Ariyorum ama 6 ay bekleme süresi var kac doktor aradim. Yada özel var oda cok pahli...inanin ki aynaya bile bakamiyorum yasamayi hak etmiyorumEski konunuza da baktım şimdi, ne desem bilemedim.
Tavsiyem bir uzmandan yardım alın bu dönemi tek başınıza atlatmayın, bir çocuğunuz daha var unutmayın ona sıkı sıkı sarılın.
Esimde perisan. Engel olamadim diyor.
Konu sahibinin önceki konusunu okudunuz mu? Bir çocuğu varmış ve neredeyse adam bakmış büyütmüş. İkinci çocuğu istemiyormuş. Konu sahibi adamdan habersiz hamile kalmış.Eşiniz tam bir mânipülatör. Önce çocuğu aldırmanız için baskı uyguladı sizi kürtaj olacak kıvama getirince de olayın sorumluluğunu sizin üzerinize atmak için son anda aldırmayı istemiyor gibi bir tutum içine girdi. Eşiniz boşuna "engel olamadım" demesin, o direkt bebeğin aldırilmasına sebep olmuş. Ayrıca sizde kendinizi suçlamayın bu kadar manipülasyon yapan bir adama karşı durmak kolay değil.
Esim bir gün önce vicdani el vermed
Konu sahibinin önceki konusunu okudunuz mu? Bir çocuğu varmış ve neredeyse adam bakmış büyütmüş. İkinci çocuğu istemiyormuş. Konu sahibi adamdan habersiz hamile kalmış.
Yorum yokİstediği kadar habersiz hamile kalsın. Direkt istemediğini net olarak söylemeli. Kadını kürtaj yapacak kıvama getirip "engel olamadım"demekte iki yüzlülük.
Şimdi 2. çocuk istiyorum ama eşim ölürüm de olmaz diyor.
ama eşim asla ve asla olmaz diyor. Fiziksel ve ruhsal olarak kaldıramam diyor.
Bunlar eski konunuzdan, adam daha ne desin çocuk istemediğini anlatmak için, bedeninin her cm2sine mi yazsın?Artik her gün çocuk konuyu açınca eşim yeter artık sinirleniyorum diyor . Okadar istiyorsan boşan, başka birinden yap diyor.
Siz korunmayı bıraktınız ve eşinize de yalan söylediniz değil mi? Bravo.kandirilarak cocuk mu yapilir dedi.
Eşinin istemediğini biliyordun bile bile yapmışsınız gibi geldi. O yüzden adamı suclayamadim bir de yorumlarda ilk çocuğu adam bakmış büyütmüş yazıyordu bunu bile bile korunmayı bırakmışsın. Psikolojik yardım al ve bir daha iki kişinin vermesi gereken bir kararlarda emrivaki yapma sonrasında böyle üzülen sen olma.bir sey olmaz dedim ama oldu
Takvim yöntemi ile korunuyormuş, yüksek riskli zamanda daha var diyerek korunmadan ilişkiye girmiş. Gebelikte yumurtalama zamanı yüksek hamile şansı yazıyor ya o hafta işte, eşi zaten kesinlikle istemediğini defalarca demiş. İlk çocuğunada eşi bakmış çoğunluklaNasıl kandırarak hamile kaldın onu anlamadım ben
Eski konusunu biliyorum kendisi çok istiyordu olunca ne değişti. Çocuğun günahına girmeye değer miydi yani. Zaten istemiyorum demiş eşi. Acil destek almalı acil hemde.Takvim yöntemi ile korunuyormuş, yüksek riskli zamanda daha var diyerek korunmadan ilişkiye girmiş. Gebelikte yumurtalama zamanı yüksek hamile şansı yazıyor ya o hafta işte, eşi zaten kesinlikle istemediğini defalarca demiş. İlk çocuğunada eşi bakmış çoğunlukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?