sagol cnm hayirlisi olsun bakalim 10 gun sonraya belli olacak umarim hasta olmam :) sen ne kadarlik evlisin nerde yasiyorsunAnldm cnm geçmş olsn allah aynı acıyı birdaha yaşatmasn inşllh bazı dr hiç önmsemiyo gıck oluyorm onlaradur bakalım sende durmlar nasıl olcak haberdar edersn ama olurmu cnm
canım bu ay klomen kullandım adetin 14. günü 10 mm di yumurta dr cumaya yine gel dedi ama büyümez heralde olması gerektiği gibiAsyam nasılsın bitanm hayırlı haberle gel olurmu
Ay çok sevndm canm maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsn hayırlısıyla inşallhHamileyim canım :) sağol sorduğun için :)
Sen saol cnm umarım olmazsnsagol cnm hayirlisi olsun bakalim 10 gun sonraya belli olacak umarim hasta olmam :) sen ne kadarlik evlisin nerde yasiyorsun
Cnm bnm üzülme ya bazn iki üç günde çok fazla büyüyebiliyorlar belki 20 22. Gün büyür sıkma canını bitnm allah yardmcn olsn ;(canım bu ay klomen kullandım adetin 14. günü 10 mm di yumurta dr cumaya yine gel dedi ama büyümez heralde olması gerektiği gibi
Amin canım benim Allâh isteyen herkese nasip etsin inşallah :)Ay çok sevndm canm maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsn hayırlısıyla inşallh
hadi insallah ikimizde hamile kalmis olurz haberlesrz burdan bu arada ilac falan kullaniyomusun tedavi goruyomsnSen saol cnm umarım olmazsnbn 4 5 yılk evliym canm şanlıurfada yaşıyorm bnmde adtme 10 gün fln kaldı birlikde beklerz artk:)
Hayırlısıyla inşllh canmhadi insallah ikimizde hamile kalmis olurz haberlesrz burdan bu arada ilac falan kullaniyomusun tedavi goruyomsn
Hayırlısıylan inşsllah canmAmin canım benim Allâh isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Benim bi arkadasımında basına geldi düşük yapti ama içinde parca kalmisti sonra kurtaj oldu ama 15 gün sonra tekrar hamile kaldi gayettte sagliklili bi gebeliği oldu .çoğu yerdn duydm kürtajdan sonra hamile kalmak çok zormuş doğruluk payı varmı kızlar bilginz varsa gelin paylşn lütfen
ayy uzulme bebegim ya olucak insallah her ay yeni bir umut bizim icin canini sikma birbirimize destek olalim burdanHayırlısıyla inşllh canmbir kaç ay aralıklı kullandm cnm snra oluruna bırakdm:) ama her ay hevesleniyrm işte sonu hüsrnla bitiyo
işte herşey şans canm inanki bünyedn bünyeyede deişiyor kısmet bakalımBenim bi arkadasımında basına geldi düşük yapti ama içinde parca kalmisti sonra kurtaj oldu ama 15 gün sonra tekrar hamile kaldi gayettte sagliklili bi gebeliği oldu .
Haklısn canm hayırlısıyla inşallh bakalım ne çıkacak geçnlerde ablam bana nette araştrdm hayıt suyuyla arı polen hapı hamileliği kolaylaştırıyormş dedi bnde kullanıyorm ama sağlığm içinde bakalm nasıl sonuçlanacak haber ederm sizeayy uzulme bebegim ya olucak insallah her ay yeni bir umut bizim icin canini sikma birbirimize destek olalim burdanhayirlisiyla gelsin bebislerimiz
hadi sifa olsun hayirli haberlerle gel canim adetime az kaldi benimde gun sayiyorumHaklısn canm hayırlısıyla inşallh bakalım ne çıkacak geçnlerde ablam bana nette araştrdm hayıt suyuyla arı polen hapı hamileliği kolaylaştırıyormş dedi bnde kullanıyorm ama sağlığm içinde bakalm nasıl sonuçlanacak haber ederm sizeinşallh bu ay hrpimzdn hayırlı haber gelir canm
Ayn kaçnda oldn canm bn 31 de oldmhadi sifa olsun hayirli haberlerle gel canim adetime az kaldi benimde gun sayiyorum
gecen ayin 28 adet gunumdu belki 5 gun kadar ileri atabilir ikimizde ayni zamanlarda oluyoruz snrm umutluyum rabbim hayirlisiyla bebislerimizi versin kucaklarimizi bos birakmasnAyn kaçnda oldn canm bn 31 de oldm
Hm anldm cnm yakın tarihler dur bakalım bu ay civ civmi çıkacak kuşmu çıkacak:)gecen ayin 28 adet gunumdu belki 5 gun kadar ileri atabilir ikimizde ayni zamanlarda oluyoruz snrm umutluyum rabbim hayirlisiyla bebislerimizi versin kucaklarimizi bos birakmasn
ayyy bi tane civcivim olsun insallahh rabbim nasip etsin sanada banadaHm anldm cnm yakın tarihler dur bakalım bu ay civ civmi çıkacak kuşmu çıkacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?