Kuru bakliyat saklamak için ne aldınız?

Konu icerik nedeniyle "Mutfak Arac ve Gerecleri" basligina tasinmistir..
Iyi paylasimlar..

Eki Görüntüle 277271 canım ben bu kavanozları aldım 6 tane orta boy 2 tane büyük boydu hatırladığım kadarıyla,kolileyip kaldırdığımız için sayamıyorum ama öyle olması lazım

bencede en sağlıklısı cam arakdaslar bende cam kavanozlardan aldım eklentı olarak eklemey calısıcam ve çokta ucuza aldım pazardan . Annemle saydıkta sole bı aklımıza gelenı 9 tane dedık çay-şeker-nohut-kuru fasulye-kırmızı mercımek-yesıl mercımek- tarhana- bulgur-pirinç bı tane daha vardı ama unuttum onu sımdı tuzu saymadım bılerek onu daha kucuk bı kaba koyarım dıe dusundum hep elımın altında olması acısından zaten fıyatları aynı oldugu ıcın buyuk olan boyu almayı tercıh ettım kucuk olup sıgmayacağına buyuk olsun yarısı dolsun mantığıyla
gercı bırde su 17 parca boy boy plastık kaplar var ya ıkeada fılan delı gıbı satılıyor onlardan da almıstım ama artık onları farklı bıseyler ıcın kullanabılırım dıe dusunuyorum. Yorumları okurken bez keselerden(ceredoksın) bahsetmıs bı arkadasımız o da cok mantıklı geldı bana aslında sırın kesecıkler oluşturabılırız . mutfağımdakı evımdekı hersey ozel olsun ıstıyorum tek tek secıyorum herseyı rabbım kullanmayı nası etsın inş.

ben mutfak tezgahında durması gerekenleri esse den aldığım şık kavanozlara koydum.
göz önünde olmayacakları ise yine mutlaka cam kavanozlara koydum. onlarıda 1 milyonculardan temin edebilirsin.

ağzı yanmış biri olarak milyonlarda kutçuğum oldu bir sürü bakliyat attım. onun için artık yeteri kadar ve de mutlaka cam kavanoz diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…