• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küstah adam..

Canı sıkılmış sana yazmış. Hatta belki başka kızlara da yazmıştır da tamam buluşalım diyen sen olmuşsundur. Günahı boynuna da hiç inanmıyorum bu tip erkeklere. İyi etmişsin gitmemekle birde ayağına çağırıyor hasbam.

Evet bir yarasi var sanirim turk kadini en cirkin kadin tipiymis ole dedi.bende dedim bende turkum niye bole soyluyorsun.sen litvanyaya finlandiyaya gittin mi hic dedi.ordaki kizlar cok güzel .onlarla kendini kiyaslama falan filan. Bende tutamadim kendimi benide yabanci erkekler begenir dedim.meraklisiniz tabi gevura demeye basladi..
aa dengesize bak sen salla gitsinn zorlamı görüşüyorsun sanki onlar güzelse onlara gitsin tutan yok değilmi

Canı sıkılmış sana yazmış. Hatta belki başka kızlara da yazmıştır da tamam buluşalım diyen sen olmuşsundur. Günahı boynuna da hiç inanmıyorum bu tip erkeklere. İyi etmişsin gitmemekle birde ayağına çağırıyor hasbam.

Cevresinde çok kiz oldugunu biliyorum ama ortak biri var tanıdık. .yani bayanlarin evlenmek icin can attığı tiplerden maalesef zaten kendine güvenide bundan...

Ay ilahi cok guldum buna.altin kolyesi eksik...
Begenmiyor valla.bende ortalama bir tipmisim iyi biriymisim ondan görüşmek istemis.bunuda ekledi..

ona söylencek çok söz varda site kaldırmaz diye şapmıyorum :1::1: sen görmemezlikten gelde neye ugradığını şaşırsın moruk:27::27:

ya varya konu açtığına değmez....kompleksli adam
onun o güzel kadınları varya onu ne biçim sırtından vurmuştur da havası 1500....

Onlarla evlilik olmazmis onuda soyledi.ama guzellik bakimindan en güzel slavlar mis.
rahatlar beraber her haltı yiyorlardır ondan boşverrr sana gaz vermeye kalkmış kendini bi halt zannettirip emeline 1 adım daha yaklaşmak yani sende onu bir halt sanım istediğini yapacağını sanmış ama hahah şuan halini düşünemiyorum adamın :37:

Zaten birsey yapmıyorum hoslandigimi anladi.zannediyor ki elinde oynaticak.benim dedigim olucak senin dedigin olmayacak inatcisin diyor..

neyseki fazlada zeki değilmiş bi şekilde kendini ortaya dökmüş

rahatlar beraber her haltı yiyorlardır ondan boşverrr sana gaz vermeye kalkmış kendini bi halt zannettirip emeline 1 adım daha yaklaşmak yani sende onu bir halt sanım istediğini yapacağını sanmış ama hahah şuan halini düşünemiyorum adamın :37:

Evet facebooktada gordum bir kac rus vardi listesinde..güzel kadinlardi cidden ama. ..

Öff ne gereksiz bir adam.
Sizin gözünüzde kendisini yücektmek için atmışta atmış.
Bikere cidden o kadar güzel kız arkadaşları olan, onlarla bu kadar vakit geçiren bir adam bunları söylemez, söylemeye gerek duymaz.
40 yaşında gelmiş ama bu daha bildiğin çocuk!
O laflarının hepsi, onu bişey sanman için söylenen yalanlardan ibaret.
Çok gördük biz böylelerini :1:
Bence uzak durmakla iyi yapmışsın.

Ayrıca madem kadınları, kadınların dilini o kadar iyi anlıyor, ilk buluşmadan sonra aranmasını gerektiğini bilmiyormu bu?
Kalkmış aylar sonra aramış birde ayağına çağırıyor.
Töbesttt..

Son düzenleme:
Evet facebooktada gordum bir kac rus vardi listesinde..güzel kadinlardi cidden ama. ..

Çevremde bir sürü güzel var dediği bunlar mı
Valla o ruslar beni bile ekler, sahte hesapta olabilir ayrıca

Sonuç olarak sen ne yaptın ?
Bu adamın numarasını engellemen lazım, bırak konu açmayı

Back