kürtaj oldukdan sonra hamile kalamayanlar:(

Korunma süresini beklemezsek ne gibi sorunlar çıkıyo bilen var mı? Yani doktorların bir bildiği var ki bekleyin diyolar ama zor geliyo üç ay bile. Çok ciddi sıkıntıları olurmu hemen hamile kalmanın. Bilen varsa cevap verirse sevinirim

Öncelikle geçmiş olsun canm üzüldm gerçekden çok kötü bir durum allah yardmcn olsun inşallh yeniden hemn hamile kalırsn canm 3 ay korunmadn denesn sanırm iyi beslenirsen bir sorun çıkmaz canm ama yinede dr nu dinlemeni öneririm canm

gecmis olsun cnm benim dusuk olduktan sonra 3 ay korunduk gercekten bu surec onemli bence hem piskolojik olarak kendini toparlaman gerekiyor hemde vucut yeni bir dusuk yapmisken 2. hazir olmayabilir bu yuzden rahmin temizlenip hormonlarinda duzene girmesi icin bekleniyo die biliyorum

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun

Teşekkür ederim siz de inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsınız. İsteyen herkese hepimize Allah nasip etsin.

kac gunun kaldi adetine
Valla canm 31 de oldum bu son aylarda adtm 28 29 güne indi soğan küründn sonra yani 3-4 güne kadar olması lazm belki daha az ay dayanamıyorm ya beklerkn sende 28 de olmştn bence seninki kaç günde bir oluyo canm kaç günn kaldı

canim benim belli olmuyo 30 gunde yada 31 32 33 34 gunde bir bazen 1 haftaya kadar ileri atiyo 28 olurm die dusunuyorum hasta olcakmisim gibi hissediyorum bel agrim var gece kaĺkip surekli su icme durumundayim hastalik belirtileri yasiyorum

canim benim belli olmuyo 30 gunde yada 31 32 33 34 gunde bir bazen 1 haftaya kadar ileri atiyo 28 olurm die dusunuyorum hasta olcakmisim gibi hissediyorum bel agrim var gece kaĺkip surekli su icme durumundayim hastalik belirtileri yasiyorum
Hm anldm cnm inşallh hastalık deilde hamilelik belirtileridir canm

insallaj canim ismini asya mi koymayi dusunuyosun
Aa yok burdaki üyeyi söylüyorm oda çok üzgün bebeği olmuyo diye onada dus ettm ama isim konusunda erkek olursa umut taha, bilal, (bilal-i habeşe olan sevgimden ötürü) ve kerem koymaya niyetim var kura çekerim belki kız olursada şura koyabilirm aklımda hep bu isimler var canm ya senn

kafamda cok isim var ne olur bilmiyorum canim erkek olursa kayinpederimin ismini vermek istiyorum ya bakalim o zamana ne olur karar vermedim daha olsunda bi ismi kalsin :) kasik agrim gelip gidiyo tek tarafli hasta olmaya adayim snki

kafamda cok isim var ne olur bilmiyorum canim erkek olursa kayinpederimin ismini vermek istiyorum ya bakalim o zamana ne olur karar vermedim daha olsunda bi ismi kalsin :) kasik agrim gelip gidiyo tek tarafli hasta olmaya adayim snki
Haklsn cnm inşllh olurda allah hayra yorsn sancılrını cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…