- 22 Mart 2021
- 2.733
- 21.939
- 258
Yaşamak hak değil ceza çoğu insana göre de.bir diğer tartışma konusu da buradan çıkıyor.bana göre de öyle.cezamı çekiyorum da suçum ne bilmiyorum.başkalarının senin yerine karar verip seni buraya getirmesi ne kadar etik peki? Hayatın güzel olduğunu ve hak olduğunu söyleyen kim?. Etrafınızda kaç tane mutlu, huzurlu insan var?
Gelirken buraya bir kimliğin var mıydı? Kimdin Aysenimi?
Sen yoktun ki şimdiki varlığının öncesinden bir yerden zorla getirildiğini iddia edesin. Kimdin?
Sen bu dünyada kimlik kazandın, anne ve babanın genleri kadarsın ve sen olma yolunda devam ediyorsun farkında mısın? Hayat iyi-kötü bir yolculuk ve burada karşılaştıklarınla şekillenmektesin; aklın, fikrin, inançların-inanmaman, benliğin, titrin, cinsiyetin ve her şeyin bu dünyada var. Sen neydin ki seni getirdiler? :))
Nereden geldinse zaten oraya da döneceksin. Ne bu tantana? Bir bedenin içinde ortalama 80 yıl nefes tüketeceksin diye nedir yani bu "Beni boktan bir dünyaya getirdiler hüğ" hali? Yaşa, keyif almaya bak, manalandır dilersen ve geç.
Hayata ceza gözüyle bakmak, her çocuklu konuda bunu dile getirmek ve tartışmaya çekmek sağlıklı değil bence. Senin de bir psikologa ihtiyacın var.