• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj oldukdan sonra hamile kalamayanlar:(

Anldm cnm geçmş olsn allah aynı acıyı birdaha yaşatmasn inşllh bazı dr hiç önmsemiyo gıck oluyorm onlara :KK66: dur bakalım sende durmlar nasıl olcak haberdar edersn ama olurmu cnm
sagol cnm hayirlisi olsun bakalim 10 gun sonraya belli olacak umarim hasta olmam :) sen ne kadarlik evlisin nerde yasiyorsun

sagol cnm hayirlisi olsun bakalim 10 gun sonraya belli olacak umarim hasta olmam :) sen ne kadarlik evlisin nerde yasiyorsun
Sen saol cnm umarım olmazsn;) bn 4 5 yılk evliym canm şanlıurfada yaşıyorm bnmde adtme 10 gün fln kaldı birlikde beklerz artk:)

canım bu ay klomen kullandım adetin 14. günü 10 mm di yumurta dr cumaya yine gel dedi ama büyümez heralde olması gerektiği gibi:KK43:
Cnm bnm üzülme ya bazn iki üç günde çok fazla büyüyebiliyorlar belki 20 22. Gün büyür sıkma canını bitnm allah yardmcn olsn ;(

Sen saol cnm umarım olmazsn:KK66: bn 4 5 yılk evliym canm şanlıurfada yaşıyorm bnmde adtme 10 gün fln kaldı birlikde beklerz artk:)
hadi insallah ikimizde hamile kalmis olurz haberlesrz burdan bu arada ilac falan kullaniyomusun tedavi goruyomsn :110:

hadi insallah ikimizde hamile kalmis olurz haberlesrz burdan bu arada ilac falan kullaniyomusun tedavi goruyomsn :110:
Hayırlısıyla inşllh canm ;) bir kaç ay aralıklı kullandm cnm snra oluruna bırakdm:) ama her ay hevesleniyrm işte sonu hüsrnla bitiyo:(

Hayırlısıyla inşllh canm :KK66: bir kaç ay aralıklı kullandm cnm snra oluruna bırakdm:) ama her ay hevesleniyrm işte sonu hüsrnla bitiyo:KK43:
ayy uzulme bebegim ya olucak insallah her ay yeni bir umut bizim icin canini sikma birbirimize destek olalim burdan :KK68:hayirlisiyla gelsin bebislerimiz:21:

benim annemde kütaj olmuştu üstüne kardeşimi doğurdu.bence rahime zarar verirse yumurtanın gömülememesine neden olabilir anca diye düşünüyorum.tabi bu şahsi bi fikir

ayy uzulme bebegim ya olucak insallah her ay yeni bir umut bizim icin canini sikma birbirimize destek olalim burdan :KK68:hayirlisiyla gelsin bebislerimiz:21:
Haklısn canm hayırlısıyla inşallh bakalım ne çıkacak geçnlerde ablam bana nette araştrdm hayıt suyuyla arı polen hapı hamileliği kolaylaştırıyormş dedi bnde kullanıyorm ama sağlığm içinde bakalm nasıl sonuçlanacak haber ederm size;) inşallh bu ay hrpimzdn hayırlı haber gelir canm ;)

Haklısn canm hayırlısıyla inşallh bakalım ne çıkacak geçnlerde ablam bana nette araştrdm hayıt suyuyla arı polen hapı hamileliği kolaylaştırıyormş dedi bnde kullanıyorm ama sağlığm içinde bakalm nasıl sonuçlanacak haber ederm size:KK66: inşallh bu ay hrpimzdn hayırlı haber gelir canm :KK66:
hadi sifa olsun hayirli haberlerle gel canim adetime az kaldi benimde gun sayiyorum:KK76:

Bende iki hafta önce 16 haftalık ikizlerimi kaybettim. Kürtaj oldum. 3 aylık korunma süremi bekliyorum. Ama çok zor geliyo. Sürekli bebek kokusu geliyor burnuma. İlk gebeliğimdi. Daha önce hissetmediği kokuyu sıcaklığı bilir mi özler mi insan çok özlüyorum ben. Biran evvel çocuğum olsun istiyorum. Kürtajdan dolayı da olmaz diye çok korkuyorum. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Back