kürtaj oldukdan sonra hamile kalamayanlar:(

Karakedck

Pisi, pisi
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
1.391
1.775
83
kızlar bnm bi kızım var 3 yaşnda 18 yaşnda anne oldm kızm iki yaşındaydı kazayla gebe kaldm istemiyodm ama yinede takdiri ilahi dedim 4 aylık oldu karnm doktora cinsiyetini öğrenmk için gittim.
Doktor bir aydır karnında ölmüş dedi şok oldm ne kadar istenmeyn bebek olsada annelik işte çok üzüldm sonra hmn kürtaj oldm ardndan spiral taktm kızm biraz büyüsn diye. Bu sene eşim kayınvalidemler feln illa kızına bi kardeş yap dediler aklımı çeldiler bnde ramaznda önce korunmayı bıraktm yaklaşık beş aydır da hamile kalamıyorm, kafam karma karışk diğer iki bebeğimdede tek gecede oldu.
Şimdi kafam karmakarışk bnm gibi olan varmı kürtajdn sonra hamile kalamayan

Son düzenleme:
çoğu yerdn duydm kürtajdan sonra hamile kalmak çok zormuş doğruluk payı varmı kızlar bilginz varsa gelin paylşn lütfen

çoğu yerdn duydm kürtajdan sonra hamile kalmak çok zormuş doğruluk payı varmı kızlar bilginz varsa gelin paylşn lütfen

Doktorlar olur kurtaj sorun olmaz gebe kalmakta diyorlar ama bilmiyorum yinede. Kontrollerinizi yaptirdiniz mi ? Bu arada gecmis olsun zor olmali iyiki size birsey olmadi allah korusun

Doktorlar olur kurtaj sorun olmaz gebe kalmakta diyorlar ama bilmiyorum yinede. Kontrollerinizi yaptirdiniz mi ? Bu arada gecmis olsun zor olmali iyiki size birsey olmadi allah korusun
ah teşekkür ederm cnm saol evet kaç defa gittim tedavi gördm bnde çabuk ğes eden bir kadınm hemn pes ettm çatlatma iğnesi felan dedi doktor ondnda korkdm çok kilo yapıyomş ne biliym ya kafam çok karıştı

evet kürtajla hamile kalmamanın bi ilgisi yokmus benm doktorumda öyle demişti ..
bizim bebeğimizi kaybedeli 9 ay oldu mart ayından beride korunmayı bıraktık .. ama olmuyo dra gittim hormonlara bakıldı , klomen ve çatlatma iğnesi kullandım yine olmadı .. şimdi oluruna bırakayım diyorum ama bat yaklastıkca dahada stres yapıyorum engel olamıyorum
Allahm daha fazla bekletmesin bizleri

ay cnm ya amin inşallah rabbim bize hayırlı salih evlatlar verir inşllh üzülme sende beklemk çoz zor gerçekdn ya bn her ay o kadar ümitleniyorm ki bide adtm düzensizleşmş gecikiyo o zaman dahada ümitleniyorm ilaç bile kullanmıyorm sonra adt oluncada eşimdede bendede kocmn hayal kırıklığı

inşallah canm
ben kürtajdan sonra hep düzensizlik yasadım su gectiğimiz ay günümde oldum sadece

bnde hayla düznsiz geçen ay soğan kürü yaptm bu ayda yapmam gerekiyo ama üşeniyorm ya of

aynn ya geçn ay adetmn ilk günü başladm soğan kürüne 6 gün düsenli yaptm yumurta kisim vardı 2.5 cm onun için yaptm doktora gittiğimde temzlendiğini duyar duymaz yine bıraktm ibrhm saraçoğlu bir kadın en az 6 ayda bir 15 gün düznli yapmalı diyo bn hmn işim bitti bırakdm sanki şimdide adtmn 4 günü yapmk istiyorm ama nerde o gt:)

ayy kız güldürdün valla

ah teşekkür ederm cnm saol evet kaç defa gittim tedavi gördm bnde çabuk ğes eden bir kadınm hemn pes ettm çatlatma iğnesi felan dedi doktor ondnda korkdm çok kilo yapıyomş ne biliym ya kafam çok karıştı

Bende ayniy hemen pes edenlerden işimiz çok zor

Ben evlendim ilk aydan gebe kaldım... Benim de tek gecelik bir kazaydı ama gebe kalmıştım inanamamıştım kabullenememiştim başta çünkü 2. üni. mi bitirmek istiyordum ama annelik duygusu insanı farklılaştırıyor.. Sonra kalp atışı alınamadı 9. haftada kürtaj oldum.. Ben de tam tersi duydum kürtajla rahim tamamen temizlendiği için gebe kalmak çok kolay diye biliyorum.. İki ay korunma süreci verdi doktorum sonra denedik şükürler olsun oldu.. Oğlum şimdi 11 aylık.. Vakti vardır Allah hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah..

ay teşekkür ederm cnm bizimle paylaştığın için senin adına çok sevindm inşallah öyledir gerçekdn beni çok korkuttu halkn dili ne kadarda halkn her dediğine inanmayan da olsm yinede insann içini kuşkulandırıyo umarm darısı bana ve tum bebek isteyenlere olur

Valla ben kürtajdan sonra gebe kalmak zor oluyormuş diye burda okudum ilk canım... Kürtajın vakum yöntemiyle olduysa hele Allah'ın izniyle hiç sıkıntı olmaz.. Bir de kazıma yöntemi varya o tehlikeli olabiliyormuş.. Çok düşünüp stres yaptığın için de olmaz.. Akışına bırak gitsin.. (Biliyorum çok zor o korunma sürecini çok zor geçrmiştim bende) İNşallah verecektir Rabbim.. Gerçekten çok güzel bir duygu.. Allah'ım hiçbir kadını bu güzel duygudan mahrum bırakmasın..

amin cnm insallah kaynvalidm diyo ki eskiler hep kazinma yontemiyle kurtaj oluyomş doktorlar kadınn içini parçalıymş nerdeyse sonra çock hiç olmuyomş bir kaç tanede bu durumda olan bayanlarlada karşılaşmş şimdide bana seninki olmaz kürtaj oldn bazı doktor yumurtalarıda alıyo hiç bebek olmuyo o zmn fln diyo of bnde niye kafama takıyosm artk. Saol cnm inşallah dediğin gibi olur doktormada hiç sormadm beni nasıl kürtaj ettn diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…