Kürtaj oldum ve kendime gelemiyorum

Haklısıniz haftaya inşallah bi yer bulurum olmasa özele gidicem. Ama ne bilim piskologlar konuşarak neyi cözucek ki . 5 sene önce gitdim anlıyorum sizi kendinize vakit ayirindan başka birsey olmadi ama yinede gidicem .
Psikologdan psikoloğa çok fark oluyor.benim de memnun kalmadıklarım oldu ama şimdikinden çok memnunum mesela.psikoloğun sizden fazla konuşanı makbuldür derler ya.benimki de benden fazla konuşuyor. Sadece anlıyorum diyenlere bir daha gitmeyin.devletten bir halt olmaz.

Onca depresyon geçirirken ne ara eltiye takmışta bunları düşünmüş pes doğrusu
he he 4 sene cocuk kitledim, iyi yapdim,
afferim bana Benim zamanım cok takarım

Hafta da 40 saat çalışıyormus yersen
Bana ne diye acıyorsun eşimle karşılıklı istekle iki çocuk yaptık diye mi

Şimdi de ikimizin kararıyla başka çocuk istenmediğimiz için mi

Dön kendine acı doğurup yine kocana baktıracağından adam emin ki senden çocuk istemiyor

Birazı saygılı ol kocanın kararına istemiyor zorla mı geh mal arbeiten evde boş boş kondomu mu delsem hapı mı bıraksam işleriyle uğraşma

istersen ye istersen yeme o senin problemin , neye inanmak istiyorsan ona inan. Feel free yani

Bu kadar dram bana fazla geliyor ya.
Evde zaten bir çocuğunuz var. Ona baksanıza. Doğmamış olana hayal kuracağınıza? Daha evdekine hayrınız yok oturmuş üzülüyorsunuz bilmem ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…