• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küsen nisanlim 🙄

flört döneminiz olmadı mı görücü usulü mi nişanlandınız bunu anlamadık
nişanlandıktan sonra mı huy değiştirdi bu adam?

gelişme var mı gelen giden arayan?
Sewgiliyken boyle degildi zaten boyle olsa neden nisan takayim kendime zorummu var sonradan bu huyu cikti ortaya kendisi bugun iki uc defa aradi ama acmadim

Öf ömür mü geçer ? Herşeyinden kısıtlamaya çalışan biri. Bir hayal kurmuş o hayale inanıyor , bir yalan hayalin gerçek olduğunu inanıyor. Seni geçtim, kendisine güveni yok. Bir erkeğin küsmesi nedir? Hiç hoş bir durum değil . Aşk; küsmek değil. Güvenmemek hiç değil. Evlendiğinde daha çok hikayelere tanık olabilirsin ondan. Özgürlüğünü onun eline vermiş olursun, sırf seviyorsun diye.
Seviyorsan ve bu durumdan hoşlanmıyorsan baştan taviz vermeyip bu durumdan hoşlanmadığını belirt . Yoksa iler de evlenir ve bu durumun devamlılığı gelir , bu devamlılığı değiştirmek istersen ; senin için çok zor olabilir.
Tesekkur ederim.

Ayrilma sebebi karisinin cok pis olmasi yalan soyluyo olmasi ve esinin babasinin bu iflas edince baska bi adama para karsiligi satmasiymis

Yani duyduguma gore ahirda kullandigi kiyafetlerle yataga giren bi kadinmis kisisel bakimina dikkat etmeyen bi kadinmis kocam benle yatmiyo diye birilerine soyluyomus

Eski karısı yalanci degil, nisanliniz paranoyak. Otobusteyim dediginizde nasil size inanmadiysa karısınada inanmamistir.
Karısını begenmiyorsa ahır işini kendisi yapsaymis. Hem kadino ahira sokacak hem ev isi hem temizlik yaptiracak hem kokuyor diye begenmeyecek ne güzel:)

Allah askina gidip hemen evlenmedim bu sozum tek size degil yanlis anlamayin yani o kadar cok elestrildim ki sandim ki burdaki herkesin evliligi ailesi dort dortluk tek ben hataliyim sadece daraldim ve siz tanimadigim ama bana ailemden daha yakin gelen insanlarla paylasmak istedim caresizdim cunku
Balık baştan kokar
Nişan süresi zaten ne huyu var ne huyu yok anlamak içindir

Ben kocamda sonradan çıkan hiç bir değişiklik görmedim başta neyse şimdi de o

Bizi kendinize yakın görmeniz çok hoş çok güzel

Bizde sizi düşünerek yazıyoruz

İkinci evlilikte ince eleyip sık dokumak gerekiyor

Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah

Eski karısı yalanci degil, nisanliniz paranoyak. Otobusteyim dediginizde nasil size inanmadiysa karısınada inanmamistir.
Karısını begenmiyorsa ahır işini kendisi yapsaymis. Hem kadino ahira sokacak hem ev isi hem temizlik yaptiracak hem kokuyor diye begenmeyecek ne güzel:)
Zaten ayrıldığı karısı hakkında ileri geri konuşan bir insan her zaman kendi pisliğini örtme peşinde olan biri dir

