- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.879
- 63
- 30
Okuyun. Ben ayrıldım, siz de umarım doğru karar verirsiniz.Okuyacagim. Kesinlikle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okuyun. Ben ayrıldım, siz de umarım doğru karar verirsiniz.Okuyacagim. Kesinlikle
Bagiracaksiniz o zaman size güvenmeyen biriyle evlilik olmaz . Hem sürekli kusecek hem guvenmeyecek hem de çocuğunuz var sizi sevdiğini söyleyen adam size bu kadar psikolojik şiddet uyguluyorsa kendinden olmayan çocuğa ne tür tripler atar oncebunlari bir düşününBende agliyorum ksuuyo diye ya ama konusmamak telefonu acmamak nedir madem inanmiorsun guvenmiyorsun ne diye bu yola ciktin diye bagirmak geliyor icimden
Iste bana diyoki en gec dokuz bucukda kalk d3medim mi ben sana sinir koymuyorum elbetteki cayini da icicen corbani da ama vaktinde ewinde olacan diyo
Bende agliyorum ksuuyo diye ya ama konusmamak telefonu acmamak nedir madem inanmiorsun guvenmiyorsun ne diye bu yola ciktin diye bagirmak geliyor icimden
Ayrilma sebebi karisinin cok pis olmasi yalan soyluyo olmasi ve esinin babasinin bu iflas edince baska bi adama para karsiligi satmasiymis
En ufak bireyde küsüyor'u okuduktan sonra gerisini okumadım.Merhabalar kk uyeleri...
Ben iki aylik nisanliyim ve nisanlim en. Ufak bi seyde küsüyor ve en az 3 gun. Konusmuyor bu sefer cumadan beri konusmuyor benimle sebep ise ben ondan habersiz bi yere gitmem de. Bisey de yapmam neyse o gun arkadasimla disarda oturup. Biseyler icelim dedik ve haber ettim canim dedim. Boyle boyle oda tamam git ama gec kalma dedi isten yedi bucukda ciktim dokuzbucukda arkadasimla ayrildik otobus bekledim falan derken saat onu geciyodu otobusten inmem beni aradi naptin. Diye otobus gec geldi dedim indim ewe geciyorum dedim sonra bana mesaj atti bana yalan soyluyosun iste inanmiyorum otobus gec geldi yalanina diye mesaj atmis annemi aramis annem vatsapta cevrimici gorunuyomus acmamis aradiginda megerse annemin telefonu gelinimizdeymis annem namaz kiliyomus seni soracagim. Icin ann3nde acmiyor telefonu falan yazmis anlattim anlattim ama inanmiyor hala. Ariyorum acmiyor mesaj atiyorum cewap vermiyor. Dun yine. Yazdim. Hadi gel. Barisalim diye o ise konusmak istemiyorum yazdi ne deemek. Oluyor bu dedim. Konusmak istemiyorum oluyor yazmis hicmi konusmayacaksin yazdim goruldu atti aradim ama acmiyor bu arada kendisi sehir disinda calisiyor suan ay basinda gelicek bana azicik akil verin lutfen bu durumdan hic hoslanmiyorum beni sewmedigini dusunmeye basladim
doğu ?Güven yok!
Saygı yok!
Psikolojik şiddet!
Eğitim seviyesi kokusu var bu konuda. Eğitim seviyesi sizin ve onun nasil?
Doğu batı kuzey güney ayırmam ama bu konuda yine bir etnik koku alıyorum. Bir yetiştiriliş farkı..
Sürekli küsen adamla ömür geçmez bide erkek küslüğü çok itici oluyor. Bide 2. evliliğiniz çocuğunuz var üstelik böyle bir adamı ömür boyu çekebilecek misiniz bunu oturup düşünün bir derim. Düşünsenize evde 2 çocuk var bir biri küsüyor bir diğeri aman allahım çok kötü. Hadi diğeri gerçekten çocuk ama bu kazık kadar adam ne küslüğü beee.Merhabalar kk uyeleri...
Ben iki aylik nisanliyim ve nisanlim en. Ufak bi seyde küsüyor ve en az 3 gun. Konusmuyor bu sefer cumadan beri konusmuyor benimle sebep ise ben ondan habersiz bi yere gitmem de. Bisey de yapmam neyse o gun arkadasimla disarda oturup. Biseyler icelim dedik ve haber ettim canim dedim. Boyle boyle oda tamam git ama gec kalma dedi isten yedi bucukda ciktim dokuzbucukda arkadasimla ayrildik otobus bekledim falan derken saat onu geciyodu otobusten inmem beni aradi naptin. Diye otobus gec geldi dedim indim ewe geciyorum dedim sonra bana mesaj atti bana yalan soyluyosun iste inanmiyorum otobus gec geldi yalanina diye mesaj atmis annemi aramis annem vatsapta cevrimici gorunuyomus acmamis aradiginda megerse annemin telefonu gelinimizdeymis annem namaz kiliyomus seni soracagim. Icin ann3nde acmiyor telefonu falan yazmis anlattim anlattim ama inanmiyor hala. Ariyorum acmiyor mesaj atiyorum cewap vermiyor. Dun yine. Yazdim. Hadi gel. Barisalim diye o ise konusmak istemiyorum yazdi ne deemek. Oluyor bu dedim. Konusmak istemiyorum oluyor yazmis hicmi konusmayacaksin yazdim goruldu atti aradim ama acmiyor bu arada kendisi sehir disinda calisiyor suan ay basinda gelicek bana azicik akil verin lutfen bu durumdan hic hoslanmiyorum beni sewmedigini dusunmeye basladim
Ayrilma sebebi karisinin cok pis olmasi yalan soyluyo olmasi ve esinin babasinin bu iflas edince baska bi adama para karsiligi satmasiymis
E heralde eski karım beni aldattı diyecekti, başını öne eğ gözün açılmasın ki seni çatır çatır aldatabileyim, sen de korkundan gık çıkarama sözümü dinle, otur evde yemek yap çocuk bak, ayak altında dolanıp keyfimi bozma diyecek hali yoktu.evli kadını mı satmış kocası iflas etti diye?
siz biraz safsınız zaar.
birde merak ettim arkadaşınızla buluşmak için annenizden babanızdan da izin aldınız mı? onlar da şu saatte evde ol dediler mi? otobüsü kaçırdığınız için sizinle küstüler mi? mesela anneniz nişanlınızı arayıp sizi teyit etme gereği duydu mu? hayır yani ailenizde böyle diye mi normal geliyor bu adamın dikte etmeye çalıştıkları o yüzden mi arayıp mesaj atıp barışmaya çalışıyorsunuz ısrarla?
Merhaba,aranızda güven sorununuz mu var yoksa genel huyumu böyle?bunu en iyi siz bilirsiniz.Önceden konuşarak gitmişsiniz,dönüş saati konuşulmamış,sizi aramamış annenizi aramış ve kafasında da kurmuş?konuştuğunuz halde ilk olayda böyle yapıyorsa güvensiz biri bence o.Karar size kalmış uğraşırım derseniz.bence olay sizi sevip sevmemesi değil güvensizlik..Merhabalar kk uyeleri...