Hamileyken beddua etti yine beddua etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu ailelerin oğul sevdası da beni bitiriyor. Şu oğlan çocuklarının yaptığının kırkta birini kız çocuğu yapsa evlatlıktan reddederler.
Siz hiç karışmayın kötü olan siz olursunuz ki olmuşsunuzda kim ne hali varsa görsün

Şu ailelerin oğul sevdası da beni bitiriyor. Şu oğlan çocuklarının yaptığının kırkta birini kız çocuğu yapsa evlatlıktan reddederler.
Siz hiç karışmayın kötü olan siz olursunuz ki olmuşsunuzda kim ne hali varsa görsün
Baska biri olsa arayip kizar sen annemize nasil boyle bagirabilirsin seni simdi surada alirim elime doverim gibi seyler soylemis mesela siz olsaniz susarmisiniz :KK43: bende mesaj attim hakaretlere basladi banada bahane oldu tamamiyle hayatimdan cikarttim o kisiyi buraya yazmadigim cok seyler var abi degildi zaten benim icin sadece bedduasi kufurleri zoruma gidiyor ve babamin bir daha beni aramamasi kendisi bilir aramasin sua saatten sonra

Canimin sıkıldıgı bir nokta da o annem acisindan sknti yine yok ama babam arardi goruntulu konusur severdi karsidan 3 gundur aramiyor cani sagolsun aramasin mesajlari herseyi gordu kendi bilir ☹
Amin annem artık alısti kimseye ihyiyacim yok ben kendime bakarim kim ne dusunurse dusunsun diyor tabi hasta olduktan sonra neye yarar ilk zamanlar yapicakti bunu
Dediğim gibi gereksiz insanlar için canını sıkma. Beddua da döner dolaşır sahibini bulur. Allah annene de sabır versin. Çocuklar için boşanmak istemeyen annelere de örnek olsun 😔

Baska biri olsa arayip kizar sen annemize nasil boyle bagirabilirsin seni simdi surada alirim elime doverim gibi seyler soylemis mesela siz olsaniz susarmisiniz :KK43: bende mesaj attim hakaretlere basladi banada bahane oldu tamamiyle hayatimdan cikarttim o kisiyi buraya yazmadigim cok seyler var abi degildi zaten benim icin sadece bedduasi kufurleri zoruma gidiyor ve babamin bir daha beni aramamasi kendisi bilir aramasin sua saatten sonra
Valla benim ailem bugüne kadar bana yapılanlara nasıl sustuysa ben de gayet onlara yapılanlara susabilirim. Benden yardım fikir isteyen olmuş mu olmamış o zaman yoluma bakarım. Siz de öyle yapın

İnanmıyorum ya inşallah soyu kurur abinizin asla evlenemez resmen ilk eş kisisinin bana ettiği küfür ve beddualarin aynısı bütün narsistler aynı dilde mi konuşuyor nedir anlamadim veya sorunlu bilemiyorum

Sizin sıkıntı sadece abi denen cinste değil, babanızda. Telefona ACR yükleyin konuşmaları kayıt edin. Babanızla yüzleşin ve bu tavırların ondan kaynaklandığını söyleyin. Anneniz de şahit değil miydi konuya? Abiniz daha ne yapması lazım ailenize tepki vermeleri için. Babanız sürekli koruyarak ne elde etmek istiyor. Hırsızlık vs her tür şey var diyorsunuz. Avukat keşke şikayet etseymiş.
Ben ankarada yasiyorum annem antalyada bana kufur ettikten sonra annemi aramis tekrar tartismis o ara kendisi istanbula isine gidicekti yoldayken aramis benim konusmalarima annem sahit degil beni aradi kizdi annem ben demedim mi muhattap olma diye bende sana okuyayim mesajlari haksizsam kız dedim okudum ve birsey demedi bana cunku ben sinirli bibyapiya sahibim annem bile sasirdi nasil boyle sakin konustun diye beddua edince dayanamayip bende kufur ettim

Hat abinizin adına ve dolayısıyla icra takibi de abinizin adınaysa annenizden tahsil etmeye çalışması suç. Hat annenizin adına ve icra takibi de annenizin adınaysa suç değil. Ama diğer yazdıklarınız gibi bu da net olmadığı için, yazdığınızdan da ilk cümlede belirttiğim sonuç çıktığı için suç dedim.

Böyle saçma sapan, meslek etiğine aykırı durumlar görünce dayanamıyorum. Sizin sorup sormamanızla alakası yok.

Telefondan yazmanız falan filan bahane değil, çoğumuz telefondan giriyoruz. Karmaşıklığın sonucu olarak da böyle konu dışı yorumlar alırsınız, yapacak bir şey yok 🤷🏻‍♀️

EKLEME: Sonradan beğenmedim atmışsınız, hatrım kalmasın.
Meslek etiğine aykırıysa yorum yapmayın ayrıca bizde öğretmeniz arada bende hata yapabiliyorum. Ne alaka konuyla mesleginizin siz mesleğinizi göze sokmak için yorum yapmışsınız..

