Kürtaj oldum ve kendime gelemiyorum

Sağol sana da.kolay gelsin.

Evet evimde otururken konuşmak kolay güzel haber sende evinde rahatça oturuyorsun. Savaşın içerisinde değilsin . Belki de en kotu cehennem insanın içinde kendi kurduğudur. Sen bir başkasının başka birine acı çektirdiği için kendini kotu hissetmek yerine daha iyisi nasıl olabilir desen ? Kötülükle kötü olanla mücadele edecek bir yol bulsan. Belki de başka insanlara yardım ederek geçecek . Bu zamana kadar belki de iyiler kazanmış ki biz daha iyisindeyiz . Bizde çabalarsak bizden sonra gelen insanlara daha iyisini bırakabiliriz . Belki de insan bunun için çocuk sahibi olmak istiyordur

inşallah

Hadi bir ihtimal gerçekten depresyona giriyorsaniz bunun tedavisi var bu tamamen beyindeki kimyasallarla ilgili gidip tedavi olun o çocuğun bir suçu yok . Ya da bosanin çocuğun velayetini babasına verin

Aynı şeyleri düşünüyorum sadece dogurmakla bitmiyor , bu devirde çocuklar cabalasa da bir şey elde edemeyecek... Korkuttun beni zerooooo
Onlar tek çocuktan öteye gitmez bence. Çift maaş alanlar 2020 ye kadar mal mülk, yatırım yaptıysa yaptı. Şu an mesela bir şeyler almaya kalksak çok zor. 2020 öncesinin avantajını kullandığımız için bir seylere yetebildik. Yatırımların geliri, maaşların bir kısmı gelecek bütçelerine gidiyor. Y.dışında vs. Rahat okuyabilsinler diye.

Ama bunlar olmasaydı sadece şu an ki eğitimlerine yetebilirdik. Kenara şu an ki meblağı ayırsak eğitim ve boğazımızdan öteye geçemezdik. Onun için bu devirde 1 çocuk ideal, iki çocuk fazla gibi bir durum oldu.

++ Aynen öyle

Kolay mı öyle intihar etmek ? Keşke cesaretim olsa.

Kolay mı öyle intihar etmek ? Keşke cesaretim olsa.
Zor ama gene de cok isteyen bir şekilde ölür. Ben ölmek istemiyorum hiç var olmamış olmayı diliyorum, demelisin buna cevaben :) existential crisis tanımını çarpıtıyorlar çünkü. Allah yoksa ispat et yokluğunu demek gibi.

Çok teşekkür ederim

Haklısıniz

Haklısıniz

Çok haklısıniz

Zorla çocuk yapılmaz yapılmamalı, sizi anlıyorum lakin baştan sona yanlışlar var , keşke esinizi zorlamak yerine uygun zamanı bekleseydiniz, umarım rabbim gönlünüze ferahlık verir , bebeğiniz için sadaka verin ki manevi ağırlığı üzerinizden gitsin ( negatif enerji için) , psikolojik yardım alın mutlaka ...

Deryacım burda bazı sert yorumlar olmuş ama bence onları dikkate almalısın. Zaten 1 kez doğum yapıp koskoca 4 yıl depresyon geçirmişsin. Kocan da çocuğun da tekrardan bir 4 yıla daha katlanamaz. Zaten bir çocuğun var, kocan var onlara sarıl. İkinci bir çocuğa ihtiyacın yok, hatta ruhsal sağlığın için olumsuz olacak gibi duruyor. Doğurma kürtaj vb işlerini toptan bırak evladınla kocanla mutlu ol gitsin. Depresyona meyillisin demek ki, eee seni buhrana sokacak hamilelik durumunu tekrar kovalamak neden?? Bundan sonra yeni bir yol çiz ve terapiye başla acilen.

Konunun ilk yorumlarını okuduğumda dedim ki bekleyeyim zaten kadınlar çok güzel yorum yapar vallahi çok yerinde yorumlar olmuş. Konu sahibi silkelen kendine gel . Öyle kedi beslemek gibi değil çocuk bakmak biliyorsun bunu yapma o yüzden

galiba icimde kaldi herşey yaşiyamadim oğlumda hic birseyi. Haklısıniz inşallah bir gün bü özlem gider..tuaf olan şimdi bebek
istemeyen eşim kürtajdan sonra 2. ciye sıcak bakıyor ..anlamadım ..belmi pişmanlık benim yüzümden yaşamadı şey kalmadı keşke hayatında olmasam mutlu olurdu ama okadar cok seviyoruz ki birbirimizi onsuz yaşiyamam.. yorumunuz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…