• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küsen nisanlim 🙄

Merhabalar kk uyeleri...
Ben iki aylik nisanliyim ve nisanlim en. Ufak bi seyde küsüyor ve en az 3 gun. Konusmuyor bu sefer cumadan beri konusmuyor benimle sebep ise ben ondan habersiz bi yere gitmem de. Bisey de yapmam neyse o gun arkadasimla disarda oturup. Biseyler icelim dedik ve haber ettim canim dedim. Boyle boyle oda tamam git ama gec kalma dedi isten yedi bucukda ciktim dokuzbucukda arkadasimla ayrildik otobus bekledim falan derken saat onu geciyodu otobusten inmem beni aradi naptin. Diye otobus gec geldi dedim indim ewe geciyorum dedim sonra bana mesaj atti bana yalan soyluyosun iste inanmiyorum otobus gec geldi yalanina diye mesaj atmis annemi aramis annem vatsapta cevrimici gorunuyomus acmamis aradiginda megerse annemin telefonu gelinimizdeymis annem namaz kiliyomus seni soracagim. Icin ann3nde acmiyor telefonu falan yazmis anlattim anlattim ama inanmiyor hala. Ariyorum acmiyor mesaj atiyorum cewap vermiyor. Dun yine. Yazdim. Hadi gel. Barisalim diye o ise konusmak istemiyorum yazdi ne deemek. Oluyor bu dedim. Konusmak istemiyorum oluyor yazmis hicmi konusmayacaksin yazdim goruldu atti aradim ama acmiyor bu arada kendisi sehir disinda calisiyor suan ay basinda gelicek bana azicik akil verin lutfen ❤️ bu durumdan hic hoslanmiyorum beni sewmedigini dusunmeye basladim
Çok başındasınız size tek tavsiye verebilirim böyle bir psikopatla evlenip hayatınızı kabusa çevirmeyin..
Evet sizi sevmiyor sadece sahibinizmiş gibi davranıyor.

Açıkçası üniversitede anne evinde daha rahattım ben.

Arkadaşlarla şehir dışı tura giderdik, tur otobüsü yol
geç kalınca peki derlerdi, şehre yaklaşınca mesaj at da durak yerinden seni alalım derlerdi. Gece ikide varmışlığım var.

İkinci evlilik bu, böyle basit hatalar yapmamanız lazım artık.

Dokuz buçukta kalk demedim mi nedir, zaten restoranda atıştıralın deseniz o saatte kimse kalkmaz.

Ortaokul dönemine geri dönmek mi istersiniz bilemem ama emin olun kendisi arkadaşlarla çıktığında o saatte kalkmayacak. Evlilik sonrası baskının katlanarak artmasını bekleyin, hiçbir şekilde arkadaşlarınızın yanına bırakacağını düşünmüyorum.

Bu kadar rahat yalan söylüyorsun diye suçlayan oturup bir de annenizi rahatsız eden biri için... cidden evlenecek misiniz? 😮
Bunlar sana geri donecek demisti

Telefonu açmamak güç gösterisidir.

Siz peşinde elde telefon koşturacaksınız, ne olur beni affet diye yalvaracaksınız, o da ağzının köşesiyle sakın bir daha yapma hiç açmam telefonu diyecek.

Olay güven meselesi değil, kontrol etmek. Küsmek de kontrol etmek için iyi bir araçtır.

Siz onu umursamayın peşine düşmeyin hemen gözünün ucuyla kontrol eder nerede kaldı diye.

Bu saatten sonra ikinci evlilikte bununla uğraşmayın.
Ne kadar haklsiniz

Anlayamadım eski eşinin babası iflas edince kızını mı satıyor?

Açıkçası eski eşini de bir dinlemek lazım, bu nedenlere inanmak gerçekten zor. Dava belgelerini gördünüz mü?

Sonuçta dediğine göre eski eski kendisini bir sürü kişiyle aldatıyorken oturup temizliğine takılmış, tutarsızlık var.

Olaylar dediğinden çok farklı olabilir.
Bunu bana kiz kardesi soyledi temizlik konusunu

evli kadını mı satmış kocası iflas etti diye?
siz biraz safsınız zaar.
birde merak ettim arkadaşınızla buluşmak için annenizden babanızdan da izin aldınız mı? onlar da şu saatte evde ol dediler mi? otobüsü kaçırdığınız için sizinle küstüler mi? mesela anneniz nişanlınızı arayıp sizi teyit etme gereği duydu mu? hayır yani ailenizde böyle diye mi normal geliyor bu adamın dikte etmeye çalıştıkları o yüzden mi arayıp mesaj atıp barışmaya çalışıyorsunuz ısrarla?
Benim ailemde ayni disari ciksam surekli ararlar babam ise hic bi yere yollamaz sehir disinda calistigi icin ewe bazen bahaneler ureterek cikardim

Merhaba,aranızda güven sorununuz mu var yoksa genel huyumu böyle?bunu en iyi siz bilirsiniz.Önceden konuşarak gitmişsiniz,dönüş saati konuşulmamış,sizi aramamış annenizi aramış ve kafasında da kurmuş?konuştuğunuz halde ilk olayda böyle yapıyorsa güvensiz biri bence o.Karar size kalmış uğraşırım derseniz.bence olay sizi sevip sevmemesi değil güvensizlik..
Bende bana guvenmedigini dusunuyorum

Benim ailemde ayni disari ciksam surekli ararlar babam ise hic bi yere yollamaz sehir disinda calistigi icin ewe bazen bahaneler ureterek cikardim

tamam işte kadın olarak kontrol edilmeye alışkın olup nişanlınızın saçma sapan davranış ve laflarını alttan almanız bundan kaynaklanıyor demek ki.
kusura bakmayın ama kendi ailesinin saygı duymadığı birine elin adamı hiç duymaz.
kendinizi açıklamaya çalışmanın ne kadar aşağılayıcı bir durum olduğunu farketmediğiniz sürece bu adam size daha çok küser.

E heralde eski karım beni aldattı diyecekti, başını öne eğ gözün açılmasın ki seni çatır çatır aldatabileyim, sen de korkundan gık çıkarama sözümü dinle, otur evde yemek yap çocuk bak, ayak altında dolanıp keyfimi bozma diyecek hali yoktu.

babasıda kadını satmamış satmamış konu sahibesinin nişanlısı iflas edince satacağı tutmuş bak sen çıkan olaylara🤷‍♀️
bak şimdi şeyi merak ettim kadının babası konu sahibesinin nişanlısına da mı satmış kızını?
hayır yani adamın tiyneti bu madem nişanlı kaç para ödemiş acaba?

Aldatmayı kesinlikle savunmuyorum ama bir insan durduk yere aldatmaz.ilgisiz bir adam demek.
Yani duyduguma gore ahirda kullandigi kiyafetlerle yataga giren bi kadinmis kisisel bakimina dikkat etmeyen bi kadinmis kocam benle yatmiyo diye birilerine soyluyomus

babasıda kadını satmamış satmamış konu sahibesinin nişanlısı iflas edince satacağı tutmuş bak sen çıkan olaylara🤷‍♀️
bak şimdi şeyi merak ettim kadının babası konu sahibesinin nişanlısına da mı satmış kızını?
hayır yani adamın tiyneti bu madem nişanlı kaç para ödemiş acaba?
Bunun esini ilk abisine gitmisleer istemeye abisi ben askerden gelmeden evlenmem deyince babasida ben soz verdim onlar bizim akrabamiz diyor bu 17 yasindayken bunu goturuyolar zorla. Belli bi miktar para karsiliginda bununla ewlendiriyolar

Back