30Kaç yaşındasınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30Kaç yaşındasınız?
Hikaye çok garip ben olsam uzak dururum karar senin?
Off benim kocada bazen küsüyor. Öldüresim geliyor. Hiç çekilmiyolar
Herşeyin fazlası zarar. Hiç acımam yoktur o küserse ben daha çok küserim 3 gün küs kalsak ne yemek yaparım ne işini görürüm. Şimdi korkusuna küsemiyorBenim koca tam tersi küsmüyor adam. Tartıştığımızda az tavır al uzak dur yok illa konuşacak illa tartışacak. Benim de küsmeme izin vermiyor. İki türlü de çekilmiyor
Abla saf mısın her duyduğuna inanıyorsun?Yani duyduguma gore ahirda kullandigi kiyafetlerle yataga giren bi kadinmis kisisel bakimina dikkat etmeyen bi kadinmis kocam benle yatmiyo diye birilerine soyluyomus
Yani duyduguma gore ahirda kullandigi kiyafetlerle yataga giren bi kadinmis kisisel bakimina dikkat etmeyen bi kadinmis kocam benle yatmiyo diye birilerine soyluyomus
Allah razı olsun yaIste bana diyoki en gec dokuz bucukda kalk d3medim mi ben sana sinir koymuyorum elbetteki cayini da icicen corbani da ama vaktinde ewinde olacan diyo
bunları yapsa ne olacak ki bu sefer başka şeylere küsecek gıcık herif9’dan sonra eve girmeyeceksiniz, telefonunuza takip programı indireceksiniz, gönlünü hoş tutacaksınız… tabi eğer bunu çekmeye kararlıysanız.
benim onurum var derseniz de hoşt köpek deyip rest çekeceksiniz
tabi, başı hep öne eğik yürüyecek, sağa sola bakmayacak, tanımadığı numaraların aramalarına cevap vermeyecek, olur da zili bir erkek çalarsa evde yokmuş gibi davranacak, vs vs. ben bunlara asla ve asla razı olmam (BÜYÜK KONUŞTU) ama konu sahibi çok rahatsız gözükmüyor, daha çok küsen nişanlısının gönlünü nasıl alacağının derdinde. öyleyse yapılacakları da bilsin…bunları yapsa ne olacak ki bu sefer başka şeylere küsecek gıcık herif
sizin görüşünüz olmadığını da anladım bu arada :)
konu sahibi saha nişanlıyken böyle olan adamla evlenmeyeceksiniz
üstelik 2. evliliğiniz sanırım
Nisanlimi aradim acmadi mesaj attim sivasa donunce bize gelmesini ve bu nisan isini bitirmemiz gerektigini yazdim
Gelmeden bitiremiyor musun? Bu milletteki "son" görüşme tribi beni benden alıyor.Nisanlimi aradim acmadi mesaj attim sivasa donunce bize gelmesini ve bu nisan isini bitirmemiz gerektigini yazdim
Gelmesine gerek yok. Ben nişanı attım eşyalarını nasıl göndermemi istersin diye yazın.Nisanlimi aradim acmadi mesaj attim sivasa donunce bize gelmesini ve bu nisan isini bitirmemiz gerektigini yazdim
Son gorusme tribi degil sonucta takilan bi yuzuk var emanetler var onlarin verilmesi lazim ve ailemminde haberi olmasi lazim adam. Sehir diisinda ergen gibi telefonda ben senden ayriliyorum daha arama demek normal biseymiGelmeden bitiremiyor musun? Bu milletteki "son" görüşme tribi beni benden alıyor.
Tebrik ederim bu kararınızdan dolayı. Umarım kararınızın arkasında durabilirsiniz. Çünkü karşınızda paranoyak, kontrolcü ve güvensiz biri var.Nisanlimi aradim acmadi mesaj attim sivasa donunce bize gelmesini ve bu nisan isini bitirmemiz gerektigini yazdim
Ne ergeni yahu, koli yapıp kargoya verirsiniz, evine gider pılısı pırtısı, tertemiz koparsınız ne olacak, koca değil bi şey değil. Ailenize de siz söylersiniz, onun gelmesine gerek yok.Son gorusme tribi degil sonucta takilan bi yuzuk var emanetler var onlarin verilmesi lazim ve ailemminde haberi olmasi lazim adam. Sehir diisinda ergen gibi telefonda ben senden ayriliyorum daha arama demek normal biseymi