• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj oldukdan sonra hamile kalamayanlar:(

Arkadaşlar merhaba bana da bir akıl verin. Benimde ilk çocuğum plansız olmuştu 5 yıl önce. bugüne kadar maalesef 2 defa kürtaj olmak zorunda kaldım. Şu an 32 yaşındayım ve bebeğim olmuyor:KK43: Doktor hiç bir sorun yok devam edin dedi ama insan bir noktadan sonra kendinden şüphelenmeye başlıyor.

Arkadaşlar merhaba bana da bir akıl verin. Benimde ilk çocuğum plansız olmuştu 5 yıl önce. bugüne kadar maalesef 2 defa kürtaj olmak zorunda kaldım. Şu an 32 yaşındayım ve bebeğim olmuyor:KK43: Doktor hiç bir sorun yok devam edin dedi ama insan bir noktadan sonra kendinden şüphelenmeye başlıyor.
Durumuna üzüldm canm ya nr zmndr olmuyo acaba problem eşinde olabilirmi birde bazn kısmet işi bnmde problemim yok 8 aydr olmuyo eşimde dr a gitmk istemiyo kısmete kaldı yani bu işler:) umarm seninde bebğin olur en kısa zamanda yaşında daha genç inaşllh anne olursn snde cnm ya üzüldm gerçkfn

Durumuna üzüldm canm ya nr zmndr olmuyo acaba problem eşinde olabilirmi birde bazn kısmet işi bnmde problemim yok 8 aydr olmuyo eşimde dr a gitmk istemiyo kısmete kaldı yani bu işler:) umarm seninde bebğin olur en kısa zamanda yaşında daha genç inaşllh anne olursn snde cnm ya üzüldm gerçkfn

çok tşk ederim cevap verdiğin için 1 yıla yaklaşıyor nerdeyse:( eşiminde normal çıktı değerleri bir de her gün keçi boynuzu pekmezi içiyor. Bir faydası oluyor mu bilmiyorum aslında

çok tşk ederim cevap verdiğin için 1 yıla yaklaşıyor nerdeyse:KK43: eşiminde normal çıktı değerleri bir de her gün keçi boynuzu pekmezi içiyor. Bir faydası oluyor mu bilmiyorum aslında
Ben teşekkür ederm canm;) şimdi diycmde kelin ilacı olsa başına sürer dersn ama yinede paylaşayım canm bak şimdi o kadar çook araştırma yaptım ki ben anlatamam bebk olması için hızlanması için neler yapabilirz diye sana söyliym belki sana iyi gelir canm dediklerimi snde araştırabilirsn önce kesnlkle soğan kürü tavsiye ederm cnm kadnn içindeki bütün hastalıkları temizliyor zatn adt olduğm gibi yine başlayacm on beş gün soğan kürü yap canm sonra git attardn hayt suyu arı polen hapı ve yakı al beline bardak vurdr birazdn fotosnu atarm sana bunları kulln 3 ay kullanışı yazıyo zatn üstünde yakıyıda adetn 14 de tak üç gün kalsn ve üç gün ilişki sonrada sabahları aç karna bir çay kaşığı çörek otu çiğne üstüne vir bardk bal şerbeti iç cnm. Bu dediklerimi inan bana tam 8 9 aydr araştırıyorm ve kullann bayanların % 70 i ilk ay hamile kalmş % 10 ikinci üçüncü ay kalmş diğerleride kalmamiş;) bi bana fayda etmedi belkide bende problem yokdr eşimdir bilemiyorm ama denemeni tavsiye ederm öncede bir araştr bak tam için rahat eder canm