İnanmıyorum ya inşallah soyu kurur abinizin asla evlenemez resmen ilk eş kisisinin bana ettiği küfür ve beddualarin aynısı bütün narsistler aynı dilde mi konuşuyor nedir anlamadim veya sorunlu bilemiyorum
Es der bosarsin gider ama ayni anneden cikan birinin ettigi kufur beddua cok zor ama kestim butun baglarimi engelledim numarasini engellemeden once numarami sildirdim de

Dediğim gibi gereksiz insanlar için canını sıkma. Beddua da döner dolaşır sahibini bulur. Allah annene de sabır versin. Çocuklar için boşanmak istemeyen annelere de örnek olsun 😔
Annem biz kucukken bosanacakti bileyini almisti o zaman kucuktuk aglayip vazgecirmistik keske o an geberseydim de vazgecirmeseydim babannem yuzunden neler cekmediki biletini aldiginda babanne sahisi defol git babanin evine erkek kardeslerin seni bir guzel s*ksin diyen biri keske o an gitseymis en azindan kendini kurtarirdi

O kadar korkuyorum ki evlattan.

Çocuk sahibi olamıyorum çünkü insan çok çok caresiz kalıyor evlat karşısında .

Özellikle erkek evlattan çok korkuyorum.

Allah korktuguma uğratmasın. Allah hayırsız evlat ile emtihan etmesin.

O kadar korkuyorum ki evlattan.

Çocuk sahibi olamıyorum çünkü insan çok çok caresiz kalıyor evlat karşısında .

Özellikle erkek evlattan çok korkuyorum.

Allah korktuguma uğratmasın. Allah hayırsız evlat ile emtihan etmesin.
Amin ne diyim bende hic erkek evladim olsun istemezdim abi sahsini gorduktem sonra esim sacmalama her cocuk bir degil o ailenin yetistirilme tarziyla alakali derdi ama insanin korktugu basina gelir cok sukur bir kizim oldu insaallah hayirli evlat olur elimden geldigince egitimine insanligina elimden gelen yardiminyapacagim insallah bu karakterde olmaz yavrum

Es der bosarsin gider ama ayni anneden cikan birinin ettigi kufur beddua cok zor ama kestim butun baglarimi engelledim numarasini engellemeden once numarami sildirdim de
Haklısınız işiniz çok zor birde bu tipler manipüle etmeyi çok iyi becerirler anne ve babanizlar aranız açılmasın onun hakkında konuşmayın iyi şeyler konuşun anne ve babanizlar sizin yanınızda huzur bulsunlar bari yazik

Haklısınız işiniz çok zor birde bu tipler manipüle etmeyi çok iyi becerirler anne ve babanizlar aranız açılmasın onun hakkında konuşmayın iyi şeyler konuşun anne ve babanizlar sizin yanınızda huzur bulsunlar bari yazik
Cok yalancidir kucukken cok ta kucuk degil yani aklimiz herseye yetiyor bu yine babamim cebinden para almis dus yapip kurulanirken konusmalarini tekrar ediyor du baba valla ben bisey almadim niye yalan soylim diye yeri silmistim hemen banyo yapisigi wc yer suyunu dokerken denk geldim ve şok oldum inanamadim kendi kendine hizlica inkar ediyor prova yapiyordu

Cok yalancidir kucukken cok ta kucuk degil yani aklimiz herseye yetiyor bu yine babamim cebinden para almis dus yapip kurulanirken konusmalarini tekrar ediyor du baba valla ben bisey almadim niye yalan soylim diye yeri silmistim hemen banyo yapisigi wc yer suyunu dokerken denk geldim ve şok oldum inanamadim kendi kendine hizlica inkar ediyor prova yapiyordu
Hasta ruhlu bunlar uzak durmak lazım inanın bosaninca resmen kanatlarım çıkmış gibi özgür hissetmiştim kendimi ..yani huzur çok önemli onu yok gibi kabul edin huzuru sakinliği yakalamaya çalışın ..anne babanız onun hakkında konuşunca konuyu değiştirin yahut wc ye gidin asla konuşmayın ...ona hiç mis gibi davranın yok mus gibi belki işe yarar Allah yardımcınız olsun

Hasta ruhlu bunlar uzak durmak lazım inanın bosaninca resmen kanatlarım çıkmış gibi özgür hissetmiştim kendimi ..yani huzur çok önemli onu yok gibi kabul edin huzuru sakinliği yakalamaya çalışın ..anne babanız onun hakkında konuşunca konuyu değiştirin yahut wc ye gidin asla konuşmayın ...ona hiç mis gibi davranın yok mus gibi belki işe yarar Allah yardımcınız olsun
Ailemle farkli sehirlerdeyiz zaten oyle yapiyorum sag olun iste uzuluyorum ama artik buda gecer kizima kendimi adayacagim umrumda degil sadece annem hasta uzuluyor ona yaniyorum

Annem biz kucukken bosanacakti bileyini almisti o zaman kucuktuk aglayip vazgecirmistik keske o an geberseydim de vazgecirmeseydim babannem yuzunden neler cekmediki biletini aldiginda babanne sahisi defol git babanin evine erkek kardeslerin seni bir guzel s*ksin diyen biri keske o an gitseymis en azindan kendini kurtarirdi
Sinirim bozuldu yaa. Ne biçim insanlar var. :bicak::bicak::bicak:
O zaman annene destek ol, zararın neresinden dönse kârdır. Biraz rahat etsin kadın:KK43:

Ammeme her konuda destegim ozellikle psikoloji olarak ☹
Inanki ne diyeyim bilemiyorum. Ama senin elinden de bir şey gelmez. Kendini yıpratırsın sadece. Tek verebileceğim tavsiye elvadina sımsıkı sarıl, herkes kendi başının çaresine iyi veya kötü bakabilir ama onun sana ihtiyacı var. Allah yardımcınız olsun. 🤲🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X