• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj oldukdan sonra hamile kalamayanlar:(

Benimde 1 yıl oldu kürtaj olali. Daha hamile kalamadim Dr lar bir sorun yok diyor . Eşimdede sorun yok adetim de normal hormonlar da normal. Niye olmuyo bi anlamıyorum

Merhaba hamile kaldınız mı? Kalmadıysanız yumurta takibi denediniz mi

Merhaba canim Maalesef kalamadim. Bugun hsg çektirdim . 4 ay deneyip olmazsa sonra asilama yapılacak . Takipte yaptik olmadi.

İnşallah mübarek 3 aylar hürmetine Rabbim hepimize sağlıkla nasip eder amin🤲
Bende 5 ay önce hsg çektirdim
Ama hsg den hemen sonra hamile kalanlarda var inşallah seninde öyle olur

İnşallah mübarek 3 aylar hürmetine Rabbim hepimize sağlıkla nasip eder amin🤲
Bende 5 ay önce hsg çektirdim
Ama hsg den hemen sonra hamile kalanlarda var inşallah seninde öyle olur
Insallah öyle olur. Acik cikti tupler ondada bi sıkıntı yok görünen hicbir sorun yok cok şükür. Inşallah rabbim sizede hemen nasipetsin. Beklemekten baska care yok.

Merhaba canim Maalesef kalamadim. Bugun hsg çektirdim . 4 ay deneyip olmazsa sonra asilama yapılacak . Takipte yaptik olmadi.
Ben de siz gibi kürtajdan sonra hamile kalamayanlardanım. Meğer yumurta rezervim azmiş. Yani denk gele hamile kalmışım aslında. Şimdi tüp bebek için tedavi görüyorum. Umarım siz de ben de kavuşuruz yavrularımıza.

Ben de siz gibi kürtajdan sonra hamile kalamayanlardanım. Meğer yumurta rezervim azmiş. Yani denk gele hamile kalmışım aslında. Şimdi tüp bebek için tedavi görüyorum. Umarım siz de ben de kavuşuruz yavrularımıza.
Fsh ve amh tan mi anladi ? Benim fsh 9 . Ama normal dedi . Bende biraz sansa hamile kalmistim galiba. Prowomen önerdi bana doktor. Cok etkiliymis. En yakin zamanda tekrar nasip olsun insallah.

Fsh ve amh tan mi anladi ? Benim fsh 9 . Ama normal dedi . Bende biraz sansa hamile kalmistim galiba. Prowomen önerdi bana doktor. Cok etkiliymis. En yakin zamanda tekrar nasip olsun insallah.

Doktor banada bi takviye yazdı adı OmePa-Q10 omega 3 yağ asitleri ile koenzim -Q10 içeriyor bunlarda yumurta sağlığı için önemliymiş omega 3 aynı zamanda rahimdeki kan akışını da arttıyomuş sağlıklı çalışmasını sağlıyomuş aklında bulunsun dedim canım aşağıda resmi
Epeyde olumlu yorumlar var
Burcu2614 Burcu2614 sende bak canım
Bide c life macun hormonların düzenli çalışmasını sağlıyor

Screenshot_20200222-153400~2.png

Doktor banada bi takviye yazdı adı OmePa-Q10 omega 3 yağ asitleri ile koenzim -Q10 içeriyor bunlarda yumurta sağlığı için önemliymiş omega 3 aynı zamanda rahimdeki kan akışını da arttıyomuş sağlıklı çalışmasını sağlıyomuş aklında bulunsun dedim canım aşağıda resmi
Epeyde olumlu yorumlar var
Burcu2614 Burcu2614 sende bak canım
Bide c life macun hormonların düzenli çalışmasını sağlıyor
C life doktor önermiyor yalnız. Prowomen alicam bakalim baslicam bu hafta.

Burcu2614 Burcu2614 neden önermedi acaba sebebi neymiş🤔 kullanan kişiler faydasını görüyor ama adeti düzene girenlerin , sonrasında hamile kalanların yorumlarını görüyorum
Doktorlar zaten bitkisel şeylere hep karşı🥴

Fsh normal de amh yaşıma göre baya düşük hayırlısı inşallah

Yumurtalarım çok az o yüzden tüp bebek dediler.
Tüm test ve muayenelerim yapıldı. Birkaç doktorun görüşünü aldım. Dediğiniz gibi ultrason muayenelerim hormon testlerim genetik testlerim rahim filmime kadar hepsi normal. Zaten erken menopoz durumunda oldugum için benim de onayımla vakit kaybetmemek için tüp bebeğe başladık.

Back