Adam berbat birisi ömür törpüsü gibi

Nışanlıniz da çocuk var mı evlilik gecirmis mi yaş farkınız nasil

Sizin çocuğunuz var mı bu zihniyette bir adam çocuğa da çektirir

Merhabalar kk uyeleri...
Ben iki aylik nisanliyim ve nisanlim en. Ufak bi seyde küsüyor ve en az 3 gun. Konusmuyor bu sefer cumadan beri konusmuyor benimle sebep ise ben ondan habersiz bi yere gitmem de. Bisey de yapmam neyse o gun arkadasimla disarda oturup. Biseyler icelim dedik ve haber ettim canim dedim. Boyle boyle oda tamam git ama gec kalma dedi isten yedi bucukda ciktim dokuzbucukda arkadasimla ayrildik otobus bekledim falan derken saat onu geciyodu otobusten inmem beni aradi naptin. Diye otobus gec geldi dedim indim ewe geciyorum dedim sonra bana mesaj atti bana yalan soyluyosun iste inanmiyorum otobus gec geldi yalanina diye mesaj atmis annemi aramis annem vatsapta cevrimici gorunuyomus acmamis aradiginda megerse annemin telefonu gelinimizdeymis annem namaz kiliyomus seni soracagim. Icin ann3nde acmiyor telefonu falan yazmis anlattim anlattim ama inanmiyor hala. Ariyorum acmiyor mesaj atiyorum cewap vermiyor. Dun yine. Yazdim. Hadi gel. Barisalim diye o ise konusmak istemiyorum yazdi ne deemek. Oluyor bu dedim. Konusmak istemiyorum oluyor yazmis hicmi konusmayacaksin yazdim goruldu atti aradim ama acmiyor bu arada kendisi sehir disinda calisiyor suan ay basinda gelicek bana azicik akil verin lutfen ❤️ bu durumdan hic hoslanmiyorum beni sewmedigini dusunmeye basladim
Benim de eski nişanlımın sinirli anında küsme/konuşmama huyu vardı. Birkaç saat sonra yazardı ya da arardı. Ben 1 ay önce attım nişanı. İletişim kuramayan, surat asan, küsen, en ufak şeyde kavga çıkaran erkekle evlilik yapılmaz. Yarın öbür gün aynı evin içinde de küser, evi terk eder, yatakları ayırır en küçük şey için. Evlilikte elbette fikir ayrılıkları, çatışmalar, sorunlar olacak ne yani her defasında küsecek mi?

Sınır k
Merhabalar kk uyeleri...
Ben iki aylik nisanliyim ve nisanlim en. Ufak bi seyde küsüyor ve en az 3 gun. Konusmuyor bu sefer cumadan beri konusmuyor benimle sebep ise ben ondan habersiz bi yere gitmem de. Bisey de yapmam neyse o gun arkadasimla disarda oturup. Biseyler icelim dedik ve haber ettim canim dedim. Boyle boyle oda tamam git ama gec kalma dedi isten yedi bucukda ciktim dokuzbucukda arkadasimla ayrildik otobus bekledim falan derken saat onu geciyodu otobusten inmem beni aradi naptin. Diye otobus gec geldi dedim indim ewe geciyorum dedim sonra bana mesaj atti bana yalan soyluyosun iste inanmiyorum otobus gec geldi yalanina diye mesaj atmis annemi aramis annem vatsapta cevrimici gorunuyomus acmamis aradiginda megerse annemin telefonu gelinimizdeymis annem namaz kiliyomus seni soracagim. Icin ann3nde acmiyor telefonu falan yazmis anlattim anlattim ama inanmiyor hala. Ariyorum acmiyor mesaj atiyorum cewap vermiyor. Dun yine. Yazdim. Hadi gel. Barisalim diye o ise konusmak istemiyorum yazdi ne deemek. Oluyor bu dedim. Konusmak istemiyorum oluyor yazmis hicmi konusmayacaksin yazdim goruldu atti aradim ama acmiyor bu arada kendisi sehir disinda calisiyor suan ay basinda gelicek bana azicik akil verin lutfen ❤️ bu durumdan hic hoslanmiyorum beni sewmedigini dusunmeye basladim
Sınır koymasından ziyade sana inanmaması ve iftira atması? Sen evlen de ben çocuğun için üzülüyorum. Dikkatli düşün lütfen, kendine koca seçme çocuğuna da üvey baba seç lütfen🙏🏻

Merhabalar kk uyeleri...
Şimdiden küsen nisanliniz emin olun evlenince hiç çekilmez evlilik için acele etmeyin bence de baktınız olmuyor bazen de zorlamaya gerek yok benim de başımda her şeyde küsen bir eş var haklı yada haksız farketmez surekli küser evde kendi halinde takılır ömür törpüsü

Merhabalar kk uyeleri...
Bu adamla ilişki yürümez.felaket bir vaka.

Back