aradaki yaş farkını niye o kadar göz ardı ettinizki
20 yaş azda degil yani...
konu nasılda hemen ihtiyaca gelmişdışarda cok kız var
ee onları cagır o zaman
nuri alco nun 2014 versiyonuaman uzak dur gitsin 40ına gelmiş hala kız mı begenmiyomuş
beğen butonu olsa... çok fazla beğene tıklardım herhalde
aa dengesize bak sen salla gitsinn zorlamı görüşüyorsun sanki onlar güzelse onlara gitsin tutan yok değilmiEvet bir yarasi var sanirim turk kadini en cirkin kadin tipiymis ole dedi.bende dedim bende turkum niye bole soyluyorsun.sen litvanyaya finlandiyaya gittin mi hic dedi.ordaki kizlar cok güzel .onlarla kendini kiyaslama falan filan. Bende tutamadim kendimi benide yabanci erkekler begenir dedim.meraklisiniz tabi gevura demeye basladi..
Canı sıkılmış sana yazmış. Hatta belki başka kızlara da yazmıştır da tamam buluşalım diyen sen olmuşsundur. Günahı boynuna da hiç inanmıyorum bu tip erkeklere. İyi etmişsin gitmemekle birde ayağına çağırıyor hasbam.
Ay ilahi cok guldum buna.altin kolyesi eksik...
Begenmiyor valla.bende ortalama bir tipmisim iyi biriymisim ondan görüşmek istemis.bunuda ekledi..
aa dengesize bak sen salla gitsinn zorlamı görüşüyorsun sanki onlar güzelse onlara gitsin tutan yok değilmi
Onlarla evlilik olmazmis onuda soyledi.ama guzellik bakimindan en güzel slavlar mis.
Zaten birsey yapmıyorum hoslandigimi anladi.zannediyor ki elinde oynaticak.benim dedigim olucak senin dedigin olmayacak inatcisin diyor..ona söylencek çok söz varda site kaldırmaz diye şapmıyorumsen görmemezlikten gelde neye ugradığını şaşırsın moruk
rahatlar beraber her haltı yiyorlardır ondan boşverrr sana gaz vermeye kalkmış kendini bi halt zannettirip emeline 1 adım daha yaklaşmak yani sende onu bir halt sanım istediğini yapacağını sanmış ama hahah şuan halini düşünemiyorum adamınOnlarla evlilik olmazmis onuda soyledi.ama guzellik bakimindan en güzel slavlar mis.
Evet cerrah ..bide biraz unlu falan ...neyse bu kadar soyleyeyim...meslegi ne bunun merak ettim doktor falan mı bu kadar kadınlarla içli dışlı
Zaten birsey yapmıyorum hoslandigimi anladi.zannediyor ki elinde oynaticak.benim dedigim olucak senin dedigin olmayacak inatcisin diyor..
rahatlar beraber her haltı yiyorlardır ondan boşverrr sana gaz vermeye kalkmış kendini bi halt zannettirip emeline 1 adım daha yaklaşmak yani sende onu bir halt sanım istediğini yapacağını sanmış ama hahah şuan halini düşünemiyorum adamın
Evet cerrah ..bide biraz unlu falan ...neyse bu kadar soyleyeyim...
Yok bana birsey yapamaz zaten de.su tavri cok gicik.birde laf sokmaya calismasi vs.aman diyim uzak dur kendine eglence arar bu tipler
boşver dış güzelliği RABBİM kalp güzelliği versinEvet facebooktada gordum bir kac rus vardi listesinde..güzel kadinlardi cidden ama. ..
Evet facebooktada gordum bir kac rus vardi listesinde..güzel kadinlardi cidden ama. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?