- 27 Aralık 2011
- 63.313
- 61.031
Tabi evetO kişiye yazacağını bize yazmış. hep beraber haklısın sen çok minnoş kalplisin diye pohpohlamamızı istiyor
Kesin öyle.. şöyle arası bozulunca desıfreye girişen tiplere acayip uyuz oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi evetO kişiye yazacağını bize yazmış. hep beraber haklısın sen çok minnoş kalplisin diye pohpohlamamızı istiyor
Yani bunun neresi saygısızlık,neresi sensizlik,neresi size hakaret. Yüz yıllık arkadasiniz değil ya, insta adıyla seslenmiş bu kadar anlam yüklemeye gerek yok. Benim KKda coook sevdiğim, instadan eklestigim,devamlı konuştuğum arkadaşlarım var. Adımı biliyorlar ama genelde özelde de konuşsak bana hala yengenc diyor. Hatta sevdiğim bir üye var, beraber spor müsabakası yaparken numaralarımızı almıştık, uygulamadan yaptıklarınızı paylaşalım diye, iki yıldır nicki de yeni bir nick, gerçek adını da söylemişti ama ben ona whatsapptan da yazsam eski nikinin kısaltılmasıyla hitap ediyorum, noop diyorum. Çünkü öyle kodlamisim beynimde, ne var ki bunda?Dedim deli herhalde. Normal bi davranis degil bu. Neyse takildim espri yaptim buna gercek ismimimi unuttun kiz vs diye. Yok burada ayse yaziyor oyle yazdim gectim diyor. Saygisizlik densizlik.
Gunlerce dert anlat ismimi defalarca zikret sonrada baska bi isim yani nik ismimle hitapta bulun. Olabilir ne var bunda diyen olabilir ama bu bence ince bi cizgi. Seni saymiyorum isminde umrumda degil der gibi.
burada zaten toksik ilişkisini anlatıyormuş siz bile bile arkadaş olmuşsunuz.telefonları olan 3 5 arkadaşım var ama uzun zaman tanıştıktan sonra tel evrdik birbirimize.kim olduğumuzu da biliyoruz ama gene de burada ki nik adlarımızla konuşuruz çoğunlukla özelden bile.ben sizi hatalı buldum.o kişi bilemez vaktinizi çaldığını çünkü arkadaşlık etmemişsiniz hiç sitede.seçici olmamışsınız arkadaşlık konusunda.hem sorunlu üyeyi seçin hem de şikayet edin bu olmadı.ayrıca kafanıza yatmadıysa engelleyecektiniz olacak bitecekti.ne arkadaşlıklar bitirdik sitede yerine de ne arkadaşlıklar edindik tekrardan.kadın size hakaret etmemiş bir zararı olmamış.altı üstü derdini anlatmış.cevap vermeyecektiniz istemiyorsanız olacak bitecektiFake insta ydi belirttim. O kisi gercek instasini verdi ben onu yapmam. Dedigim gibi samimiyet degildi amacim o yalnizlikta bir iki laflar gecerimdi. Ama bazi insanlar gorgusuz ve haddini asan cinsteler. Bunu bir kez daha anladim.
hiç samimiyetimin olmadığı üyelerin de derdini dinledim özelden ara ara.fikirlerimi yazdım .devamlı devamlı da yazmadılar asla.daha samimi olup kim olduğunu bilmediklerimle de ara ara özelden konuşuyorum.onlar da saplantılı değiller.yazmayınca işi vardır diyorlar ya da onlar yazmayınca ben öyle diyorum.bir de tüm hayatımı bilen 10 kadar üye var burada.onlar da anlatır ben de her gün konuşuyoruz özelden grupça.burası da aynı reel hayat gibi.kimle ne kadar samimi olacağımızı kendimiz seçeceğiz.apartmanımıza taşınan her kadın normal mi tehlikesiz mi?hemen evlerine mi gidiyoruz aynı yerde oturuyoruz diye.sanal dünya dada seçici olunca gayet güzel arkadaşlıklar oluyor.Merhabalar; bahsettiğiniz sıfatlara sahip olduğunuzu düşünmüyorum. Sahip olduğunuzu söyleyerek kendinizi öyle tanıtıyorsunuz sadece. Eğer öyle biri olsaydınız; bahsi geçen kişi yaptığı hareketle sizi sinirlendirdi diye kk da konu açıp; "ablası bile dinlemediği halde" Diye defalarca vurgulayarak, kadını küçük düşürmeye çalışarak intikam almaya çalışmazdınız.
Bahsi geçen üyeyi tanımıyorum. Benim gibi tanımayan pek çok kişi var. Herkesin kafasında kadını toksik biri, rahatsızlık verecek derecede yapışkan biri olarak etiketliyorsunuz. Kendince size sitem etmesini çocukluk olarak nitelendirmişsiniz, doğrudur ama en azından sizin ki gibi kötülük değil, sadece çocukluk yapmış.
İlgili üye burayı okuyor ise; özelinizi lütfen böyle güvenip, tanımadığınız insanlarla paylaşmayın. İnsanlar beklentileri karşılanmadığında, sıkıldıklarında böyle davranışlar sergileyebiliyor. Belli ki çok bunalmışsınız ama çözüm kendinizde, buradaki herhangi bir üyede değil.
