kürtaj oldukdan sonra hamile kalamayanlar:(

İncir kürünü bende bi kaç gün yaptm çok aşırı tatlı deildi ya şekerine ağır gelirmi ki bide bnce sn çatlatmak için deilde büyütmk için bitkisl çözümleri araştr canm bnde senin için araştırıym belki gerçekdn işe yarayack birşey bulurz cnm

Canım merhaba gezinirken oyle denk geldim.. Öncelikle kürtaj sonrası gebe kalmama ihtimali çok düşük bi arkadaşım ilk çocuğunu mecburi kurtajla aldırdıktan 9 ay sonra 2. Defa hamile kaldı ve su anda çok sağlıklı bebeği var .. Umudunu yitirip kendini üzme.. Spiral ve ardına alınan bir bebek derken beden çok yorulmuş da olabilir .. Bende çikolata kisti var 6 aylık evliyim 2aydir bebek istiyoruz ama maalesef olmuyor en azından bir evladın var bir de beni dusun :) ama uzme kendini ihtimal azalsa bile imkânsız degil

Haklısn canm aynn öyle ama bak çoğu kişi bana öyle diyo en azndn bi kızın var diye ama gerçekdn daha önce anne olan bir kadın daha çok hevesli oluyo daha çok istiyor aynı şeyleri tekrar yaşamak istiyor çünkü anne olmak mükemmel birşwy rabbim isteyen herkeze nasip etsn snnkide daha erknmş cnm ya üzme canını olur inşllh iki ay çok kısa bir süreç sonuçta inşllh bebişn fazla bekltmz seni cnm

olur canım çok tatlıdır diye yapmadım ama büyütmek için bi soğan kürünü biliyorum o da işe yaramadı

Ah canım benim kist geçmişim çok uzun ameliyat ilaç tedavileri vs.. O yüzden en fazla 4 ay bekledim evlendikten sonra ve şimdi bebek sahibi olmak istiyorum.. Evet dediğini duymuştum anne olan bir daha olmak istiyor diye annemde söyler hep :) Allah, isteyen herkese nasip etsin!! Sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin Rabbim kucağımıza.. Ama dediğim gibi uzulme kürtaj senin sonun değil elbette olacaktir menapoza girmiş kadınların rahmine düşen bebek elbette bizim rahmimize de düşer. Allahtan umut kesilmez takıntı yapma uzulme kâfi :)

Bnde başlarda hm midm bulanıyodu hm korkuyodm da fazla korkacak bişey yok ş sonrdn anladm cnm ianan bana sandığn kadar kötü deil sadece orta parmağını biraz ileri atman bile yeterli cnm bn merakdn öğrndm zatn
ayy yk cnm bn yapamam zaten pempe akintim geldi yarina hastayim kesin bu ay da olmadi malesef

olur canım çok tatlıdır diye yapmadım ama büyütmek için bi soğan kürünü biliyorum o da işe yaramadı
İnaşllh canm allahdn ümit kesilmez canm sıkma canını derdi veren allah dermanıda verir elbet canm dermanın nerden geleceğini rabbim bilir inşllh senn derdinede dermanını tez zamnda verir canm

Haklısn canm dur bakalm inşllh fazla bekletmez her geçn gün biz yıpranıyorz işte cnm

Haklısn canm dur bakalm inşllh fazla bekletmez her geçn gün biz yıpranıyorz işte cnm

Bekletmez bekletmez merak etme Allah'a bol bol dua et o zaten zamanını bilir yıpranması kötü zaten onun dışında sabrı veriyor Allah.. Duacınım inşaallah :)

Ne hoş düzene girmşti ya bnde anlamadm ama hamile oldğumı hiç sanmıyorm nednse:)
biz kadinlar o kadar his li yaratilmisiz ki adet olacagimizi cok onceden anlayabiliyoruz yada hamile kaldigimiz zaman bi degisiklik hissediyoruz yorumluyoruz kendimizi halbuki bunlarin hicbirini kafamiza takmasak belkide hemen hamile kalcaz ve anlamicaz :)

Haklsn valla cnm ya aynn öyle pskolojikmnde hamile kalmıyo olabilirz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…