çok tşk ederim cevap verdiğin için 1 yıla yaklaşıyor nerdeyse:KK43: eşiminde normal çıktı değerleri bir de her gün keçi boynuzu pekmezi içiyor. Bir faydası oluyor mu bilmiyorum aslında
Çörek otuyla bal şerbetinide 40 gün yap binbir hastalığa iyi geliyor gerçekdn bn ayn 4 de başladm daha 15 20 günm var kullanıyorm bakalım ne çıkacak;)

nasil muane ettinnki:110:yarin adet gunum cok bel agrim varya hayirlisi olsn insallah
Alttn muayene ettm vajina girişi yine balon gibi olmş ve elime bişey geldi sertti ordn anldm çoğu zmn böyle anlıyorm hiçde yanıldğm olmadı bazn karşılaşacağm şey için korkuyorm diye bazı ay yapmıyorm;) ikinci gebeliğimide böyle anlamştm zatn biliyomsn

Bu ayda ilaç kullndnmı canm peki
klomen kullandım gülüm günde 1 tane dr diyorr ki yum çok inatçı yumurtaların var ama büyümüyor:KK43: 10 mm de kaldı işte bu ay çok ağladım üzüldüm ama elden hiçbişey gelmiyor gülüm sadece tevekkül ediyorum...

Alttn muayene ettm vajina girişi yine balon gibi olmş ve elime bişey geldi sertti ordn anldm çoğu zmn böyle anlıyorm hiçde yanıldğm olmadı bazn karşılaşacağm şey için korkuyorm diye bazı ay yapmıyorm:KK66: ikinci gebeliğimide böyle anlamştm zatn biliyomsn
aaa cok ilginc hic kontrol etmem ben sadece adet belirtisi yasarm sonrada hasta olurm zaten ama tehlikeli olabilir ya ben korkarim ceseret edemem

klomen kullandım gülüm günde 1 tane dr diyorr ki yum çok inatçı yumurtaların var ama büyümüyor:KK43: 10 mm de kaldı işte bu ay çok ağladım üzüldüm ama elden hiçbişey gelmiyor gülüm sadece tevekkül ediyorum...
Canm ya ağlama üzülme kaderde ne varsa o olur cnm dua et sadece ve lütfn üzülme inanki en imkansız olanlarn bebeği oluyo allahdn ümit kesilmz canm en ümitsiz oldğn anda bile bir bakarsn ki süpriz dünyalar senn olur o zmn canm sende bol bol araştr yumurtayı büyütmenn bitkisel yollarıda varmı diye ne biliym bnde şaşırdm senn için çok dua ediyorm cnm lütfn snde kendini çok yıpratma:(

aaa cok ilginc hic kontrol etmem ben sadece adet belirtisi yasarm sonrada hasta olurm zaten ama tehlikeli olabilir ya ben korkarim ceseret edemem
Bnde başlarda hm midm bulanıyodu hm korkuyodm da fazla korkacak bişey yok ş sonrdn anladm cnm ianan bana sandığn kadar kötü deil sadece orta parmağını biraz ileri atman bile yeterli cnm bn merakdn öğrndm zatn

Canm ya ağlama üzülme kaderde ne varsa o olur cnm dua et sadece ve lütfn üzülme inanki en imkansız olanlarn bebeği oluyo allahdn ümit kesilmz canm en ümitsiz oldğn anda bile bir bakarsn ki süpriz dünyalar senn olur o zmn canm sende bol bol araştr yumurtayı büyütmenn bitkisel yollarıda varmı diye ne biliym bnde şaşırdm senn için çok dua ediyorm cnm lütfn snde kendini çok yıpratma:KK43:
incir kürü varmış şeker var bende yapamıyorum onu soğan da bir işe yaramadı vallahi düşün düşün napıcam bilmiyorum gülüm elimden hiçbişey gelmiyor ne yapayım..büyümüyor dr bile söyledi çok inatçılar diye dr a güveniyorum ama oda kul elden geleni yapıyor

Bişey sorcam. Benim 15 gün oldu kürtaj olalım. Çok hafif çizgi şeklinde kahverengi akıntım oluyo normal midir. Bide adetim ne zaman başlar ki acaba

Bişey sorcam. Benim 15 gün oldu kürtaj olalım. Çok hafif çizgi şeklinde kahverengi akıntım oluyo normal midir. Bide adetim ne zaman başlar ki acaba
normal canım o merak etme hiç adetinde 35 yada 40 gün sürer gelmesi 40 günü geçerse d a gidersin canım

Back