Gerçekten mi? Derler ki sen kendini övme,bırak insanlar seni övsun :) Bu ne ya:) ovmuyorum gercek bu.
mutevazi bi insanimdir
zor bi insan degilim
merhametli bi insanim
(Beni) ilgili bilgili vs gorup anlattikca anlatasi geliyor insanların
duygusal bi yapim var
Ben insanlarin guvendigi rahatça dertlerini anlatabildigi biriyimdir.
neseli pozitif bi insanim onca kotu seyler yasamis olmama ragmen.
Merhametli bi insanim (2)
yeter daha vurmaGerçekten mi? Derler ki sen kendini övme,bırak insanlar seni övsun :) Bu ne ya
Yazısının yarısı kendisini övmesi, diğer yarısı karşı tarafın kendisine ne kadar rahatsızlık verdiği ile ilgili olmuş. Sorununu dinledi diye ömür boyu minnetkar kalmasını, her hareketini görmezden gelmesini bekliyordu ama karşı taraf sitem etince çok kızdı galiba...Ne kadar kendini övüyor siz de fark etmişsiniz. Merhametliymiş insanlar dinlemeyi severmiş vs vs
katılıyorum.daima en iyi insan daima en merhametli insan daima en güler yüzlü en saygılı insan olamayız.reelde de sanalda da kimi zaman arkadaşa aşırı sabırlı aşırı empatili oluyorum kimi zaman da amann banane benim derdim kendime yeter diyorum.telefonunu açmak istemediğimiz çok sevdiğimiz arkadaşlarımız oluyor zaman zaman.yalnız kalmak istiyorum çünkü.siz de öylesinizdir herkes böyledir bence.ben 75 yaşındaki teyzeden tut 8 yaşındaki çocuğa kadar bir şeyler öğreniyorum hala.herşeyi biz bilemeyiz ki eğitimli de olsak kendimizi ne kadar geliştirsek de.örneğin mesleğim turizm eğitimini aldım 5 yıl ama burada gezgin bir arkadaştan çok şey öğrendim bilmediğim.Ay ne kadar bayık bir anlatım tarzınız var. Aynı şeyleri tekrar tekrar söyleyip durmuşsunuz. Ayrıca aşırı kibirli bir havadasınız. Bunu ben yazdıklarınızdan anlıyorsam gerçek hayattaki insanlar daha rahat anlıyordur. Arkadaş olunacak bir karakter değilsiniz yani onu bilin.
ama yani insanda kendini sorgulamali
Büyük ihtimal watsaptan konuştunuz o kadar derde kontör mü dayanırNumara gizleme ozellegini bilmiyormusunuz
kontör var mı halaaa?Büyük ihtimal watsaptan konuştunuz o kadar derde kontör mü dayanır
Yokmu yav ne oluyor dakkamı deniliyor cok cahalım çokkkkontör var mı halaaa?
haa dakika alıyorsun .eskiden kontör attt kontörrr at diyordu ya ata demirer şarkısında.hala var mı acep diye düşünmüştüm deYokmu yav ne oluyor dakkamı deniliyor cok cahalım çokkk
ay gerçekten ya. içimi baydı bayık bayık kendine methiyeler dizmiş bi de. kalkmış burda dedikodusunu yapıyor x kişinin. karşıdakinin de savunma yapamayacağını düşünüyor ama üye çıkıp ağzına etse yeri şu an.Gerçekten mi? Derler ki sen kendini övme,bırak insanlar seni övsun :) Bu ne ya
Yorumunuz şahane umarım konu sahibi de yorumunuz hakkında biraz düşünürkatılıyorum.daima en iyi insan daima en merhametli insan daima en güler yüzlü en saygılı insan olamayız.reelde de sanalda da kimi zaman arkadaşa aşırı sabırlı aşırı empatili oluyorum kimi zaman da amann banane benim derdim kendime yeter diyorum.telefonunu açmak istemediğimiz çok sevdiğimiz arkadaşlarımız oluyor zaman zaman.yalnız kalmak istiyorum çünkü.siz de öylesinizdir herkes böyledir bence.ben 75 yaşındaki teyzeden tut 8 yaşındaki çocuğa kadar bir şeyler öğreniyorum hala.herşeyi biz bilemeyiz ki eğitimli de olsak kendimizi ne kadar geliştirsek de.örneğin mesleğim turizm eğitimini aldım 5 yıl ama burada gezgin bir arkadaştan çok şey öğrendim bilmediğim.
Ata adamım benim ya kontör at sevgilim ulaşayım sana birde ödemeli arama vardı Türkiye de güzel günler mazide kalmışhaa dakika alıyorsun .eskiden kontör attt kontörrr at diyordu ya ata demirer şarkısında.hala var mı acep diye düşünmüştüm de
Acayip pis merak ettim kim acabaay gerçekten ya. içimi baydı bayık bayık kendine methiyeler dizmiş bi de. kalkmış burda dedikodusunu yapıyor x kişinin. karşıdakinin de savunma yapamayacağını düşünüyor ama üye çıkıp ağzına etse yeri şu an.