Rica ederim canımm :)İzliyorm şimdi seni:) tamm tatlım teşekkür ederm yardmcı oldğn için
Hiç bir sebebi yokdu inan cnm kendiliğndn ölmştü tahlilde yaptrdk sağlklıymşta kısmet işte cnmKarakedck canım sen neyden kürtaj olmuştun
Canım genelde sağlıksız gebelik ler düşüyormuş önemli olan senin sağlıklı olman en başta. :) üzülme hayırlısı buymuş. Benim boş gebelikti. İnşallah tekrarı olmaz ikimiz içindeHiç bir sebebi yokdu inan cnm kendiliğndn ölmştü tahlilde yaptrdk sağlklıymşta kısmet işte cnm
Bütün muslamanlar için inşllh cnm rabbim evlat acısı vermsn gerçktn çok zor cnm rabbm inşllh hayırlısıyla hamile kalmayı ve hayırlı müslümanlar doğurmayı bizlerede nasip eder cnm bu gece sanda dua edcm bitnm snde et olurmuCanım genelde sağlıksız gebelik ler düşüyormuş önemli olan senin sağlıklı olman en başta. :) üzülme hayırlısı buymuş. Benim boş gebelikti. İnşallah tekrarı olmaz ikimiz içinde
Tamam kuzum abdest alıcam dua edicem tüm bebiş isteyenlere darda kalanlara. Gece edilen dualar kabul olurmuş. Şimdiden duanı Allâhim kabul etsin canım.. Allah razı olsun :)Bütün muslamanlar için inşllh cnm rabbim evlat acısı vermsn gerçktn çok zor cnm rabbm inşllh hayırlısıyla hamile kalmayı ve hayırlı müslümanlar doğurmayı bizlerede nasip eder cnm bu gece sanda dua edcm bitnm snde et olurmuhepimize
Üstelik bu gece kandil peygamber efendimiz (sav) doğm günü dualar semaya yükseliyor ve rahmet yağıyor yer yüzüne cnm bir an bir asra bedel bu gece ona göre dua edelim bizde değerlendirelm cnm belki bu gece edeceğimz dualar kaderimizi değiştirr bilemeyizTamam kuzum abdest alıcam dua edicem tüm bebiş isteyenlere darda kalanlara. Gece edilen dualar kabul olurmuş. Şimdiden duanı Allâhim kabul etsin canım.. Allah razı olsun :)
Bu arada seninde duanı allah kabul etsin canmTamam kuzum abdest alıcam dua edicem tüm bebiş isteyenlere darda kalanlara. Gece edilen dualar kabul olurmuş. Şimdiden duanı Allâhim kabul etsin canım.. Allah razı olsun :)
Amin canım. Benim sağol :) inşallah bu ay herşey değişir fazla umutlanmak istemiyorum ama bi ay herşey değişecek gibi :)Üstelik bu gece kandil peygamber efendimiz (sav) doğm günü dualar semaya yükseliyor ve rahmet yağıyor yer yüzüne cnm bir an bir asra bedel bu gece ona göre dua edelim bizde değerlendirelm cnm belki bu gece edeceğimz dualar kaderimizi değiştirr bilemeyiz
Amin canm inşallh allah kimseyin kucağını boş bırakmasn özel deilse düşük yapma nedenini öğrenebilirmym cnmmerhaba kizlar 2 yillik evliyim 2014 agustos ayinda dusuk yaptim 3 ay korundum 1 yildir bebek istiyoruz olmadigi icin bu ay klomen yumurtlama hapina basladim adetime 10 gun var rabbim herkeze annelik duygusunu taddirsin insallah..
riskli gebelikmis benim agir kaldirmamam iste kendimi yormamam gerekiyomus dr. gunluk hayatina devam et dedigi icin onemsemedim o yuzden dustu iyi dr. degilmis hastaneye bile almak istememisyi ne hastane ne dr hic iyi degildi sonrasinda cok arastirdim 10 dr gezdim simdi dogru dr. buldum sagolsun cok fazla ilgileniyo benimleAmin canm inşallh allah kimseyin kucağını boş bırakmasn özel deilse düşük yapma nedenini öğrenebilirmym cnm
Anldm cnm geçmş olsn allah aynı acıyı birdaha yaşatmasn inşllh bazı dr hiç önmsemiyo gıck oluyorm onlarariskli gebelikmis benim agir kaldirmamam iste kendimi yormamam gerekiyomus dr. gunluk hayatina devam et dedigi icin onemsemedim o yuzden dustu iyi dr. degilmis hastaneye bile almak istememisyi ne hastane ne dr hic iyi degildi sonrasinda cok arastirdim 10 dr gezdim simdi dogru dr. buldum sagolsun cok fazla ilgileniyo benimle
Asyam nasılsın bitanm hayırlı haberle gel olurmubu ay pas geçmiş oldu kullanıyorum ne yapayım bu hastalıktan şaştım kaldım
tilbecim nasıl oldn güzl haber verirsnz inşllhAmin canım. Benim sağol :) inşallah bu ay herşey değişir fazla umutlanmak istemiyorum ama bi ay herşey değişecek gibi :)
Hamileyim canım :) sağol sorduğun için :)tilbecim nasıl oldn güzl haber verirsnz inşllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?