niyetim senin masum duygularınla dalga gecmek degil canım,
sadece kendine biraz iyi bakan, orta yaslı ve biraz da egitimli falan olunca kapılıyoruz hemen ama o perde gozumuzden kalktıgı anda aslında herbirinin genckız avına cıkmıs gibi davrandıklarını daha net goruyorsun...
onun ozellikleri su an gozunde buyuyebilir ama once karakterli olmayı bilseymis keske...
parmagını şıklatmasıyla kızlar sıraya girecek sanıyor ya onun totosunun boyle kalkmasını saglayanlar da maalesef yine bizleriz. şöyle adam akıllı birisi haddini bildirse neye ugradıgı şaşıracak da...
bir de baslarken evlilik lafı da etmis falan, insanların duygularıyla oynuyor resmen, terbiyesiz. olur da çapkın yanaşılmaz diyen olursa da diye ilk hamleyi oyle yapıyor herhalde, turk kızlarına ozel gelistirdigi bir taktik olsa gerek.
hic mi buyuyememis o bu adam anlamıyorum ki. dedigin gibi tamamen kustahlık yaptıgı. bırak kendi çöplügünde tepinsin dursun.
Beni evlilik meraklisi gordu ondan evlilik mevzularini acti belkide gerci ben evliligin e sinden bahsetmedim.ben once arkadas olunmasindan yanayim zaten ikili iliskilerde...bilmem begendim yani nedenini bilmiyorum
bende egitimli biriyim yani benden kat kat ustun degil.birde sevgilim olmadi su yasima kadar hep aksilik oldu.begenmediklerim cok oldu .belki bu birazcik ilgi hosuma gitti ama ole kapilcak bir kizda degilim yani.kendi bilir..