Yok universiteye gitmedim. Lise mezunuyum lise isaretleyecegim yere ona mi tikladim ki? Nerdrn duzelir o?Profildede ön lisans yazıyo inşallah konu sahtedir bunları yaşamamışsınızdır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok universiteye gitmedim. Lise mezunuyum lise isaretleyecegim yere ona mi tikladim ki? Nerdrn duzelir o?Profildede ön lisans yazıyo inşallah konu sahtedir bunları yaşamamışsınızdır.
Profili düzenle var ordan düzeltilebilir.Yok universiteye gitmedim. Lise mezunuyum lise isaretleyecegim yere ona mi tikladim ki? Nerdrn duzelir o?
Caresiz olusum psikolojik dururmum. Konusamiyorum ama yazili beyan da bulunacagim yasadigim ruhsal durumu ve konusamadigimi ekleyipKonunun özü itibariyle doğruluğuna inanıyorum. Sadece bazı yerleri abartılmış veya değiştirilmiş olabilir.
Benim takıldığım nokta kendinizi çaresiz gibi düşünmeniz ve anlatmanız ama olmamanız.İşiniz de var.Yarın gidip bir dilekçe vererek kurtulabilirsiniz. Bu kadar çözümsüz bir olay değil.Şu an bile sizi silkeleyip kendine gel diyesim geldi.
Eski karısından boşanan adam sizin de yakanıza yapışmaz sanırım.
Madem diyeceksin enson bence bi psikologa da git yani hakim en son bilcek senin sorunun oldugunu.Caresiz olusum psikolojik dururmum. Konusamiyorum ama yazili beyan da bulunacagim yasadigim ruhsal durumu ve konusamadigimi ekleyip
Tesekkurler simdi yaptim. Lise butonu bir ustteymis. Peki konuyu nasil kilitleyecegim?Profili düzenle var ordan düzeltilebilir.
Rapor falan mi alayim?Madem diyeceksin enson bence bi psikologa da git yani hakim en son bilcek senin sorunun oldugunu.
O zaman once bi doktora gideyim. Umarim iletisime geceriz bir kac gun zaten ev de olmayacak bu sureci degerlendireyim basima bir is gelmedenYok yani bi dilin açılsn sonra dava aç bari rahatça anlat olanları
Zaten o adama çocuk vermezler.eski eşini darp var aldatma var ne ararsan varO zaman once bi doktora gideyim. Umarim iletisime geceriz bir kac gun zaten ev de olmayacak bu sureci degerlendireyim basima bir is gelmeden
Yine gozu karayim o donem de bu ruh halindeydim. O 3 sene hic birsey yapmadim bu dogru.Ailene sırtını dönüp kaçmışsın , bilmediğin bir şehire gidecek kadarda gözü karasın ama;
Sana eziyet eden bir el adamından kaçamıyorsun . Elini kolunu da mı bağladı bu adam? Hiç mi dışarı çıkmadı. Hiç mi komşun yoktu. Hiç mi penceresi Yok bu evin.
Nikahı yaparkende mi fikrini almadı memur? Tvlerde kadına şiddet hatları var. Olmadı onları arasaydın gidecek yerin yoksa kadın sığınma evine gitseydin.
Bu hikayede çok eksiklikler var gibi.
Yok zaten cocuklari almasi icin beni oldurmesi lazim baska turlu vermemZaten o adama çocuk vermezler.eski eşini darp var aldatma var ne ararsan var
Eski karisina yani cocugunun annesine beni aldatti demis. Koyden birini ayarlamis bu kadin benle oldu diye ama hakim inanmamis. Ayarladigi adami ben de taniyorum dava dosyasini okiyunca ogrendim gozlerim acik kaldi. Yani ondan hersey beklerimE boşanın o zaman ne iftira atabilir ki it ürür kervan yürür
Hayir ilgilenmez yani soyle soyleyim ben calisiyorsam o evdeyse yemeklerini verir vb. Sekilde onun disinda birsey yapmazEşin çocuklarınla ilgileniyor mu?