İnşallah canım Rabbim aynı şeyleri yaşatmasın sağlıklı hamileliğin olsun insalalhYaptirdim canim ama bisi cikmamisti zamani degilmis belkide bilemiyorum ama insallah tekrar ayni seyler olmaz tabi hamile kalabilirsem. Amin canim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım Rabbim aynı şeyleri yaşatmasın sağlıklı hamileliğin olsun insalalhYaptirdim canim ama bisi cikmamisti zamani degilmis belkide bilemiyorum ama insallah tekrar ayni seyler olmaz tabi hamile kalabilirsem. Amin canim![]()
Benimde 1 yıl oldu kürtaj olali. Daha hamile kalamadim Dr lar bir sorun yok diyor . Eşimdede sorun yok adetim de normal hormonlar da normal. Niye olmuyo bi anlamıyorum
Merhaba canim Maalesef kalamadim. Bugun hsg çektirdim . 4 ay deneyip olmazsa sonra asilama yapılacak . Takipte yaptik olmadi.Merhaba hamile kaldınız mı? Kalmadıysanız yumurta takibi denediniz mi
Merhaba canim Maalesef kalamadim. Bugun hsg çektirdim . 4 ay deneyip olmazsa sonra asilama yapılacak . Takipte yaptik olmadi.
Insallah öyle olur. Acik cikti tupler ondada bi sıkıntı yok görünen hicbir sorun yok cok şükür. Inşallah rabbim sizede hemen nasipetsin. Beklemekten baska care yok.İnşallah mübarek 3 aylar hürmetine Rabbim hepimize sağlıkla nasip eder amin
Bende 5 ay önce hsg çektirdim
Ama hsg den hemen sonra hamile kalanlarda var inşallah seninde öyle olur
Insallah öyle olur. Acik cikti tupler ondada bi sıkıntı yok görünen hicbir sorun yok cok şükür. Inşallah rabbim sizede hemen nasipetsin. Beklemekten baska care yok.
Ben de siz gibi kürtajdan sonra hamile kalamayanlardanım. Meğer yumurta rezervim azmiş. Yani denk gele hamile kalmışım aslında. Şimdi tüp bebek için tedavi görüyorum. Umarım siz de ben de kavuşuruz yavrularımıza.Merhaba canim Maalesef kalamadim. Bugun hsg çektirdim . 4 ay deneyip olmazsa sonra asilama yapılacak . Takipte yaptik olmadi.
Fsh ve amh tan mi anladi ? Benim fsh 9 . Ama normal dedi . Bende biraz sansa hamile kalmistim galiba. Prowomen önerdi bana doktor. Cok etkiliymis. En yakin zamanda tekrar nasip olsun insallah.Ben de siz gibi kürtajdan sonra hamile kalamayanlardanım. Meğer yumurta rezervim azmiş. Yani denk gele hamile kalmışım aslında. Şimdi tüp bebek için tedavi görüyorum. Umarım siz de ben de kavuşuruz yavrularımıza.
Fsh ve amh tan mi anladi ? Benim fsh 9 . Ama normal dedi . Bende biraz sansa hamile kalmistim galiba. Prowomen önerdi bana doktor. Cok etkiliymis. En yakin zamanda tekrar nasip olsun insallah.
Doktor banada bi takviye yazdı adı OmePa-Q10 omega 3 yağ asitleri ile koenzim -Q10 içeriyor bunlarda yumurta sağlığı için önemliymiş omega 3 aynı zamanda rahimdeki kan akışını da arttıyomuş sağlıklı çalışmasını sağlıyomuş aklında bulunsun dedim canım aşağıda resmi
Epeyde olumlu yorumlar var
Burcu2614 sende bak canım
Bide c life macun hormonların düzenli çalışmasını sağlıyor
C life doktor önermiyor yalnız. Prowomen alicam bakalim baslicam bu hafta.
Bilimselliği kanitlanmayan seyleri öneremem Tavsiye de etmem dedi. Prowomen önerdi sadece.Burcu2614 neden önermedi acaba sebebi neymiş
kullanan kişiler faydasını görüyor ama adeti düzene girenlerin , sonrasında hamile kalanların yorumlarını görüyorum
Doktorlar zaten bitkisel şeylere hep karşı![]()
Bilimselliği kanitlanmayan seyleri öneremem Tavsiye de etmem dedi. Prowomen önerdi sadece.
Fsh normal de amh yaşıma göre baya düşük hayırlısı inşallahFsh ve amh tan mi anladi ? Benim fsh 9 . Ama normal dedi . Bende biraz sansa hamile kalmistim galiba. Prowomen önerdi bana doktor. Cok etkiliymis. En yakin zamanda tekrar nasip olsun insallah.
Amh'in tek başına anlamı yok, diger hormon degerleri, ultrason muayenesi ve yumurtalarin durumu diyorlarFsh normal de amh yaşıma göre baya düşük hayırlısı inşallah
Rabbim nasip edecekse 1 yumurta yeter. Yeter ki umudunu kaybetme .Fsh normal de amh yaşıma göre baya düşük hayırlısı inşallah
Yumurtalarım çok az o yüzden tüp bebek dediler.Amh'in tek başına anlamı yok, diger hormon degerleri, ultrason muayenesi ve yumurtalarin durumu diyorlartek amh yüzünden mi tüp bebek dediler size, şu an şoktayım
![]()
Tüm test ve muayenelerim yapıldı. Birkaç doktorun görüşünü aldım. Dediğiniz gibi ultrason muayenelerim hormon testlerim genetik testlerim rahim filmime kadar hepsi normal. Zaten erken menopoz durumunda oldugum için benim de onayımla vakit kaybetmemek için tüp bebeğe başladık.Yumurtalarım çok az o yüzden tüp bebek dediler.