• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küsen nisanlim 🙄

Off benim kocada bazen küsüyor. Öldüresim geliyor. Hiç çekilmiyolar

Benim koca tam tersi küsmüyor adam. Tartıştığımızda az tavır al uzak dur yok illa konuşacak illa tartışacak. Benim de küsmeme izin vermiyor. İki türlü de çekilmiyor 😬

Benim koca tam tersi küsmüyor adam. Tartıştığımızda az tavır al uzak dur yok illa konuşacak illa tartışacak. Benim de küsmeme izin vermiyor. İki türlü de çekilmiyor 😬
Herşeyin fazlası zarar. Hiç acımam yoktur o küserse ben daha çok küserim 3 gün küs kalsak ne yemek yaparım ne işini görürüm. Şimdi korkusuna küsemiyor 😂😂😂😂
Küsmemesi bence çokta güzel..

Yani duyduguma gore ahirda kullandigi kiyafetlerle yataga giren bi kadinmis kisisel bakimina dikkat etmeyen bi kadinmis kocam benle yatmiyo diye birilerine soyluyomus

Siz buradaki boşanma konularını bir okuyun.

Öyle saçma yalanlar söyleniyor ki inanamazsınız.
Yalan olduğunu anlamak için çok net bir yöntem vardır: Size bu olayları anlatanın davranışı tutarlı mı diye bakacaksınız.

Anlattığınız hikayelerin hiç biri tutarlı değil. Kocanızın ve görümcenizin tepkileri çok tuhaf.

Bir yandan öyle bir para sıkıntısı olduğu söyleniyor ki kadın sokağa düşmüş, ilişkiye zorlanmış. Öte yandan da deniyor ki tatmin olmuyorum diye şikayet ediyor.

Allahaşkına iradesi dışında alınıp satılan bir kadının dert edeceği konu mu bu? Erkek sinek görse kaçar.

Bu kadın aldatıldı mı, aldattı mı, satıldı mı, şikayet mi etti ne oldu bir karar versinler önce. 🤦‍♀️

Bir de aldatma ve finansal büyük problemler varken oturup temizliğe takmışlar, gülüyorum sadece.

Açıkçası eski evlilikte cinsel problemler vardır, temizlik için de kavga etmişlerdir ancak kadının bırakın satılmasını aldattığından bile çok ama çok şüpheliyim.
Bunu da en nazik şekilde söylüyorum.

Olayları bilen nötr birine sorun veya dava dökümüne ulaşın.

9’dan sonra eve girmeyeceksiniz, telefonunuza takip programı indireceksiniz, gönlünü hoş tutacaksınız… tabi eğer bunu çekmeye kararlıysanız.

benim onurum var derseniz de hoşt köpek deyip rest çekeceksiniz
bunları yapsa ne olacak ki bu sefer başka şeylere küsecek gıcık herif

sizin görüşünüz olmadığını da anladım bu arada :)

konu sahibi saha nişanlıyken böyle olan adamla evlenmeyeceksiniz

üstelik 2. evliliğiniz sanırım

bunları yapsa ne olacak ki bu sefer başka şeylere küsecek gıcık herif

sizin görüşünüz olmadığını da anladım bu arada :)

konu sahibi saha nişanlıyken böyle olan adamla evlenmeyeceksiniz

üstelik 2. evliliğiniz sanırım
tabi, başı hep öne eğik yürüyecek, sağa sola bakmayacak, tanımadığı numaraların aramalarına cevap vermeyecek, olur da zili bir erkek çalarsa evde yokmuş gibi davranacak, vs vs. ben bunlara asla ve asla razı olmam (BÜYÜK KONUŞTU) ama konu sahibi çok rahatsız gözükmüyor, daha çok küsen nişanlısının gönlünü nasıl alacağının derdinde. öyleyse yapılacakları da bilsin…

Siz malesef sorunlu bir evliliğe doğru koşar adımlarla gidiyorsunuz. Adam hem küsen, trip atan biri hem de ne yaptığınıza, nereye gidip kaçta döndüğünüze karışan biri. Resmen ondan üstü kapalı izin alıyorsunuz. Siz haklıyken öyle bir taviz vermişsiniz ki o haklıymış gibi davranıyor sizde özürler dileyerek peşinden koşuyorsunuz. Farkında mısınız siz haklısınız? O size güvenmiyor, söylediğiniz şeylere inanmıyor bile.
Bırakın artık aramayın, o hatasını anlasın ve o sizin peşinizden koşsun. Haa ama bu adam değişmez o ayrı bir konu. Ömür boyu da çekilmez böyle biri.

Sorunun küsme olması devede kulak kalıyor yalnız.

Burada ana olay adamın ileri derecede şüpheci olması. Anne cevap vermemek için açmıyor, çeşitli senaryolar vs bunlar nedir böyle?

Aklı sağlam birinin işleri değil bunlar. Kendinizi tüketecek birini çok güzel bulmuşsunuz.

Nisanlimi aradim acmadi mesaj attim sivasa donunce bize gelmesini ve bu nisan isini bitirmemiz gerektigini yazdim

Tamamdır, şimdi artık kızlarla rahat rahat buluşup iki sohbet edebileceksiniz, çok şükür. 🙏

Sağlığı ayrı tutarsak insanın yaşamında huzur kadar önemli olan çok az şey var.

Nisanlimi aradim acmadi mesaj attim sivasa donunce bize gelmesini ve bu nisan isini bitirmemiz gerektigini yazdim
Gelmesine gerek yok. Ben nişanı attım eşyalarını nasıl göndermemi istersin diye yazın.
Gelip sizi ikna etmesini bekliyorsunuz bitirmeye gönlünüz yok

Gelmeden bitiremiyor musun? Bu milletteki "son" görüşme tribi beni benden alıyor.
Son gorusme tribi degil sonucta takilan bi yuzuk var emanetler var onlarin verilmesi lazim ve ailemminde haberi olmasi lazim adam. Sehir diisinda ergen gibi telefonda ben senden ayriliyorum daha arama demek normal biseymi

Okuduğumda genç kız falan sandım sizi ama siz çocuk sahibi bir kadınmışsınız.
Adam manipülatif bir adam .
Kendi isteklerini sana dikte ederek uygulatmaya çalışıyor .
Burda olay kıskançlık da değil.
Benim dediğimi yapmak zorundasın olayı .
Yapmayınca sessis kalarak ayrılık msjı veriyor.
Çok yanlış bir karekter.
Böyle bir erkekle evlenmek hata olur.
Sen birde üstüne gidiyorsun suçlu senmişsin gibi.

Son gorusme tribi degil sonucta takilan bi yuzuk var emanetler var onlarin verilmesi lazim ve ailemminde haberi olmasi lazim adam. Sehir diisinda ergen gibi telefonda ben senden ayriliyorum daha arama demek normal biseymi
Ne ergeni yahu, koli yapıp kargoya verirsiniz, evine gider pılısı pırtısı, tertemiz koparsınız ne olacak, koca değil bi şey değil. Ailenize de siz söylersiniz, onun gelmesine gerek yok.

Back