık yani yeni tanımıyorum . daha önce görüştük . ortak biri var tanıdığımız . evli değil de sevgilisi var mı bilmiyorum ciddi biri yok ama . yurt dışından çoktan geldi orda birini bıraktığını sanmam . çok uzun zamandır burda yani . ben zaten iletişimi kestim . ama sinir oldum gerizkalı gerizkalı konuştu bana .

bi tanıdığım var benim çocuk böyle aşırı kendini beğenmiş bi tip sürekli kızlarla tanışıp konuşurdu kendi tanışmak isterdi ama arkadaş derdi :) yani çocuğun birsürü yerde yedekte birsürü tanıdığı vardı bende böyle saçma sapan muhabbet yapanlara uyuz olurum oda öyleydi yok bende 0 yağ var yok kaslarım çok iyi :19: :19: böylelerinden allah korusun ya kız arkadaşı pantolonunu yıkardı bekar diye o pantolona dünya para verdim bak bi yerine bişey olmasın derdi :52: buda böyle bi tip heralde sadece görünüşe önem veren bencil bi tip

bi tanıdığım var benim çocuk böyle aşırı kendini beğenmiş bi tip sürekli kızlarla tanışıp konuşurdu kendi tanışmak isterdi ama arkadaş derdi :) yani çocuğun birsürü yerde yedekte birsürü tanıdığı vardı bende böyle saçma sapan muhabbet yapanlara uyuz olurum oda öyleydi yok bende 0 yağ var yok kaslarım çok iyi :19: :19: böylelerinden allah korusun ya kız arkadaşı pantolonunu yıkardı bekar diye o pantolona dünya para verdim bak bi yerine bişey olmasın derdi :52: buda böyle bi tip heralde sadece görünüşe önem veren bencil bi tip

evet görünüşe önem veriyor . yabancı kızlar çok güzelmiş en çirkin kızlar türkiyede varmış . burda güzel kız azmış . kız güzel olunca burda çok kaprisli nazlı oluyormuş . yurt dışında erkekler daha değerliymiş . burdaki gibi değilmiş vs vs . allah akıl fikir versin . birde ben 40 yaşındayım insanları şıp diye çözerim demesi yok mu kıl oldum iyice . benim çok kız arkadaşım oldu hepside güzeldi bilmem ne banane ya ne anlatıyorsa bana . hadi yarıştırdık karışıklı .zamanında sağlam kazık yemiş belli acısını benden çıkardı ..

ona göre türk kızları yalancı zaten . herşeyi yapıp inkar ediyorlarmış . ruslar falan doğrucuymuş . artık ne kadar tanıyorsa onları . madem öle git onlara dedim bende ... türk kadınını çok aşağılıyor bundanda zaten rahatsız oldum . resmen bana kendini onlarla kıyaslama şimdi dedi . kıskanma diyor birde deli olucam . hayat kadınlarını mı kıskanayım dedim ne diyorsun sen . artık tutmadım kendimi ..

Neden Bizimkiler Yalancı Çünkü O Tür Şeyler Burada Ayıp Günah Ondan,Ruslar Çok Rahat Her Anlamda Orda Hertürlü Kadını Kaldırabilecek Erkekler Var O Yüzden Herşeyi Açıkça Söylüyorlar :19:

Neden Bizimkiler Yalancı Çünkü O Tür Şeyler Burada Ayıp Günah Ondan,Ruslar Çok Rahat Her Anlamda Orda Hertürlü Kadını Kaldırabilecek Erkekler Var O Yüzden Herşeyi Açıkça Söylüyorlar :19:

ben yalan söylemem ki . olduysa bir ilişkim söylerdim bu ayıp değil . insanların başına herşey gelebilir . biri vardı olmadı derdim bunda birşey yok. sonuçta herşey bizim için .çekincek birşeyim yok . ama olmadı yani .arkadaş olarak görüştüğüm oldu tabi ama bir türlü o aşkı yakalayamadım .
rusların ayrıca doğrucu olduğunu düşünmüyorum . orda bir haltı beceremeyen üç kuruş biriktiitip bavulunu alıp buraya geliyor . amaç zengin koca bulmak . burda güya çalışıyorlar şanslı olanları evleniyor şanssız olanlarıda kötü yola düşüyor . yuva yıkan bunlar . kaç tane yuvayı yıktılar . kaç kişiyi üzdüler . bu mu dürüstlük . bence dünya kadınlarının en rezil milleti rus kadınları kimse alınmasın . burdakilerin çoğuda hayat kadını zaten ..

ben yalan söylemem ki . olduysa bir ilişkim söylerdim bu ayıp değil . insanların başına herşey gelebilir . biri vardı olmadı derdim bunda birşey yok. sonuçta herşey bizim için .çekincek birşeyim yok . ama olmadı yani .arkadaş olarak görüştüğüm oldu tabi ama bir türlü o aşkı yakalayamadım .
rusların ayrıca doğrucu olduğunu düşünmüyorum . orda bir haltı beceremeyen üç kuruş biriktiitip bavulunu alıp buraya geliyor . amaç zengin koca bulmak . burda güya çalışıyorlar şanslı olanları evleniyor şanssız olanlarıda kötü yola düşüyor . yuva yıkan bunlar . kaç tane yuvayı yıktılar . kaç kişiyi üzdüler . bu mu dürüstlük . bence dünya kadınlarının en rezil milleti rus kadınları kimse alınmasın . burdakilerin çoğuda hayat kadını zaten ..

