kürtaj oldukdan sonra hamile kalamayanlar:(

Hiç bir sebebi yokdu inan cnm kendiliğndn ölmştü tahlilde yaptrdk sağlklıymşta kısmet işte cnm
Canım genelde sağlıksız gebelik ler düşüyormuş önemli olan senin sağlıklı olman en başta. :) üzülme hayırlısı buymuş. Benim boş gebelikti. İnşallah tekrarı olmaz ikimiz içinde

Canım genelde sağlıksız gebelik ler düşüyormuş önemli olan senin sağlıklı olman en başta. :) üzülme hayırlısı buymuş. Benim boş gebelikti. İnşallah tekrarı olmaz ikimiz içinde
Bütün muslamanlar için inşllh cnm rabbim evlat acısı vermsn gerçktn çok zor cnm rabbm inşllh hayırlısıyla hamile kalmayı ve hayırlı müslümanlar doğurmayı bizlerede nasip eder cnm bu gece sanda dua edcm bitnm snde et olurmu hepimize

Tamam kuzum abdest alıcam dua edicem tüm bebiş isteyenlere darda kalanlara. Gece edilen dualar kabul olurmuş. Şimdiden duanı Allâhim kabul etsin canım.. Allah razı olsun :)

Tamam kuzum abdest alıcam dua edicem tüm bebiş isteyenlere darda kalanlara. Gece edilen dualar kabul olurmuş. Şimdiden duanı Allâhim kabul etsin canım.. Allah razı olsun :)
Üstelik bu gece kandil peygamber efendimiz (sav) doğm günü dualar semaya yükseliyor ve rahmet yağıyor yer yüzüne cnm bir an bir asra bedel bu gece ona göre dua edelim bizde değerlendirelm cnm belki bu gece edeceğimz dualar kaderimizi değiştirr bilemeyiz

Amin canım. Benim sağol :) inşallah bu ay herşey değişir fazla umutlanmak istemiyorum ama bi ay herşey değişecek gibi :)

Selam arkadaşlar, başlığı okuyunca yazmak istedim. Kendim için araştırma yaparken .......şu yazıyı gördüm faydalı gibi bilginize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende iki defa düşük yaptim korunmadigim halde hamile kalamiyorum doktorum dedi ki tekrar gebe kalmak istiyorsan folikasit ve coraspirin kullan dedi bide onu deniyorum şimdi yeni başladım hade hayırlısı

Kürtajdan sonraki risklerle ilgili bi makale gördüm geçende işinize yarıyabilir belki arkadaşlar forumda yeniyim :)
.....

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kizlar 2 yillik evliyim 2014 agustos ayinda dusuk yaptim 3 ay korundum 1 yildir bebek istiyoruz olmadigi icin bu ay klomen yumurtlama hapina basladim adetime 10 gun var rabbim herkeze annelik duygusunu taddirsin insallah..

merhaba kizlar 2 yillik evliyim 2014 agustos ayinda dusuk yaptim 3 ay korundum 1 yildir bebek istiyoruz olmadigi icin bu ay klomen yumurtlama hapina basladim adetime 10 gun var rabbim herkeze annelik duygusunu taddirsin insallah..
Amin canm inşallh allah kimseyin kucağını boş bırakmasn özel deilse düşük yapma nedenini öğrenebilirmym cnm

Amin canm inşallh allah kimseyin kucağını boş bırakmasn özel deilse düşük yapma nedenini öğrenebilirmym cnm
riskli gebelikmis benim agir kaldirmamam iste kendimi yormamam gerekiyomus dr. gunluk hayatina devam et dedigi icin onemsemedim o yuzden dustu iyi dr. degilmis hastaneye bile almak istememisyi ne hastane ne dr hic iyi degildi sonrasinda cok arastirdim 10 dr gezdim simdi dogru dr. buldum sagolsun cok fazla ilgileniyo benimle

Anldm cnm geçmş olsn allah aynı acıyı birdaha yaşatmasn inşllh bazı dr hiç önmsemiyo gıck oluyorm onlara dur bakalım sende durmlar nasıl olcak haberdar edersn ama olurmu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…