Ben Senden İçin Konuşmadım ki Genel Dedim Zaten,Ruslar İlişki Konusunda Doğrucu Bence Önceki Birlikteliklerini Çok Rahat Konuşurlar

Ben Senden İçin Konuşmadım ki Genel Dedim Zaten,Ruslar İlişki Konusunda Doğrucu Bence Önceki Birlikteliklerini Çok Rahat Konuşurlar

konuşurlar çünkü onlardan kimse bekaret aramaz .. zaten onlarda bu tür şeyler tabu değil burdaki gibi ...
ama genel anlamda rezil insanlardır paraya taparlar para için herşeyi yaparlar . hiç bu adamın çocuğu var karısı var diye düşünmezler . bunlara kanan aptal türk erkekleride az değil yani ...

güzeller icindeeen biiiir seni sectiiiim... diye bir şarkı dinletmedigi kalmıs kıronun! :47:

hem de tum bunları tel de konusuyor, bu ne rahatlık!
bir de karizmatik diyorsun, dışı parlak paketlere benzemis ama içi fos cıkmıs...
o kadar egitim almıs ama bir halta yaramamıs kusura bakma.

:60:

Evet cerrah ..bide biraz unlu falan ...neyse bu kadar soyleyeyim...

Hadi toplanin kizlar, 40 yasinda unluye yakin cerrahlari ariyoruz . :1:

Bir erkek araya zaman koydugu kizi neden sonra arar . Muhtemelen seni tuzagina dusurmeye ugrasiyordur. Eger tuzagina dusersen o mutlu sen mutsuz. Tuzagina dusmezsen(seninle bir gelecek dusunmedigi icin) o yine mutlu, sen yine mutsuz.

Kadin ruhundan anlamadiktan sonra karizmatik olsa ne yazar. Birak gitsin bu adamdan sana bir gelecek yok cunku. :19:

:1::1:
:60:

Hadi toplanin kizlar, 40 yasinda unluye yakin cerrahlari ariyoruz . :1:

Bir erkek araya zaman koydugu kizi neden sonra arar . Muhtemelen seni tuzagina dusurmeye ugrasiyordur. Eger tuzagina dusersen o mutlu sen mutsuz. Tuzagina dusmezsen(seninle bir gelecek dusunmedigi icin) o yine mutlu, sen yine mutsuz.

Kadin ruhundan anlamadiktan sonra karizmatik olsa ne yazar. Birak gitsin bu adamdan sana bir gelecek yok cunku. :19:

tvye falan çıkıyor şimdi anlatmayyaım tam etik değil . ama cidden önemli biri branşında .
neyse bıraktım canım zaten bu iş bitti . canımı sıktı ondan paylaşayım dedim . bir sürü laf yedim zaten . fiziğimden tut yaşantıma kadar aşağılandım . yani onla birşey düşünmem artık imkansız zaten . o lafları yiyip oturamam .

tvye falan çıkıyor şimdi anlatmayyaım tam etik değil . ama cidden önemli biri branşında .
neyse bıraktım canım zaten bu iş bitti . canımı sıktı ondan paylaşayım dedim . bir sürü laf yedim zaten . fiziğimden tut yaşantıma kadar aşağılandım . yani onla birşey düşünmem artık imkansız zaten . o lafları yiyip oturamam .

Canim ben cok etkilenmiyorum boylelerinden. Hani TV ye cikmis, doktor olmus umrum disi. Boyleleri neden karsina cikar biliyor musun. Bir gun 'O' karsina ciktiginda onu rahatca taniman icin. :27:

Canim ben cok etkilenmiyorum boylelerinden. Hani TV ye cikmis, doktor olmus umrum disi. Boyleleri neden karsina cikar biliyor musun. Bir gun 'O' karsina ciktiginda onu rahatca taniman icin. :27:

O çıksın artık yaaa . valla nerde acaba . abuk sabuk tipler çıkıyor karşıma . büyyümemiş bir çocuk . 40 yaşında . aman olgundur iyidir doymuştur diyerekten düşünüp görüştüm görüşmez olaydım 25 yaşındaki çocuktan beter çıktı . böle ego görmedim .sürekli ben iyiyim ben şöleyim ben böleyim bana yabancı kızlar çok bakardı yurt dışında . erkekler beni kıskanırdı gıcık olurdu off yani off valla ..

Hep cevrelerinde cok kiz olur zaten onun yatagini isitacak ama beyimiz istemez :D biz de yidik adama bak :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canı sıkılmış seni de vatsapta görünce yazmış...
Elinde tutmuş ihtiyacı olunca değerlendiriyor anlayacağın.
Bırak ayağına kadar gitmeyi görüşmeye bile tenezzül etme.

İşim çıktı de geçiştir.

KAç ay oldu kızla merhabam yok bi konuşmayla çağırdım geldi der, hiç yüz göz olma
Ayrıca adam yaşlı bunu da göz ardı etme....

noktası noktasına katılıyorum

Back